- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.681
ripped yapacağım nasipse.Aslıı sharedden sonra ne yapıcaksın sen :26:
kalça sıkıyoruz değil miBende tırsıyorum, şu an 80'deyim, alışkın olduğum için dinlenmeden yapıyorum, ama sayı arttıkça çok zorlayacak. 30 gün bitincede sumo squat programı yaparım. Sonrada jump squat, sonrada düzenli daha az sayılarda.
ripped yapacağım nasipse.sen?
6weeks sporu da yapmak istiyorum ama videosu yok kızlar o videolara sahip olan var mı(6weeks)benim evde net yok işyerinde de torrent gibi programlar yok bilg.
kalça sıkıyoruz değil mi
ben agırlıksız yapacağım
Her gün her gün yapmak çok sıkıcı2 günde 1 yapabileceğim tarzda birşey istiyorum ben
6 week in level 1 ini youtubede buldum ben
Sıkmak gerekiyor, sıkılıyor ama ben biraz zorlanıyorum, hem karın, hem kalça, bacak şaşırıyorum.
Zehrammmtermal kemerler falan tebrik ederim kuzum.. bu gazla sen bırakmazsın.
Benim de 3/8 bitti. Artık ripped'e geçmek istiyorumbacaklarda etkiliyse ben varım
benim de artık pantolonlar bol geliyorsütun gibi olalım.
3/2 tamamdırrr.
Uzun aradan sonra 55 i görmek çok mutlu etti beniii
Göbeğimde baya küçüldü
Bu arada kızlar ben spor yaparken termal kemer kullanıyorum göbeğime. İnanılmaz terletiyor
bana 3. level linkini atarmısın rica etsem ? :26:
boğazına da dikkat edersen kilo verdirir. Kastan ziyade vücudu biçimlendirip sıkılaştırıyor. Oradaki bayanlar gibi olmak için (kaslı) kimbilir neler yapmamız gerekiyorselam arkadaşlar. jillian michaels i araştırırken bu foruma rastladım. bende level 1 i 6 gündür yapıyorum. dvd sini bi arkadaş tavsiye etti. uzun zamandır bu egzersizleri yapanlara bir kaç sorum var. eşime göre yaptığın spor sadece kas yapar kilo verdirmez diyor. ama ben ona rağmen yine devam ediyorum.öncesinde egzersiz sonra yaklaşık 45 dk. yürüyüş yapıyorum yürüyüş bandında. birde bu level seviyelerini kaç gün olarak ayarladınız.30 30 mu gitmeliyim.gerçekten etkili egzersizler cevaplarınızı bekliyorum
slm arkadaslar bende bugun 2.llevelı yaptm baya yorucu geldı bana :) ayak bıleklerm agrıdı falan kac kılo verdnz sankı pek kıloda etkılı olmadı bnde sıkılastm galıba
Ben yemeğimi yiyorum akşam, 2 saat sonra sporumu yapıyorum.kızlar bu arada edındıgım bılgıye gore spordan sonra en az bır saat bısey yemeyındırek kılo olarak vucud depoluyormus. kılo almak ısteyenlere doktor tavsıyeyısmıs dıkkatlı olun.
bende bugun kıller abs a basladım rıpped sadece bacaklara etkılıydı ust tarafta oynama olmadıcanım sıkıldı bu duruma bende bıraktım
Ben yemeğimi yiyorum akşam, 2 saat sonra sporumu yapıyorum.Amaaa haftasonu sabah yapıp ardından kahvaltı yapıyordum, artık yapmam, uyarı için teşekkürler.