Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bende tırsıyorum, şu an 80'deyim, alışkın olduğum için dinlenmeden yapıyorum, ama sayı arttıkça çok zorlayacak. 30 gün bitincede sumo squat programı yaparım. Sonrada jump squat, sonrada düzenli daha az sayılarda. :KK1:
kalça sıkıyoruz değil mi :KK23:
ben agırlıksız yapacağım:KK31:

ripped yapacağım nasipse.:KK31:sen?

6weeks sporu da yapmak istiyorum ama videosu yok kızlar o videolara sahip olan var mı(6weeks)benim evde net yok işyerinde de torrent gibi programlar yok bilg.

Her gün her gün yapmak çok sıkıcı:KK31: 2 günde 1 yapabileceğim tarzda birşey istiyorum ben :KK31:
6 week in level 1 ini youtubede buldum ben

Her gün her gün yapmak çok sıkıcı:KK31: 2 günde 1 yapabileceğim tarzda birşey istiyorum ben :KK31:
6 week in level 1 ini youtubede buldum ben

bana da hergün olmasından gına geldi.
ama bu kadar ilerlemişken bırakmak istemiyorum :26: ripped'de 6 gün yapıp 1 gün ara var. En azından her gün olmasa da ara ara yap bari kuzum. Sıkılaşman yok olmasın emeklerin.
Sıkmak gerekiyor, sıkılıyor ama ben biraz zorlanıyorum, hem karın, hem kalça, bacak şaşırıyorum. :KK52:
:KK60: :KK60: kesin ben de öyle olurum. Jillianda hala bazen şaşırıyorum karın kaslarında :KK9:

kızlar bu arada edındıgım bılgıye gore spordan sonra en az bır saat bısey yemeyın:KK20: dırek kılo olarak vucud depoluyormus.:KK53:kılo almak ısteyenlere doktor tavsıyeyısmıs dıkkatlı olun.

bende bugun kıller abs a basladım rıpped sadece bacaklara etkılıydı ust tarafta oynama olmadı
:KK50:canım sıkıldı bu duruma bende bıraktım

Zehrammm:KK9::KK9: termal kemerler falan :KK23: tebrik ederim kuzum.. bu gazla sen bırakmazsın.

Benim de 3/8 bitti. Artık ripped'e geçmek istiyorum :KK52: bacaklarda etkiliyse ben varım :KK12:

benim de artık pantolonlar bol geliyor :KK8: sütun gibi olalım. :KK9::KK9:

selam arkadaşlar. jillian michaels i araştırırken bu foruma rastladım. bende level 1 i 6 gündür yapıyorum. dvd sini bi arkadaş tavsiye etti. uzun zamandır bu egzersizleri yapanlara bir kaç sorum var. eşime göre yaptığın spor sadece kas yapar kilo verdirmez diyor. ama ben ona rağmen yine devam ediyorum.öncesinde egzersiz sonra yaklaşık 45 dk. yürüyüş yapıyorum yürüyüş bandında. birde bu level seviyelerini kaç gün olarak ayarladınız.30 30 mu gitmeliyim.gerçekten etkili egzersizler cevaplarınızı bekliyorum

Zehrammm:KK9::KK9: termal kemerler falan :KK23: tebrik ederim kuzum.. bu gazla sen bırakmazsın.

Benim de 3/8 bitti. Artık ripped'e geçmek istiyorum :KK52: bacaklarda etkiliyse ben varım :KK12:

benim de artık pantolonlar bol geliyor :KK8: sütun gibi olalım. :KK9::KK9:

Aslım inanırmısın dün akşam bırakıcaktım az daha çok zor gelmişti yapmak :KK53:
Sonra bu sabah kendime şöle bi bakınca durmak yok dedim :KK53:
Termal kemer cidden çok işe yarıyor.. Yarım saatlik performansta kemer su içinde kalıyor :KK52:

slm arkadaslar bende bugun 2.llevelı yaptm baya yorucu geldı bana :) ayak bıleklerm agrıdı falan kac kılo verdnz sankı pek kıloda etkılı olmadı bnde sıkılastm galıba

selam arkadaşlar. jillian michaels i araştırırken bu foruma rastladım. bende level 1 i 6 gündür yapıyorum. dvd sini bi arkadaş tavsiye etti. uzun zamandır bu egzersizleri yapanlara bir kaç sorum var. eşime göre yaptığın spor sadece kas yapar kilo verdirmez diyor. ama ben ona rağmen yine devam ediyorum.öncesinde egzersiz sonra yaklaşık 45 dk. yürüyüş yapıyorum yürüyüş bandında. birde bu level seviyelerini kaç gün olarak ayarladınız.30 30 mu gitmeliyim.gerçekten etkili egzersizler cevaplarınızı bekliyorum
boğazına da dikkat edersen kilo verdirir. Kastan ziyade vücudu biçimlendirip sıkılaştırıyor. Oradaki bayanlar gibi olmak için (kaslı) kimbilir neler yapmamız gerekiyor :KK60:

verdiği cardiolar zaten tam ayarında . dambılların 1-1 olsun:KK31:
her leveli 10 gün yapıyoruz. toplam 3 level 30 günde bitmiş oluyor.

slm arkadaslar bende bugun 2.llevelı yaptm baya yorucu geldı bana :) ayak bıleklerm agrıdı falan kac kılo verdnz sankı pek kıloda etkılı olmadı bnde sıkılastm galıba

Ben diyetle beraber 3 kg verdim. Boğazı tutmak önemli. :KK9:Ki ben bayağı fire verdim ve vermem gereken kilo 15 falan bu yüzden bende bu kadar etkili olmuştur. Günde 1200-1400 arası kalori alıyorum.
Belimden 6 cm kalçadan 2 cm gitti.
yarın son günüm bitirip tekrar ölçü alacağım.

sıkılaştırdığı kesin. bundan sonra ripped'e geçeceğim.

merhaba kızlaar
bende cumartesi başladım pazarda yaptım ama dün yapamadım oturup kalkamadım bile vücut
çok hamlamış demekki inanılmaz ağrıdı bacaklarım ama birazdan kalkıp başlıcam bir gün aradan bişey olmaz
çalışmıyorum 27yaşındayım 4yaşında oğlum var ben 82kilodan diyetlerle kendi çabalarımla 16 kilo verdim
şuan 67 kiloyum boyum 171 bakalım bu sıkılaşmada nasıl sonuç vericek bende merak içindeyim 63kiloyada düşersem tamam olur
yediklerime dikkat ederek yapabilirsem burdan paylaşıcam bakalım kolay gelsin herkese :KK8:

kızlar bu arada edındıgım bılgıye gore spordan sonra en az bır saat bısey yemeyın:KK20: dırek kılo olarak vucud depoluyormus.:KK53:kılo almak ısteyenlere doktor tavsıyeyısmıs dıkkatlı olun.

bende bugun kıller abs a basladım rıpped sadece bacaklara etkılıydı ust tarafta oynama olmadı
:KK50:canım sıkıldı bu duruma bende bıraktım
Ben yemeğimi yiyorum akşam, 2 saat sonra sporumu yapıyorum. :21: Amaaa haftasonu sabah yapıp ardından kahvaltı yapıyordum,:KK1: artık yapmam, uyarı için teşekkürler.

X