Cümleten herkese iyi akşamlar arkadaşlar :) Bu konuya ilk cevabım olacak daha önce bi kaç kere bu topici takip etmiştim sonrasında ben de yapmaya karar verdim veeee bugün saat 19.00 civarı itibariylen level 1 ii bitirmiş bulunmaktayım. Gönül isterdi ki gelişmeleri gün gün buraya aktarayım ama buraya pek sık girmiyorum.. Neyse ilk gün ölçülerimi almıştım ve level 1 bittikten sonraki ölçülerimi de aldım az önce ve size de motivasyon amaçlı yazmak istedim aslında. Jillian'a başlamadan önceki ölçülerimi yazıyorum ;
Göğüs : 108
Bel : 93
Göbek : 109
Kalça :105
Bacak : 66
Kol : 33
Omuz : 45
LEVEL 1 bittikten sonra ;
Göğüs :104
Bel : 88
Göbek : 101
Kalça : 108
O)
Bacak : 64
Kol : 29
Omuz :48
Ben bu sonuçlardan memnunum ama kalça kısmım hariç. Egzersizler kaslara yönelik olduğu için mi daha fazla çıktı bilemiyorum ? Ayrıca bu egzersizler omuzlarımı da genişletti bu da benim için iyi mi kötü mü bilemedim. Ama sadece jillianı yapmadım + diyetle beraber ( çok aşırı bi diyette değil ) vedee 4 gündür de jilliandan önce veya sonra leslie 3 mil yapıyorum arkadaşlar. Kaybettiğim kiloysa 3.5 4 kilo civarı tartım dijital olmadığı için tam rakam veremiyorum. Sonuç itibariyle benim yaptıklarım bunlar. Yarın İnşallah level 2 ye başlıycam. Az önce göz gezdirdim de sanki bana hareketler daha eğlenceli ve level 1 den daha kolay geldi umarım da öyledir ? :) Bu arada buraya çok sık bakamıyorum, herhalde level 2 yi bitirdikten ( İnşallah ) sonra yine ölçülerimi alıp yazarım. Hadi herkese iyi akşamlar :)