- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.701
kızlar bu arada edındıgım bılgıye gore spordan sonra en az bır saat bısey yemeyındırek kılo olarak vucud depoluyormus. kılo almak ısteyenlere doktor tavsıyeyısmıs dıkkatlı olun.
bende bugun kıller abs a basladım rıpped sadece bacaklara etkılıydı ust tarafta oynama olmadıcanım sıkıldı bu duruma bende bıraktım
boğazına da dikkat edersen kilo verdirir. Kastan ziyade vücudu biçimlendirip sıkılaştırıyor. Oradaki bayanlar gibi olmak için (kaslı) kimbilir neler yapmamız gerekiyor
verdiği cardiolar zaten tam ayarında . dambılların 1-1 olsun
her leveli 10 gün yapıyoruz. toplam 3 level 30 günde bitmiş oluyor.
Ben diyetle beraber 3 kg verdim. Boğazı tutmak önemli.Ki ben bayağı fire verdim ve vermem gereken kilo 15 falan bu yüzden bende bu kadar etkili olmuştur. Günde 1200-1400 arası kalori alıyorum.
Belimden 6 cm kalçadan 2 cm gitti.
yarın son günüm bitirip tekrar ölçü alacağım.
sıkılaştırdığı kesin. bundan sonra ripped'e geçeceğim.
3/3 de dün itibariyle bittiiii
Sharedden sonra 6 pack mi yoksa killer abs mı yapsam ne yapsam ne önerirsiniz güzellikleer
Ben shred bitince, ripped'a geçeceğim, sonra da six pack, en sonda killer abs.
Zehram sende sinüzit var mı? Bu etkiliyor o kısımları çünkü bende de ara ara oluyor ve başım dönüyormuş gibi geliyor.Ben six pack e geçsem daha iyi olucak sanırım
Birde birşey sorucam kızlar genel olarak ;
Başın aşağıya geldiği hareketlerde ayağa kalktığınızda "başınızı şakaklardan sanki mengene ile sıkıştırıyorlarmış gibi" bir ağrınız oluyor mu :26:
Zehram sende sinüzit var mı? Bu etkiliyor o kısımları çünkü bende de ara ara oluyor ve başım dönüyormuş gibi geliyor.
o etkiliyordur o zamanKuzum bilmiyorum ki sinüzit var mı :26: Doktor teşhisiyle öylesi bir ağrı konmadı bana.. Ama ara ara migren gibi ağrılarımın olduğu bir gerçekAyağa kalkınca bir süre kendime gelmeyi bekliyorum zira orası fena halde zonkluyor
Ben six pack e geçsem daha iyi olucak sanırım
Başın aşağıya geldiği hareketlerde ayağa kalktığınızda "başınızı şakaklardan sanki mengene ile sıkıştırıyorlarmış gibi" bir ağrınız oluyor mu :26:
o etkiliyordur o zaman
bence bir dr. gidip baktır ona göre bilirsin. sinüzit genelde şakaktan göz altına inen ağrı. Migren de değişiyor ense,kulak arkası,şakak mengene gibi sıkıştırmasıAllah yaşatmasın berbat bir ağrıymış. ondan olabilir kuzum.
Bende olmuyor ama bende de süpermen hareketinde sol omzum çok ağrıyor. Hareketi yaptığım sırada ağrı oluyor.
bir check up istiyor bünye
Aynı ağrıyı bende hissediyorum tatlım ya :26: Aynı şekilde sol omzum ağrıyor benimde :26:
Yanlış birşey mi yapıyoruz ne, başımı zorlamamaya çalışıyorum aslında.
Ben six pack e geçsem daha iyi olucak sanırım
ben sağlıkçıyım.
kan dolaşımı hızlandığı için oluyor.
baş ile ilgili yani yükseklik değişikliğinde basınç artışı olur.
fakat bunları belirgin bir şekilde hissetmenin nedeni arkadaşların da söylediği gibi sinüzit olabilir.
ağrı hissi belli bir yerde (sağ yada sol göz civarı) ise migren de olabilir.mümkün olduğunca başınızı ani kaldırıp indirmeyin.
bir de sinüzit tedavisi olmanızda fayda var gibi...naçizane.
peki benim problemimi okuma şansınız oldu mu?
yani Jillian Michaels 30 Day Shred 1. levelini bitirdim ama popom daha da belirginleşti.
bu geçici bir durum mu? çünkü internette yaptığım araştırmalarda popo belirginleştirici hareketler 1. level deki hareketlere çok benziyor.
mantıken de diyorum ki, önce kas olacak ki yağ erisin bu yüzden toplandı diyorum...
siz ne dersiniz? sizce 2. levele devam edeyim mi? amacım kilo vermek ama özellikle de popoyu eritmek.
ben sağlıkçıyım.
kan dolaşımı hızlandığı için oluyor.
baş ile ilgili yani yükseklik değişikliğinde basınç artışı olur.
fakat bunları belirgin bir şekilde hissetmenin nedeni arkadaşların da söylediği gibi sinüzit olabilir.
ağrı hissi belli bir yerde (sağ yada sol göz civarı) ise migren de olabilir.mümkün olduğunca başınızı ani kaldırıp indirmeyin.
bir de sinüzit tedavisi olmanızda fayda var gibi...naçizane.
peki benim problemimi okuma şansınız oldu mu?
yani Jillian Michaels 30 Day Shred 1. levelini bitirdim ama popom daha da belirginleşti.
bu geçici bir durum mu? çünkü internette yaptığım araştırmalarda popo belirginleştirici hareketler 1. level deki hareketlere çok benziyor.
mantıken de diyorum ki, önce kas olacak ki yağ erisin bu yüzden toplandı diyorum...
siz ne dersiniz? sizce 2. levele devam edeyim mi? amacım kilo vermek ama özellikle de popoyu eritmek.
boğazına da dikkat edersen kilo verdirir. Kastan ziyade vücudu biçimlendirip sıkılaştırıyor. Oradaki bayanlar gibi olmak için (kaslı) kimbilir neler yapmamız gerekiyor
verdiği cardiolar zaten tam ayarında . dambılların 1-1 olsun
her leveli 10 gün yapıyoruz. toplam 3 level 30 günde bitmiş oluyor.
teşekkür ederim cevabınız için. ben bu videolara başlamadan önce yürüyüş bandında yürüyüş yapıyodum. bugün level 1 in 7. günündeyim ve 1 kg. zayıflamış gösterdi tartı.inşallah böyle devam eder.
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. Bu konuda az da olsa aydınlandım
Ben 3. leveldeyim. Jillianın aman aman bir kilo verdirici özelliği olduğunu düşünmüyorum ben. Bugün 24. günüm. Yediklerime dikkat etmemle birlikte henüz 1,7 kilo verebildim. Amacınız kilo vermekse eğer kardiyo ağırlıklı sporları tercih edebilirsiniz. Leslie Sansone olabilir meselaBunun yanında popo eritici egzersizler ile desteklerseniz istediğiniz sonuca ulaşıcağınızı tahmin ediyorum. Tabii bu konuda daha bilgili arkadaşlarla iletişim kurarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz
Leslie'yi deneyeyim dedim vazgeçtim, kalça sorunum yoktu, aman bırakayım hemen yoksa kalçadan gidecek diye devam etmedim.