Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

İnsanity'i aramıştım ama bulamamıştım, zaten aşırı zor gibi. Videolarda bakmıştım değişimlere, çok iyiydi.

Rippedda 4 video var, her birini 7'şer gün yapıyorsun.

Günaydın kızlar
Bugün 2. levele geçiyorum
Aslında dün geçmem lazımdı ama bir gün aksatmak zorunda kaldım, o günde bol bol yürüdüm ama

Ölçülerimi yazıyorum:

Başlangıç bel:70 cm Şimdi: 66 cm

Kalça:92 cm ==> 90 cm

Üst bacak 52 cm ==>50 cm

Alt bacak 38 cm ==> 37 cm

(1. level sonrası)

Son düzenleme:
resmen bana moral verdin cnm benımde bacak ıncelmesi lazm. leslie yapıyordum ama jılıana da baslıcam bugun gaza geldım harıkasınnnnnnnn

herkese günaydın ben bu videoları bulamıyorum level 1 part 1 var youtube da part 2 10 dakika doğrumu peki .
nerden bulabilirim ya bir link atar mısınız

4 haftalık program.. her level 1 hafta yapılıyo canım ben shred bitince onu yapıcam :18:
Günaydınlar dün 2/1 yaptım çok eğlenceliydi nasıl geçtiğini anlamadım ama feci terletiyor orası da ayrı

acı yok rocky
süpersinnnnnn
bu arada ripped 2 level atmaya çalıştım geldi mi kuzum?

günaydııın

1/3 tamamdır
sen de süpersin bebişimmmm

Günaydın kızlar bende 1\2'sini yaptım.
Banyoya giderken bacaklarım titriyordu.
Aslı 2'de daha mı zor olacak?:18:

hoşgeldinnnn... evet daha zor ama daha eğlenceli
bu sefer yapçaksın haticem caymak yok

blueeeeeeeeee sen bana artık selam vermiyon bişi demiyon level 3 arkadaşım küsmüyüz

Ben daha shredi bile yapmadım :) Ayağım alçıda inşallah iyileşince yapacağım ancak :) Shred nasıldı canım kaç kilo verdin ? :)

ben kilo veremedim pek açıkçası canım sadece inceldim göbek yanlar falan gitti şekillendim yani
kilo olarak 1.1 kilo falan gitti başladığımdan bu yana 24 gündür yani diyet de yapıyom üstelik
ama aynaya bakınca kendimi iyi hissediyom bacaklar sertleşti taş gibi oldu

yani level 1 i 27 dakikalık olan videoyu yani aynı videoyu 10 gün boyuncamı yapacağız onu anlamadım yoksa ergün farklı egzersiz mi var
Merhaba shread programı 30 günlük bir program. level 1 , level 2 , level 3 var.

level 1 : 10 gün boyunca bu videoyu yapıyoruz

level 2 : 10 gün boyunca yine bu videoyu yapıyoruz.

level 3 : yine 10 gün yapıyoruz.

--

Özgem teşekkür ederim aldım indiriyorum ben dün zenci bayan gibi yapamadım

Darısı bana inşallah Demek ki kilo fazlalığın yokmuş canım sıkılaşman gerekiyormuş olmuşta ne güzel :) Maşallah :) Bende bir başlasam devamı gelir inşallah :) Benimde iç bacak sıkılaşması gerekiyor :) Jillianın yanında ek olarak bir şey yaptın mı ? :)

özgem akşam çok yorgundum saat 10:30'du eve geldiğimde falan.
Eşim her zamanki gibi aman boşver yapma bugün dese de aklıma sen geldin.(Kpss'dede berfin geliyor anca 1-2 sayfa bakabiliyorum.)
Hemen spor kıyafetlerini giyip geçtim tv karşısına ama bittiğinde yere yığılıp kaldım bir 10 dakika şimdi bacaklarım ve üst karın kaslarım fena ağrıyor. Bu kez yarıda bırakmak yok inşallah 1 ay içinde yaptım yaptım sonra asla yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…