- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.301
maasallah ya bende gobekten gitsin istiyorum.
Canim ya sirkeyi nasil iciyorsun sabah mi, bende yapmak istiyorum onu, yapicam diye elma sirkesi aliyorum hep ama bi turlu baslamiyorum.bende gobusum gitsin istiyorum.
Arkadaslar 30 days bitince ne yapacaksiniz? Bende "six week six pack" var gobek icin onu mu yapsam yoksa "killer abs" yine gobek icin onu mu? Hangisi once yapilmali fikri olan var mi?
Bugun level 3/4 u yaptim ama son dongunun cardiolarini tamamlayamiyorum, cok yoruluyorum.
Ripped diye bir program var o yapılıyor 30 days'ten sonra. Diğerlerini bende bilmiyorum.
Evet herkes onu yapiyor, o da 30 day gibi genel calistiriyo ama ben 30 day vucudumu hazirladi artik amaca yoneleyim diye dusunuyorum yani gobus videolarina
Arkadaslar 30 days bitince ne yapacaksiniz? Bende "six week six pack" var gobek icin onu mu yapsam yoksa "killer abs" yine gobek icin onu mu? Hangisi once yapilmali fikri olan var mi?
Bugun level 3/4 u yaptim ama son dongunun cardiolarini tamamlayamiyorum, cok yoruluyorum.
Youtubeden indirdim, 1 saat sonra atarım.Kızlar ripped 4 leveldi değil mi ? Nereden indirdiniz ? Link atacak biri var mı ?
Kızlar ripped 4 leveldi değil mi ? Nereden indirdiniz ? Link atacak biri var mı ?
Göbüş içinde, Jillian Michaels_ 6 Week Six-Pack Abs Workout, Jillian MIchaels_ Killer ABS bunları öneriyorlar. Bu ikisi karın bölgesine yönelik. Birde genel bir programı var Jillianın içinde çok iyi egzersizler var, karın egzersizleri de bol. Jillian Michaels_ No More Trouble Zones- Complete Workout, ama bu 50 dk.
Ben killer abs yapmayı düşünüyorum. Aynı şekilde ben de tamamlayamıyorum onların zıpladığı gibi zıplayamıyorum nedense
Arkadaslar dogru yere mi soruyorum emin degilim ama, belki bilginiz vardir diye soracagim yinede.
Ben yürüyüs yapmaktan hoslanmiyorum artik daha dogrusu sikiliyorum. Böyle biranönce sikilasayim löp löp yaglarim ortadan kaybolsun diyorum. Yürüyüs yapinca hicbirsey yapmiyormusum gibi geliyor.
Simdi benim 8-10 kilo fazlaligim var kendi düsünceme göre, ama normal kilonun üst sinirindayim gercekten. Yürüyüs yapmadan sadece jillian, pilates gibi egzersizler yapsam dahami iyidir? Yada yürüyüs yerine önerebileceginiz egzersizler var mi?
Youtubeden indirdim, 1 saat sonra atarım.
ben torrentten indirdim canım