- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.421
Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor
Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor
level 3 e başladım o cardiolar adamı öldürür valla
bir şey sorucam bayanlar, kullandıkları dambıllar kac kilo bilen var mı, bende 2 ve 3 kilo olanlardan var onlarla yapmaya çalışıyorum ama o kadar fazla değildir diye düşünüyorum kullandıkları çünkü çok zorluyor
arkadaşlar callanetic le jillian michael arasındaki fark ne ikiside aynı kişiye ait değilmi?
3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece
ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek
Dün itibari ile 1/9 tamamdırBugün level 1 de ki son günüm
Yarın verdiğim kilo ve varsa cm farkı ile burada olmak istiyorum
Dün itibari ile 1/9 tamamdırBugün level 1 de ki son günüm
Yarın verdiğim kilo ve varsa cm farkı ile burada olmak istiyorum
Sadece dambıla mı ihtiyaç olacak.....bir de kaç kiloluk olması gerekiyor