Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Arkadaslar 30 days bitince ne yapacaksiniz? Bende "six week six pack" var gobek icin onu mu yapsam yoksa "killer abs" yine gobek icin onu mu? Hangisi once yapilmali fikri olan var mi?

Bugun level 3/4 u yaptim ama son dongunun cardiolarini tamamlayamiyorum, cok yoruluyorum.

maasallah ya bende gobekten gitsin istiyorum.

Canim ya sirkeyi nasil iciyorsun sabah mi, bende yapmak istiyorum onu, yapicam diye elma sirkesi aliyorum hep ama bi turlu baslamiyorum. bende gobusum gitsin istiyorum.

Ben sirkeyi unutuyorum ama Ayşegül Çoruhlunun kitabında öneriyordu. Yatmadan önce içebilirsin, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı veya yemek kaşığı atabilirsin ama organik sirke olmalı. Katkılılardan olmamalı. Sabah içenlerde oluyor. Ama ben sabah yoğurt karışımımı yiyorum. Göbeğin gitmesi için yediklerimize de çok dikkat etmemiz lazım. Ben Kasımdan itibaren Karatay beslenme şekline başladım, çok kilolu değilim aslında, sadece göbek sorunum var. 50 kg idim, 45,5-45.9 aralarında geziniyorum. Ekmek, hamur işi, şeker tüketmemek gerekiyor. Zayıflıktan çok sağlık için ve göbekten kurtulmak için.

Ripped diye bir program var o yapılıyor 30 days'ten sonra. Diğerlerini bende bilmiyorum.

Evet herkes onu yapiyor, o da 30 day gibi genel calistiriyo ama ben 30 day vucudumu hazirladi artik amaca yoneleyim diye dusunuyorum yani gobus videolarina

Göbüş içinde, Jillian Michaels_ 6 Week Six-Pack Abs Workout, Jillian MIchaels_ Killer ABS bunları öneriyorlar. Bu ikisi karın bölgesine yönelik. Birde genel bir programı var Jillianın içinde çok iyi egzersizler var, karın egzersizleri de bol. Jillian Michaels_ No More Trouble Zones- Complete Workout, ama bu 50 dk.

Ben killer abs yapmayı düşünüyorum. Aynı şekilde ben de tamamlayamıyorum onların zıpladığı gibi zıplayamıyorum nedense

Bugün 1/2 shred, daha rahat yaptım, birkaç harekette onlardan önce bıraktım. Program bitip esnemeye geçince durdurdum, kendi toparlamış olduğum programımdan hundred, plank, yukarı tekme, alt karın için barfikte dizleri çekme, birkaç tanede burpees ekledim, sonra Jilliandaki esnemeleri yapıp bitirdim. Ardındanda saban duruşu yaptım.

bende ripped ve 6 week 6 pack var pcde.. hala karar veremedim ama ripped yapçam sanırım.. 35 dakika ve 4 level

Kızlar ripped 4 leveldi değil mi ? Nereden indirdiniz ? Link atacak biri var mı ?

ben torrentten indirdim canım

Arkadaslar dogru yere mi soruyorum emin degilim ama, belki bilginiz vardir diye soracagim yinede.
Ben yürüyüs yapmaktan hoslanmiyorum artik daha dogrusu sikiliyorum. Böyle biranönce sikilasayim löp löp yaglarim ortadan kaybolsun diyorum. Yürüyüs yapinca hicbirsey yapmiyormusum gibi geliyor.

Simdi benim 8-10 kilo fazlaligim var kendi düsünceme göre, ama normal kilonun üst sinirindayim gercekten. Yürüyüs yapmadan sadece jillian, pilates gibi egzersizler yapsam dahami iyidir? Yada yürüyüs yerine önerebileceginiz egzersizler var mi?

Evet bende 6 week 6 pack var, oburunu indiremedim bunu yapayim bari. Aslinda insanity yapmak istiyorum oda 45 dk ymis. Ama internete yazip gorsellere bi bakin nasil degisim yaratmis inanilmaz.

Ben killer abs yapmayı düşünüyorum. Aynı şekilde ben de tamamlayamıyorum onların zıpladığı gibi zıplayamıyorum nedense

Ya ben onu indiremedim ugrasicam bi daha.

Jillian dan 30 day shared yap sonra da ripped in 30 yap bence. Hatta yapabilirsen insanity yap 45 dk mukemmel degisim sagliyor. Internetten arastirabilirsin.

Birazdan level 3/5 kismetse, su muhtesem yuzyili kapatip yapabilirsem tabi :26:

yariladim sayilir, son ziplamalari ve snavlari sari kiza da uysam tamamlayamiyorum. Yaslandim galiba bide ben sonlara dogru pek sıkılıyorum yaaa

Hepimize iyi sporlar, canlarim.

ben torrentten indirdim canım

Ben torrenti ne indirebildim ne de kullanabildim canım :) Yanlış şeyler inince sildim. Ama yine de teşekkür ederim ilgin için :) Youtubedan linki kopyalayıp indirmek daha basitmiş Bu rippedi nasıl yapıyoruz canım ? Yani her linki kaç gün yapıyorduk ?

Kızlar 30 day shred ve ripped dışında başka var mı ? 6 week 6 pack jilliana mı aitti ? Başka videoları var mı ? Bacak karın kalça için ayrı ayrı mı videolar yoksa 6 week 6 pack onlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…