- 2 Ekim 2013
- 46
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.561
1/4 tamamdır
evet her level i 10 gün yapıyoruz. 6 gün yapıp 1 gün dinlenme şeklinde de yapılabilir. ve ben youtube dan izleyerek yapıyorum. indirmedim.
kedi83 ve canimtatli cvp icin tskler
Ben bugün ilk günümü tamamladim, allahim unutmusum o hareketlerin zorlugunu
Bugün level 1 e başladım, 9 dakika zor dayanabildim. Yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün plates 2 gün fitness yapıyorum, hic bu kadar yorulmamıştım, nefes nefese kaldım. Yarın süreyi biraz daha arttırıp devam edeceğim bakalım ne kadarını yapabileceğim. Tamamını bitirdiğim günü ilk gün sayıp ordan kaptırırım artık
evet bugün 4.günü yaptım
yanına bacak ve basenler için birşeyler daha eklemek istiyorum
ne yapsam ki
tavsiyesi olan var mı?
bana linkleri atabilir misin acaba?İyi akşamlar kızlar. 2/3 de tamamdır
bana linkleri atabilir misin acaba?
Hahha aynen, bi yerdeyim mekik cekiyorum sonra hoop tekrar ayaga kalkip zipliyorum :))rica ederim
cidden zorluyo aman Allahım bu da ne olmuştum ben ilk gün
youtubeden izleyebilirsin.. inceltiyor kesinlikle, ben daha öncede yapmistim bunu asla pisman olmadimbana linkleri verebilecek olan bir arkadaş varmı? birde yapanlara bişey sormak istiyorum bu inceltiyormu yoksa squat gibi bacakları falan kalınlaştırıp kasmı yapıyor ona göre başlayacağım ?
Arkadasim bu 2/3 ne oluyor tam olarak ? 3.levelin 2.günü mü acaba ?İyi akşamlar kızlar. 2/3 de tamamdır
arkadaşlar benim kilo problemim yok üstüm çok ince omuzlar küçük kollar ince göğüslerimde küçük belim ince.ama popom basenlerim ve göbeğim ç ok fazla.benim göbek,basen,popo için hangi egzersizi yamalıyım callanitics mi jillan mi kafam karıştı.sanki jillanda daha çok kardio var ve kilo verdiriyo gibi geldi okuduğum kadarıyla beli çok inceltiyomuş benim alt tarafımın incelmesi için hangisi yapmalıyım??????
Arkadasim bu 2/3 ne oluyor tam olarak ? 3.levelin 2.günü mü acaba ?
Bugün level 1 e başladım, 9 dakika zor dayanabildim. Yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün plates 2 gün fitness yapıyorum, hic bu kadar yorulmamıştım, nefes nefese kaldım. Yarın süreyi biraz daha arttırıp devam edeceğim bakalım ne kadarını yapabileceğim. Tamamını bitirdiğim günü ilk gün sayıp ordan kaptırırım artık
ben bunun yanında ek spor yapılmasını tavsıye etmıyorum.vucud dırencını arttırırsın.evet bugün 4.günü yaptım
yanına bacak ve basenler için birşeyler daha eklemek istiyorum
ne yapsam ki
tavsiyesi olan var mı?
dıyetle shredı devam ettır cunku gercekten bele cok etkısı var.ben su an rıppeddeyım onun bacaklara etkı ettıgını soyluyolar.yanı yarıda bırakma yola devam et shredden sonrada gelısmelere gore baska seylere gecebılırsın yınearkadaşlar benim kilo problemim yok üstüm çok ince omuzlar küçük kollar ince göğüslerimde küçük belim ince.ama popom basenlerim ve göbeğim ç ok fazla.benim göbek,basen,popo için hangi egzersizi yamalıyım callanitics mi jillan mi kafam karıştı.sanki jillanda daha çok kardio var ve kilo verdiriyo gibi geldi okuduğum kadarıyla beli çok inceltiyomuş benim alt tarafımın incelmesi için hangisi yapmalıyım??????
hadı bakalım ıns bu kararlılıgın devam eder yedıklerınede dıkkat edıyosun ne guzel ıns fıstık gıbı olursun mezunıyetındeselamlarr, bende killiana basladim 1/2 yaptim. bu sefer kararliyim mezuniyetimde harika gozukmek istiyorum.4 ayda bakalim neler degisecek. kendimce kalori hesabi yapiorum. en kisa zamanda sonuclari paylasirim. gorusrzz
onu yaptım ben bir kez ama çok feci sıkıldım ya ,çok tek düze geldi banaBen leslie sansone yi öneririm, belki duymuşsundur ? Toplamda 9 gündür falan da onu yapıyorum hiç ölçülmedim ama basenlerimden birazcık gittiğini hissediyorum
haklısın galiba canım
canım bence bıraz dısını sıkmalısın sonuna kadar yapboyle sadece kendını yorarsın ılk gunler zor oluyor bıraz ama sonradan alısıyorsun
ben bunun yanında ek spor yapılmasını tavsıye etmıyorum.vucud dırencını arttırırsın.bunu bıtırdıkten sonra rıpped yaparsan zaten yogunlugu bacaklara verıyor rıppedda .kolay gelsın sımdıden
dıyetle shredı devam ettır cunku gercekten bele cok etkısı var.ben su an rıppeddeyım onun bacaklara etkı ettıgını soyluyolar.yanı yarıda bırakma yola devam et shredden sonrada gelısmelere gore baska seylere gecebılırsın yıne
hadı bakalım ıns bu kararlılıgın devam eder yedıklerınede dıkkat edıyosun ne guzel ıns fıstık gıbı olursun mezunıyetınde