- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.321
İnsanity'i aramıştım ama bulamamıştım, zaten aşırı zor gibi. Videolarda bakmıştım değişimlere, çok iyiydi.Evet bende 6 week 6 pack var, oburunu indiremedim bunu yapayim bari. Aslinda insanity yapmak istiyorum oda 45 dk ymis. Ama internete yazip gorsellere bi bakin nasil degisim yaratmis inanilmaz.
Ya ben onu indiremedimugrasicam bi daha.
Jillian dan 30 day shared yap sonra da ripped in 30 yap bence. Hatta yapabilirsen insanity yap 45 dk mukemmel degisim sagliyor. Internetten arastirabilirsin.
Ben torrenti ne indirebildim ne de kullanabildim canım :) Yanlış şeyler inince sildim. Ama yine de teşekkür ederim ilgin için :) Youtubedan linki kopyalayıp indirmek daha basitmişBu rippedi nasıl yapıyoruz canım ? Yani her linki kaç gün yapıyorduk ?
Rippedda 4 video var, her birini 7'şer gün yapıyorsun.
Günaydın kızlar
Bugün 2. levele geçiyorum
Aslında dün geçmem lazımdı ama bir gün aksatmak zorunda kaldım, o günde bol bol yürüdüm ama
Ölçülerimi yazıyorum:
Başlangıç bel:70 cm Şimdi: 66 cm
Kalça:92 cm ==> 90 cm
Üst bacak 52 cm ==>50 cm
Alt bacak 38 cm ==> 37 cm
(1. level sonrası)
Günaydınlardün 2/1 yaptım çok eğlenceliydi nasıl geçtiğini anlamadım ama feci terletiyor orası da ayrı
acı yok rocky
herkese günaydın ben bu videoları bulamıyorum level 1 part 1 var youtube da part 2 10 dakika doğrumu peki .
nerden bulabilirim ya bir link atar mısınız
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 diye bakarsanız görürsünüz
Günaydın kızlar bende 1\2'sini yaptım.
Banyoya giderken bacaklarım titriyordu.
Aslı 2'de daha mı zor olacak?:18:
Level 1'i 10 gün yapmak lazım ben 2. günü yaptım diye öyle yazdım.1/2 kaç dakika youtubede 10 dakika
Ben torrenti ne indirebildim ne de kullanabildim canım :) Yanlış şeyler inince sildim. Ama yine de teşekkür ederim ilgin için :) Youtubedan linki kopyalayıp indirmek daha basitmişBu rippedi nasıl yapıyoruz canım ? Yani her linki kaç gün yapıyorduk ?
süpersinnnnnnGünaydınlardün 2/1 yaptım çok eğlenceliydi nasıl geçtiğini anlamadım ama feci terletiyor orası da ayrı
acı yok rocky
sen de süpersin bebişimmmmgünaydııın
1/3 tamamdır
Günaydın kızlar bende 1\2'sini yaptım.
Banyoya giderken bacaklarım titriyordu.
Aslı 2'de daha mı zor olacak?:18:
4 haftalık program.. her level 1 hafta yapılıyo canım ben shred bitince onu yapıcam :18:
Ben daha shredi bile yapmadım :) Ayağım alçıda inşallah iyileşince yapacağım ancak :) Shred nasıldı canım kaç kilo verdin ? :)
Level 1'i 10 gün yapmak lazım ben 2. günü yaptım diye öyle yazdım.
Yanlış anlama sakın
27 dakika canım
Merhaba shread programı 30 günlük bir program. level 1 , level 2 , level 3 var.yani level 1 i 27 dakikalık olan videoyu yani aynı videoyu 10 gün boyuncamı yapacağız onu anlamadım yoksa ergün farklı egzersiz mi var
ben kilo veremedim pek açıkçası canım sadece inceldim göbek yanlar falan gitti şekillendim yani
kilo olarak 1.1 kilo falan gitti başladığımdan bu yana 24 gündür yanidiyet de yapıyom üstelik
ama aynaya bakınca kendimi iyi hissediyom bacaklar sertleşti taş gibi oldu
özgem akşam çok yorgundum saat 10:30'du eve geldiğimde falan.4 haftalık program.. her level 1 hafta yapılıyo canım ben shred bitince onu yapıcam :18:
süpersinnnnnn
bu arada ripped 2 level atmaya çalıştım geldi mi kuzum?
sen de süpersin bebişimmmm
hoşgeldinnnn... evet daha zor ama daha eğlenceli
bu sefer yapçaksın haticem caymak yok
blueeeeeeeeee sen bana artık selam vermiyon bişi demiyonlevel 3 arkadaşım küsmüyüz