- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.361
1\3 tamamdır hocamzaten ilk başlarda çok zor onun gibi yapmak ben bile hala yarı o yarı sarı kız karışık yapıyom
afferim azimli kuzum benimbebişe kadar fit ol, fit anne ol sonra
bugün 3/2 yi yaptım ben bırakmayı dusunuyorum artık ya en fazla altbelden 4 cm gıttı bugun kıyafet aldım evdekıler zayıflayana kadar gıyme ıyıcekıloların bellı oluyo dedı aldıgıma pısman oldum.sıze bol sıkılasmalar kızlar.acayıp moralım bozuldu
1/4 de tamamdırrr
efferin len
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim zehroş
süpersiniz kızlar
yazdıklarınızı görünce çok mutlu oluyom valla
inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcazzzz
bu akşam eve geç döncez şimdiden tırsıyom ya yapamazsam diye
Teşekkür ederim kuzucuum
Bu kadar etkiyi beklemiyordum vallahii
Nerdesin sen ayrıca
Ben kendimi ilk defa bu kadar kararlı gördüm spor konusunda diyet yapıyordum falan ama hiç spora zaman ayırmak istemiyordum..
Akşam gittim dambıl aldım
Bu akşam da eşim geç gelecek rahat rahat yaparım ama akşam annemlere geçicez cumartesi pazar annemler de yapıcam artık
birazdan çıkıcam yine ondan hiç açmadımişler bitsin öyle açıcam bakalımmmm
ben 700 gr vermişim zehroş bu hafta.. çarşamba daha az çıktıydım 400 gr almışım çarşambadan bu yana
resmen bana moral verdin cnm benımde bacak ıncelmesi lazm. leslie yapıyordum ama jılıana da baslıcam bugun gaza geldım harıkasınnnnnnnn
Dün 2/2 yi yaptımben de bittim ama halim kalmıyor ya.
bu akşam 3
Kızlar bu arada ben vitamin iğnesi yaptırdığımdan beri devamlı yeme isteği var.
Karnım hiç doymuyor sanki bunun üstesinden nasıl geleceğim.Sanki boşuna spor yapıyorum gibi geliyor.:44:
Selam Kızlar
Sevgili arkadaşlarım _meLinDa_ ve DonukPudra sayesinde bende bu kervana katılmış bulunuyorum birkaç gündür yapıyorum fakat hep yarım yaptığımdan onları saymadım dün akşam level 1/1 yaptım
20dk sonra şekerim düştü bayılıyorum sandımama pes etmedim spor bittikten sonra yüzüm kıpkırmızıydı zaten genelde çok terleyen bir insanım sporda daha çok terledim iyi oldu
Ve öncesinde alıştırma yaptığımdan mıdır nedir çok ağrım yok
süpersiniz kızlar
yazdıklarınızı görünce çok mutlu oluyom valla
inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcazzzz
bu akşam eve geç döncez şimdiden tırsıyom ya yapamazsam diye
ben de 28 oldum yaşlar ilerliyo valla
daha bebişim de yok üstelik.. doğum sonrası kilolarını kolay verebildin mi?