Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kismetse birazdan level 3/3

Bunda birkac hareketi sadece sari kiza uyarak yapabiliyorum. Cok ziplamali ya bu ne boyle :KK53:

Arkadaslar gogusleri buyuk olanlar ziplamalari daha dikkatli yapsin cunku ziplama sarkma durumuna yol aciyor diye okumustum bi fitness dergisinde.
Internetten arastiriniz lutfen, benim kucuk :26: o yuzden detayi aklimda kalmadi, bi lif mi ne kopuyodu, neyse.

Kolay gelsin hepimize.

merhabaaa güzel hatunlar :KK3:
bugün jillianda 4. günüm ama maalesef bugün yapamadım dün sanırım fazla yüklendim bugün yatak döşşek yattım hep :KK50: ben 1 haftadır rejim yapıyorum normalde 53 kiloydum kpss çalışmaya başladım evde kaldım derken bi baktım 60 kiloyum :KK43: tabiii hemen kendimi durdurdum aktara gittim 9lu hayat çayı aldım günde 4 defa bu çaydan içtim iştahımı olduğu gibi kesti ekmekle aramdaki bütün bağları kopardım inanır mısınız masadan en son kalkan ben artık masaya oturasım gelmiyor.. :KK9: rewoflex aldım akşamları günde 35 kez karın kaslarını çalıştıran hareketini yaptım son 4 gündür de jillian yapıyorum bu sabah tartındım 56 kiloya düşmüşüm.. bugün yapamadım ama dün sabah jillianı yaptım annem akşam yaptı tek başına yapamadığı için bende onunla yaptım arkasınada yarım saat zumba dansı yaptım e hayliyle bugün yataktan kalkamadım... bugün ara verdim çayda içmedim ekmek ve çikolata yedim( pişmanım ) yarın tekrardan çaya ve jilliana başlıyorum. sabah jillian öğlen rewoflex akşam zumba hedef 52 :) hadi bakalımmm kızlarrr hepimizi fit olacağız :KK8::KK8::KK8:

Amin, inşallah. Bende bugün başlayacağım daha, sonuna kadar bitirebilecekmiyim merak ediyorum. Normalde uyguladığım bir programım vardı, onda aralarda dinleniyordum ama bunda dinlenme yok. :KK52:

benimde bu gün 2, günüm amma daha yapmadım bir boş akalşayım yapabileceğim ortam olsun yapıcam ben ilk gün hepsini yaptım bide 2 saat masatenisi oynadım bu gün sadece bacaklarımda biraz fazla ağrı vardı ben kollardan korkuyodum derstte yazamıcam diye :KK1:

benimde bu gün 2, günüm amma daha yapmadım bir boş akalşayım yapabileceğim ortam olsun yapıcam ben ilk gün hepsini yaptım bide 2 saat masatenisi oynadım bu gün sadece bacaklarımda biraz fazla ağrı vardı ben kollardan korkuyodum derstte yazamıcam diye :KK1:

Ben dün akşam yaptım ama, önce 10 dk.da pes ettim, yapmıyorum dedim. Ama dumbellarım 2 kg.'lıktı. Sonra başka topikten arkadaşımın pes etme demesiyle yapmaya karar verdim. 1 kglık dumbelım olmadığı için, ayak bileği ağırlıklarım vardı, onları kullandım. Tekrar baştan başladım ve bitirdim. Kollarım mahvoldu ve dediğin gibi şınavda zorlandım. 2. kez şınav çekilince onlardan önce bıraktım. Birkaç hareketi onlardan önce bıraktım, birde aralarda video takıldı iyice soğudu, hapşırmaya başladım. :KK1: Benim kendi uyguladığım programda basit olmadığı halde, bunda çok zorlandım, çünkü kendi programımda aralarda dinleniyordum.

Son düzenleme:

Maşallah, 2 saat masa tenisi. Bende sabah kalkar kalkmaz 5 tibet egzersizleri yapıyorum. Sabah kalktığımda boynum ağrımış, biraz faydası oldu ama hala geçmedi. Ben çalıştığım için akşam yapabiliyorum.

Ben dün akşam yaptım ama, önce 10 dk.da pes ettim, yapmıyorum dedim. Ama dumbellarım 2 kg.'lıktı. Sonra başka topikten arkadaşımın pes etme demesiyle yapmaya karar verdim. 1 kglık dumbelım olmadığı için, ayak bileği ağırlıklarım vardı, onları kullandım. Tekrar baştan başladım ve bitirdim. Kollarım mahvoldu ve dediğin gibi şınavda zorlandım. 2. kez şınav çekilince onlardan önce bıraktım. Birkaç hareketi onlardan önce bıraktım, birde aralarda video takıldı iyice soğudu, hapşırmaya başladım. :KK1: Benim kendi uyguladığım programda basit olmadığı halde, bunda çok zorlandım, çünkü kendi programımda aralarda dinleniyordum.

ooo canım sen dambılla yapmışsın ben bir litrelik su hazırlamdım birkez yarıda kestim daha sonra bi dene limonata şişsi buldum onu doldurdum oda yetmedi sirke şişesini doötüm bir güzel yıkadım çünkü kousna bile öğrürüm onunla yaptım dambıllı hareketleri benimde ilk azıcık yarım oldu ilk ip atlama hareketin ya küfür ettim ya bele okudum okadar acıdı yani inşallah 30 gün sonunda Allah razı olsun derim diye düşünüyorum :KK9: başarcaz inanıyorum babam dün acı zayıflatıyor dedi yemeğime acı kattım ama şunu söyleye bilirim gece 2 de pilav yiyen ben :KK56: bunu bıraktım bir tatlı kaşığı sirke bile içtim kusmay gidiyodum babam döndürdü alışırsın ablaları (amca kızı ) onlarda öyle diyodu dedi valla ben ce baya cefa çetim 2 ay sonuda sefa çekmek istiyorum :KK15:

Kızlar level 3 youtube da yok mu yaa :KK5:
yok tatlım ya bende bulamadım https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI bu lınktekının 3.levelıne getırıyorum oyle yapıyorum :KK34:

Günaydınlar sabah 1/10 da bitirmiş bulunmaktayım :KK9:

yarın level 2 :KK23:

ve on gün sonraki ölçülerimde belimden 6 cm gitmiş :KK53::KK52::KK52::KK52:

bacakta tık yok daha :KK60:

masallah canım ya nasıl okadar ınceldın dıyet falan yaptın mı hepsını bılmek ıstıyorum :KK9::KK52:

ooo canım sen dambılla yapmışsın ben bir litrelik su hazırlamdım birkez yarıda kestim daha sonra bi dene limonata şişsi buldum onu doldurdum oda yetmedi sirke şişesini doötüm bir güzel yıkadım çünkü kousna bile öğrürüm onunla yaptım dambıllı hareketleri benimde ilk azıcık yarım oldu ilk ip atlama hareketin ya küfür ettim ya bele okudum okadar acıdı yani inşallah 30 gün sonunda Allah razı olsun derim diye düşünüyorum :KK9: başarcaz inanıyorum babam dün acı zayıflatıyor dedi yemeğime acı kattım ama şunu söyleye bilirim gece 2 de pilav yiyen ben :KK56: bunu bıraktım bir tatlı kaşığı sirke bile içtim kusmay gidiyodum babam döndürdü alışırsın ablaları (amca kızı ) onlarda öyle diyodu dedi valla ben ce baya cefa çetim 2 ay sonuda sefa çekmek istiyorum :KK15:

Evet, acı zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Sirke çok yararlıymış, vücudu alkali yaparmış, ph'ı yükseltirmiş. Ben artık 8'den sonra birşey yemiyorum. Kilo sorunum yok ama biraz göbek var. Onun için artık ömür boyu Canan Karatay beslenme şeklini uygulamayı düşünüyorum. :) Topiğimizde var Karatayla ilgili. :KK1: Devam etmek için çok faydalı oluyor. Sabah göbek eritmek için yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı karışımı yiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız ve ben inşallah sadece bel ve göbekten incelirim. :KK52:
1.5 yılı aşkın, 5 tibet egzersizlerini yapıyorum. 5 aydırda kendi hazırladğım programı yapıyordum.

Son düzenleme:
masallah canım ya nasıl okadar ınceldın dıyet falan yaptın mı hepsını bılmek ıstıyorum :KK9::KK52:
ben biraz yağlıyım da ondan
bu kadar vermişimdir :KK9::KK9:_meLinDa_ sayesinde jilliana ve diyetarkadasim sitesinden kalori saymaya başladım.. hem diyet hem spor sonucu bu :KK9:

haa bu arada dilim pasta da yedim :KK1: daha dikkat edip daha çok kilo vermem lazım şuana dek 2 kilo verdim ve jillianla belden 6 cm gitti.

umarım 30 gün sonucu hepimiz fitifit oluruz:KK52::KK52:

--

o ip atlama beni de öldürüyor ya :KK1::KK14: söylene söylene yapıyorum.:KK19::KK17:

Maşallah, 2 saat masa tenisi. Bende sabah kalkar kalkmaz 5 tibet egzersizleri yapıyorum. Sabah kalktığımda boynum ağrımış, biraz faydası oldu ama hala geçmedi. Ben çalıştığım için akşam yapabiliyorum.

Evet, acı zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Sirke çok yararlıymış, vücudu alkali yaparmış, ph'ı yükseltirmiş. Ben artık 8'den sonra birşey yemiyorum. Kilo sorunum yok ama biraz göbek var. Onun için artık ömür boyu Canan Karatay beslenme şeklini uygulamayı düşünüyorum. :) Topiğimizde var Karatayla ilgili. :KK1: Devam etmek için çok faydalı oluyor. Sabah göbek eritmek için yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı karışımı yiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız ve ben inşallah sadece bel ve göbekten incelirim. :KK52:
1.5 yılı aşkın, 5 tibet egzersizlerini yapıyorum. 5 aydırda kendi hazırladğım programı yapıyordum.

hımm allah yardımcımız olsun bende 8 den sonra bir şey yemem kararrı aldım bizimkiler dün meyve yediler ben okadar yoruldunm kş gece 2 de uyuyan ben 12 de yatmıştım sabaha kadar hiç uyanmadım :KK50: sirkeyi yapabirmiyim bilmiyorum ama senin dediğin kürü yapmak istiyorum benim her yer her yerden gidiyo valla boy kilo aranım normal ama ben fit zayıf olmak istiyorum göbeğim var bana normalsin diye çook tuhaf bizim hastanede ki doktor diyetisyen ama dedikodu yapmak gibi olmasın kendisi obez :KK23: ondan onda gitmiyorum böyle spor filan takılıyorum canım :KK1: 2. günümüde yaptım rahatladım ohhhh

Son düzenleme:
3/3 tamamdır çok yoruldum yine
ama kaynanamlara gidicez o nedenle erkenden aradan çıkardım yoksa geç dönersek üşenirdim kesin

Günaydınlar sabah 1/10 da bitirmiş bulunmaktayım :KK9:

yarın level 2 :KK23:

ve on gün sonraki ölçülerimde belimden 6 cm gitmiş :KK53::KK52::KK52::KK52:

bacakta tık yok daha :KK60:

:nazar::nazar::nazar: maasallah ya bende gobekten gitsin istiyorum.

Canim ya sirkeyi nasil iciyorsun sabah mi, bende yapmak istiyorum onu, yapicam diye elma sirkesi aliyorum hep ama bi turlu baslamiyorum. :KK31: bende gobusum gitsin istiyorum. :KK47:

X