- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.741
hanımlar bende bugun 2/6 yı yaptım.benm sorum su level 3 te bıttıgınde acaba hangı programı yapsak
Günaydın kızlar ayak bileğimi incittiğim için bir süredir spor yapamadım en baştan yeniden başlayacağım.
Günaydın kızlar ayak bileğimi incittiğim için bir süredir spor yapamadım en baştan yeniden başlayacağım.
Merhaba kızlaar :)
Bende aranıza katılmak istiyorum yalnız bir sorum olucak,
1 er kiloluk dambıl mı alıyoruz toplamda iki kilo yoksa yarımşar kilo toplamda bir kilomu :)
merhaba canım hoş geldin
ben birer kiloluk aldım.toplamda iki kilo yani. bana ideal geliyor.
sen kendi kuvvetine göre al.zorlanmayacak şekilde.
bi arkadaşta yarımşar kilo almıştı mesela.[/QU
merhaba arkadaşlar bende sizlerden özenerek başlamak istiyorum.syfanın uzun bir geçmişi olduğu için , nasıl başlanmalı level biri nasıl indireceği, Türkçe cevirisi varmı sadece görüntüden mi yararlanacağım ve kilolukları nereden alacağız açıklama yaparmısınız
merhaba canım hoş geldin
ben birer kiloluk aldım.toplamda iki kilo yani. bana ideal geliyor.
sen kendi kuvvetine göre al.zorlanmayacak şekilde.
bi arkadaşta yarımşar kilo almıştı mesela.[/QU
merhaba arkadaşlar bende sizlerden özenerek başlamak istiyorum.syfanın uzun bir geçmişi olduğu için , nasıl başlanmalı level biri nasıl indireceği, Türkçe cevirisi varmı sadece görüntüden mi yararlanacağım ve kilolukları nereden alacağız açıklama yaparmısınız
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum