- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #9.421
Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor
Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor
level 3 e başladım o cardiolar adamı öldürür valla
bir şey sorucam bayanlar, kullandıkları dambıllar kac kilo bilen var mı, bende 2 ve 3 kilo olanlardan var onlarla yapmaya çalışıyorum ama o kadar fazla değildir diye düşünüyorum kullandıkları çünkü çok zorluyor
arkadaşlar callanetic le jillian michael arasındaki fark ne ikiside aynı kişiye ait değilmi?
3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece
ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek
Dün itibari ile 1/9 tamamdırBugün level 1 de ki son günüm
Yarın verdiğim kilo ve varsa cm farkı ile burada olmak istiyorum
Dün itibari ile 1/9 tamamdırBugün level 1 de ki son günüm
Yarın verdiğim kilo ve varsa cm farkı ile burada olmak istiyorum
Sadece dambıla mı ihtiyaç olacak.....bir de kaç kiloluk olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?