- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.341
Merhaba shread programı 30 günlük bir program. level 1 , level 2 , level 3 var.
level 1 : 10 gün boyunca bu videoyu yapıyoruz
level 2 : 10 gün boyunca yine bu videoyu yapıyoruz.
level 3 : yine 10 gün yapıyoruz.
--
Allah razı olsun yaa.inşallah en kısa zamanda incecik olursun.
Darısı bana inşallahDemek ki kilo fazlalığın yokmuş canım sıkılaşman gerekiyormuş olmuşta ne güzel :) Maşallah :) Bende bir başlasam devamı gelir inşallah :) Benimde iç bacak sıkılaşması gerekiyor :) Jillianın yanında ek olarak bir şey yaptın mı ? :)
--
Özgem teşekkür ederim aldım indiriyorumben dün zenci bayan gibi yapamadım
özgem akşam çok yorgundum saat 10:30'du eve geldiğimde falan.
Eşim her zamanki gibi aman boşver yapma bugün dese de aklıma sen geldin.(Kpss'dede berfin geliyor anca 1-2 sayfa bakabiliyorum.)
Hemen spor kıyafetlerini giyip geçtim tv karşısına ama bittiğinde yere yığılıp kaldım bir 10 dakika şimdi bacaklarım ve üst karın kaslarım fena ağrıyor. Bu kez yarıda bırakmak yok inşallah 1 ay içinde yaptım yaptım sonra asla yapamam
yok yapmadım hiçbişi sadece yediklerime dikkat ettim canım
evet kilom fazla diil ama göbiş yanlar ve karın çok şişmişti artık bi dur dedim ben de buna
bugün 3/2 yi yaptım ben bırakmayı dusunuyorum artık ya en fazla altbelden 4 cm gıttı bugun kıyafet aldım evdekıler zayıflayana kadar gıyme ıyıcekıloların bellı oluyo dedı aldıgıma pısman oldum.sıze bol sıkılasmalar kızlar.acayıp moralım bozuldu
1 hafta kalmıştı bitirseydin bari, benimde çok değişimim yok
bugün 3/2 yi yaptım ben bırakmayı dusunuyorum artık ya en fazla altbelden 4 cm gıttı bugun kıyafet aldım evdekıler zayıflayana kadar gıyme ıyıcekıloların bellı oluyo dedı aldıgıma pısman oldum.sıze bol sıkılasmalar kızlar.acayıp moralım bozuldu
Merhaba, Jillian'ın birde bu programı var, sadece kardiyo, yağ yakmaya yönelik. Süresi biraz daha fazla, bir inceleyin isterseniz. Eğer bunu denerseniz, sonrasında shred'i tekrar denersiniz.
[video=youtube_share;FTT4W8ygJ7w]http://youtu.be/FTT4W8ygJ7w[/video]
Kızlar 30 day shred ve ripped dışında başka var mı ? 6 week 6 pack jilliana mı aitti ? Başka videoları var mı ? Bacak karın kalça için ayrı ayrı mı videolar yoksa 6 week 6 pack onlar mı ?
Günaydın kızlar
Bugün 2. levele geçiyorum
Aslında dün geçmem lazımdı ama bir gün aksatmak zorunda kaldım, o günde bol bol yürüdüm ama
Ölçülerimi yazıyorum:
Başlangıç bel:70 cm Şimdi: 66 cm
Kalça:92 cm ==> 90 cm
Üst bacak 52 cm ==>50 cm
Alt bacak 38 cm ==> 37 cm
(1. level sonrası)
--
Özgem teşekkür ederim aldım indiriyorumben dün zenci bayan gibi yapamadım
merhaba bende pazartesi başlicam inşallah.4 gündür koşu bandımda koşuyorum yarım saat.
diyetede başladım tam diyet denmezde yinede yapıyorum .emzirdiğim için tam olmaz tabiki.
artık bende hergün buraya yazacağım.
herkese bol incelmeler.
Melindaaaaa kusermiyim hic kis deluuu.Pek kalabalik olduk unutuyorum :26: ben yasliyim annem, mazur gor
Bugun level 3/6 hatta son 4 diyeyim. Bi de tarti alsM bu hafta kiloma baksam, level 2 ye baslarken olcu almistim ama regl olmayi bekliyorum, olculerimi artik rglim bitince alirim.
küsme tabiii yerin ayrı çünkü leveldaşım
yaşın kaç ki öyle diyonben de pek genç sayılmam valla
bu arada şaka maka bitiriyoz shredi yaaaa
Bitiriyoruz caniimmm senden guc aliyorum walla
Ben 32 yasindayim beybimsen kacsin?
Bak simdi,
"6 week, 6 pack" gobek icin 6hafta 6 baklava.
"Ripped in 30" 30 day shared gibi tum vucud.
"Killer abs" buda gobus icin.
"No more trouble zones" daha cok cardio, yag yakma amacli, sursi de uzun yanlis hatirlamiyorsam.
Daha var ama ben bu kadar biliyorum..