Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

zaten ilk başlarda çok zor onun gibi yapmak ben bile hala yarı o yarı sarı kız karışık yapıyom

afferim azimli kuzum benim bebişe kadar fit ol, fit anne ol sonra
1\3 tamamdır hocam
İnşallah olurum bakalım.

Canım motivasyon düşmesi zaman zaman hepimizde oluyor.
Hayatım boyunca 0 beden olarak gezen ben şuanda popo ve göbek yapmış boyumda kısa olduğundan acayip moralim bozulmuştu.
Hatta dün özge olmasa 3 yapmayacaktım o kadar streslii yoğun ve uykusuz günler geçiriyorum.Fakat kendini toplamayıp olumsuz eleştrilere takılırsan hiç yol alamazsın.Evdekileri salla gitsin.Akıllarınca bize iylik yapıyorlar ama üzüldüğümüzü görmüyorlar bu sebeple acı yok, umutsuzluk yok yola devam

Kızlar bu arada ben vitamin iğnesi yaptırdığımdan beri devamlı yeme isteği var.
Karnım hiç doymuyor sanki bunun üstesinden nasıl geleceğim.Sanki boşuna spor yapıyorum gibi geliyor.:44:

Selam Kızlar

Sevgili arkadaşlarım _meLinDa_ ve DonukPudra sayesinde bende bu kervana katılmış bulunuyorum birkaç gündür yapıyorum fakat hep yarım yaptığımdan onları saymadım dün akşam level 1/1 yaptım

20dk sonra şekerim düştü bayılıyorum sandım ama pes etmedim spor bittikten sonra yüzüm kıpkırmızıydı zaten genelde çok terleyen bir insanım sporda daha çok terledim iyi oldu

Ve öncesinde alıştırma yaptığımdan mıdır nedir çok ağrım yok

süpersiniz kızlar
yazdıklarınızı görünce çok mutlu oluyom valla
inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcazzzz
bu akşam eve geç döncez şimdiden tırsıyom ya yapamazsam diye

süpersiniz kızlar

Ben kendimi ilk defa bu kadar kararlı gördüm spor konusunda diyet yapıyordum falan ama hiç spora zaman ayırmak istemiyordum..
Akşam gittim dambıl aldım

Bu akşam da eşim geç gelecek rahat rahat yaparım ama akşam annemlere geçicez cumartesi pazar annemler de yapıcam artık

Teşekkür ederim kuzucuum
Bu kadar etkiyi beklemiyordum vallahii
Nerdesin sen ayrıca

birazdan çıkıcam yine ondan hiç açmadım işler bitsin öyle açıcam bakalımmmm
ben 700 gr vermişim zehroş bu hafta.. çarşamba daha az çıktıydım 400 gr almışım çarşambadan bu yana

Allahtan kısa sürüyo bircan yoksa her gün çok zor
ben bi sürü şeye yetişemiyom artık.. sonrasında duş gerekiyor ya o da bi sürü zaman götürüyo

resmen bana moral verdin cnm benımde bacak ıncelmesi lazm. leslie yapıyordum ama jılıana da baslıcam bugun gaza geldım harıkasınnnnnnnn

Teşekkür ederim canım benim:)
Benimde esas problem bacaklarda ölçülerden belli zaten bu 30 days bitsin başka bi jillian programını yapıcam bacak için..
bu daha çok belime yaradııı

Kızlar bu arada ben vitamin iğnesi yaptırdığımdan beri devamlı yeme isteği var.
Karnım hiç doymuyor sanki bunun üstesinden nasıl geleceğim.Sanki boşuna spor yapıyorum gibi geliyor.:44:

Hosgeldin yiwrum

süpersiniz kızlar

Heoyytt kaytarmak yok,

Merhaba kızlar, forumu okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım eskiden de başlayıp bırakmıştım 30 days shred'a. 64 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum 2 ay içerisinde. şu an leslie yapıyorum jilliana da başlamayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar sizce başlayayaım mı kilo verir miyim jillian+leslie+diyet ile?

Bir de şunu sormak istiyorum dumbellım yok ama ele takılan ağırlıklarım var 1,5 kglık. o olur mu ? elime takmadan tutarak yapsam olur mu?

ben de 28 oldum yaşlar ilerliyo valla
daha bebişim de yok üstelik.. doğum sonrası kilolarını kolay verebildin mi?

Oooo beybim, citir cerezmissin sen daha. Ben nisanda 33 olacam ama daha uzun sure 32 demeyi planliyorum.

Hemileyken cok kilo almadim, 10 kilo. Dogum sonrasi hemen gitti zaten. Amaaa isin kotusu ben hamile kalmadan once 1 yil sibirya da yasadim. Az yedigim halde aktivitesiz 50 kilo gittigim rusyadan 60 kilo dondum. Kilo veripte bebis olsun derken o kilolarla hamile kaldim. Yinede gectigimiz yaz 50 kiloydum ama suan yine yurt disindayiz, dusun halimi. Simdiden 54 oldum.

Bebise acele etme, evliliginizin tadini cikarin, gezin tozun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…