- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.261
günaydın cnm biraz geç oldu amakarın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.
Merhaba, Killer abste, youtube'dan sadece level 1 olarak bir video bulabildim, kaç level var? :)
Selam arkdaşlar bende jillian Michaels'i bende duydum.İnternetten indirdim.Dün ilk kez yaptım. Bugün kollarım karın kaslarım ağrıyordu. Bugünde pes etmedim. 2. günümü sağsalim tamamladımbakalım inşallah 30 gün tamamlamak istiyorum.Muhtemel yarında hertarafım ağrıyacak.Ama pes etmek yok. Forumda başka yapanlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
canım 3 level var Google level 1 ilevel 2 diye yazınca geliyor her leveli 10 gün yapıyosun sanırım 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun benim anlamadığım ilk önce kıvırcık saçlı kızın yaptığınımı yapcaz yoksa düz saçlı kızınkinimi kafam karıştıama benim bahsettiğim 30 day shred
ya kusura bakma yazalı çok olmuş ama kıvıcık saçlı kız gibimi yaptın düz saçlı kız gibimi ?
Canım zaten ilk günlerde zorlanacağın için kolay versiyonları yapabilirsin performansın arttıkça zor versiyonunu yapabilirsin...zaten 10 gün boyunca yapacağın için her leveli gittikçe daha iyi yapıyorsun...yani başlarda düz saçlı gibi sonlarda kıvırcık saçlı gibi yapabilirsin...
çokk teşekkür ederim ilk gün yaptım düz saçlı gibi mekik çektim ve yoruldum en son bacaklarımızı açıp oturduğumuz hareket te çok zorlandım ama kollarım ağrıyo .( azmedip başarcam
Neeee annenlemi yapiyorsun :26: walla kendimden utandim, totomu zor kaldiriyorum baslayana kadar. Anneni ellerinden opuyorum.
Melindaaaa Cok yedim ben bu aksam :26:hala da ne yesem acaba diye dusunuyorum.
Ayagini sikica saripta yapsan sporunu daha mi az zorlar acaba? Bi denesene.
ve 2. level bittiyarın bigunluk aramı verıcem hastaneye falan gıtcem aksamada mısafırlıge falan zaten evdede ısler var yıne bos duramıycam ama olsun ya level 2 zor dıyodunuz bıtırdım 3 zor dıyosunuz olmaz kı boyle ıns onuda bıtırıcem
Günaydın arkadaşlardün 1/8 yaptım bu aksam 9. yapacağım artık level 2 için sabırsızlanıyorum.
Benimde sol ayak bileğim sızlıyor. Önceden de burkmuştum sanırım o yer edinmiş en ufak birşeyde sızlamaya başladı yine
Gelelim daha şimdiden çevreden gelen yorumlara ;
Kardeşim :oha! belin gitmiş
Eşim : Önceden burda bir tabaka vardı (simit bölgemi kastediyor) şimdi fıstık gibi olmuş kıskandım
Umarım 30 gün sonunda bende çok çok mutlu olurum daha daşimdiden farkı bende görebiliyorum. İlk başta foto çekemedim kendimi 7.gün sonunda çektim bakalım sonuç nasıl olacak
Bu akşam bende başlıyorum kısmetse
Dün deneme yapmak istedim 9. dakikada pilim bitti.. Bacaklarım kolalrım fena halde
Ama yok yapmam lazım
aramıza hoş geldin bebek
Hoşbuldum bebeek
diyetarkideşimede döndüm ben bu arada
Cevap için teşekkür ederim. :)
Kıvırcık saçlı bayan zor versiyonu yapıyor, sarışın bayan daha kolay versiyonunu yapıyor, zorlananlar sarışını takip edecek.
yorum için çok teşekkür ederim bende baktım kıvırcık gibi olmuyo düz saçlı gibi yaptım normal mekik çekiyodum ama şimdi yapamadım yoruldum heralde ondan
Ben zor yapan bayanı takip edeceğim, normal şınavı zaten çekiyorum. :) Bakalım inşallah bitirebilirim. Yeni başlayacağım.
normal şınavı beden dersindeyken bende çekiyorum ama oradki hareketlerin üstüne pat diye çekilmiyomu düz saçlı kızn yaptığı daha zor gibi duruyo ama daha kolay yinede sen bilirsin bende normelde neyeptığımı sonuçları yazacaktım ama camın bizim internet bozukta bir süre ama sizinkileri görüp motive olmak istiyorum :)) .DD allah hepimizşn yardımcısı olsun birlik olup başaracağız :)))