- 27 Temmuz 2013
- 49
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.281
Kızlar level 3 youtube da yok mu yaa
Günaydınlar sabah 1/10 da bitirmiş bulunmaktayım
yarın level 2
ve on gün sonraki ölçülerimde belimden 6 cm gitmiş
bacakta tık yok daha
yarın level 2
bacakta tık yok daha
Kızlar level 3 youtube da yok mu yaa
Amin, inşallah. Bende bugün başlayacağım daha, sonuna kadar bitirebilecekmiyim merak ediyorum. Normalde uyguladığım bir programım vardı, onda aralarda dinleniyordum ama bunda dinlenme yok.
benimde bu gün 2, günüm amma daha yapmadım bir boş akalşayım yapabileceğim ortam olsun yapıcam ben ilk gün hepsini yaptım bide 2 saat masatenisi oynadım bu gün sadece bacaklarımda biraz fazla ağrı vardı ben kollardan korkuyodum derstte yazamıcam diye
benimde bu gün 2, günüm amma daha yapmadım bir boş akalşayım yapabileceğim ortam olsun yapıcam ben ilk gün hepsini yaptım bide 2 saat masatenisi oynadım bu gün sadece bacaklarımda biraz fazla ağrı vardı ben kollardan korkuyodum derstte yazamıcam diye
Ben dün akşam yaptım ama, önce 10 dk.da pes ettim, yapmıyorum dedim. Ama dumbellarım 2 kg.'lıktı. Sonra başka topikten arkadaşımın pes etme demesiyle yapmaya karar verdim. 1 kglık dumbelım olmadığı için, ayak bileği ağırlıklarım vardı, onları kullandım. Tekrar baştan başladım ve bitirdim. Kollarım mahvoldu ve dediğin gibi şınavda zorlandım. 2. kez şınav çekilince onlardan önce bıraktım. Birkaç hareketi onlardan önce bıraktım, birde aralarda video takıldı iyice soğudu, hapşırmaya başladım.Benim kendi uyguladığım programda basit olmadığı halde, bunda çok zorlandım, çünkü kendi programımda aralarda dinleniyordum.
yok tatlım ya bende bulamadım https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI bu lınktekının 3.levelıne getırıyorum oyle yapıyorumKızlar level 3 youtube da yok mu yaa
yarın level 2
bacakta tık yok daha
ooo canım sen dambılla yapmışsın ben bir litrelik su hazırlamdım birkez yarıda kestim daha sonra bi dene limonata şişsi buldum onu doldurdum oda yetmedi sirke şişesini doötüm bir güzel yıkadım çünkü kousna bile öğrürüm onunla yaptım dambıllı hareketleri benimde ilk azıcık yarım oldu ilk ip atlama hareketin ya küfür ettim ya bele okudum okadar acıdı yani inşallah 30 gün sonunda Allah razı olsun derim diye düşünüyorumbaşarcaz inanıyorum babam dün acı zayıflatıyor dedi yemeğime acı kattım ama şunu söyleye bilirim gece 2 de pilav yiyen ben bunu bıraktım bir tatlı kaşığı sirke bile içtim kusmay gidiyodum babam döndürdü alışırsın ablaları (amca kızı ) onlarda öyle diyodu dedi valla ben ce baya cefa çetim 2 ay sonuda sefa çekmek istiyorum
ben biraz yağlıyım da ondanmasallah canım ya nasıl okadar ınceldın dıyet falan yaptın mı hepsını bılmek ıstıyorum
Maşallah, 2 saat masa tenisi. Bende sabah kalkar kalkmaz 5 tibet egzersizleri yapıyorum. Sabah kalktığımda boynum ağrımış, biraz faydası oldu ama hala geçmedi. Ben çalıştığım için akşam yapabiliyorum.
Evet, acı zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Sirke çok yararlıymış, vücudu alkali yaparmış, ph'ı yükseltirmiş. Ben artık 8'den sonra birşey yemiyorum. Kilo sorunum yok ama biraz göbek var. Onun için artık ömür boyu Canan Karatay beslenme şeklini uygulamayı düşünüyorum. :) Topiğimizde var Karatayla ilgili.Devam etmek için çok faydalı oluyor. Sabah göbek eritmek için yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı karışımı yiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız ve ben inşallah sadece bel ve göbekten incelirim.
1.5 yılı aşkın, 5 tibet egzersizlerini yapıyorum. 5 aydırda kendi hazırladğım programı yapıyordum.
yarın level 2
bacakta tık yok daha
Evet, acı zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Sirke çok yararlıymış, vücudu alkali yaparmış, ph'ı yükseltirmiş. Ben artık 8'den sonra birşey yemiyorum. Kilo sorunum yok ama biraz göbek var. Onun için artık ömür boyu Canan Karatay beslenme şeklini uygulamayı düşünüyorum. :) Topiğimizde var Karatayla ilgili.Devam etmek için çok faydalı oluyor. Sabah göbek eritmek için yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı karışımı yiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız ve ben inşallah sadece bel ve göbekten incelirim.
1.5 yılı aşkın, 5 tibet egzersizlerini yapıyorum. 5 aydırda kendi hazırladğım programı yapıyordum.