Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Evet bende 6 week 6 pack var, oburunu indiremedim bunu yapayim bari. Aslinda insanity yapmak istiyorum oda 45 dk ymis. Ama internete yazip gorsellere bi bakin nasil degisim yaratmis inanilmaz.

Ya ben onu indiremedim :KK14: ugrasicam bi daha.

Jillian dan 30 day shared yap sonra da ripped in 30 yap bence. Hatta yapabilirsen insanity yap 45 dk mukemmel degisim sagliyor. Internetten arastirabilirsin.
İnsanity'i aramıştım ama bulamamıştım, zaten aşırı zor gibi. Videolarda bakmıştım değişimlere, çok iyiydi.

Ben torrenti ne indirebildim ne de kullanabildim canım :) Yanlış şeyler inince sildim. Ama yine de teşekkür ederim ilgin için :) Youtubedan linki kopyalayıp indirmek daha basitmiş :KK16: Bu rippedi nasıl yapıyoruz canım ? Yani her linki kaç gün yapıyorduk ?

Rippedda 4 video var, her birini 7'şer gün yapıyorsun.

Günaydın kızlar
Bugün 2. levele geçiyorum
Aslında dün geçmem lazımdı ama bir gün aksatmak zorunda kaldım, o günde bol bol yürüdüm ama :KK1:

Ölçülerimi yazıyorum:

Başlangıç bel:70 cm Şimdi: 66 cm

Kalça:92 cm ==> 90 cm

Üst bacak 52 cm ==>50 cm

Alt bacak 38 cm ==> 37 cm

(1. level sonrası)

Son düzenleme:
resmen bana moral verdin cnm benımde bacak ıncelmesi lazm. leslie yapıyordum ama jılıana da baslıcam bugun gaza geldım harıkasınnnnnnnn :KK34:

Günaydın kızlar
Bugün 2. levele geçiyorum
Aslında dün geçmem lazımdı ama bir gün aksatmak zorunda kaldım, o günde bol bol yürüdüm ama :KK1:

Ölçülerimi yazıyorum:

Başlangıç bel:70 cm Şimdi: 66 cm

Kalça:92 cm ==> 90 cm

Üst bacak 52 cm ==>50 cm

Alt bacak 38 cm ==> 37 cm

(1. level sonrası)

herkese günaydın ben bu videoları bulamıyorum level 1 part 1 var youtube da part 2 10 dakika doğrumu peki .
nerden bulabilirim ya bir link atar mısınız

Ben torrenti ne indirebildim ne de kullanabildim canım :) Yanlış şeyler inince sildim. Ama yine de teşekkür ederim ilgin için :) Youtubedan linki kopyalayıp indirmek daha basitmiş :KK16: Bu rippedi nasıl yapıyoruz canım ? Yani her linki kaç gün yapıyorduk ?

4 haftalık program.. her level 1 hafta yapılıyo canım ben shred bitince onu yapıcam :18:
Günaydınlar :KK8:dün 2/1 yaptım :21: çok eğlenceliydi nasıl geçtiğini anlamadım :KK52: ama feci terletiyor orası da ayrı :KK9:

acı yok rocky :KK23::KK23:
süpersinnnnnn :KK16:
bu arada ripped 2 level atmaya çalıştım geldi mi kuzum?

günaydııın :KK52:

1/3 tamamdır :KK15:
sen de süpersin bebişimmmm :KK16:

Günaydın kızlar bende 1\2'sini yaptım.
Banyoya giderken bacaklarım titriyordu.
Aslı 2'de daha mı zor olacak?:KK53::18:

hoşgeldinnnn... evet daha zor ama daha eğlenceli
bu sefer yapçaksın haticem caymak yok :KK23:

blueeeeeeeeee sen bana artık selam vermiyon bişi demiyon :KK14: level 3 arkadaşım küsmüyüz :KK14:

Ben daha shredi bile yapmadım :) Ayağım alçıda inşallah iyileşince yapacağım ancak :) Shred nasıldı canım kaç kilo verdin ? :)

ben kilo veremedim pek açıkçası canım sadece inceldim göbek yanlar falan gitti şekillendim yani
kilo olarak 1.1 kilo falan gitti başladığımdan bu yana 24 gündür yani :KK53: diyet de yapıyom üstelik
ama aynaya bakınca kendimi iyi hissediyom bacaklar sertleşti taş gibi oldu :KK1:

yani level 1 i 27 dakikalık olan videoyu yani aynı videoyu 10 gün boyuncamı yapacağız onu anlamadım yoksa ergün farklı egzersiz mi var
Merhaba shread programı 30 günlük bir program. level 1 , level 2 , level 3 var.

level 1 : 10 gün boyunca bu videoyu yapıyoruz

level 2 : 10 gün boyunca yine bu videoyu yapıyoruz.

level 3 : yine 10 gün yapıyoruz. :KK31:

--

Özgem teşekkür ederim aldım indiriyorum :KK16: ben dün zenci bayan gibi yapamadım :KK53:

ben kilo veremedim pek açıkçası canım sadece inceldim göbek yanlar falan gitti şekillendim yani
kilo olarak 1.1 kilo falan gitti başladığımdan bu yana 24 gündür yani :KK53: diyet de yapıyom üstelik
ama aynaya bakınca kendimi iyi hissediyom bacaklar sertleşti taş gibi oldu :KK1:

Darısı bana inşallah :KK1: Demek ki kilo fazlalığın yokmuş canım sıkılaşman gerekiyormuş olmuşta ne güzel :) Maşallah :) Bende bir başlasam devamı gelir inşallah :) Benimde iç bacak sıkılaşması gerekiyor :) Jillianın yanında ek olarak bir şey yaptın mı ? :)

4 haftalık program.. her level 1 hafta yapılıyo canım ben shred bitince onu yapıcam :18:

süpersinnnnnn :KK16:
bu arada ripped 2 level atmaya çalıştım geldi mi kuzum?

sen de süpersin bebişimmmm :KK16:

hoşgeldinnnn... evet daha zor ama daha eğlenceli
bu sefer yapçaksın haticem caymak yok :KK23:

blueeeeeeeeee sen bana artık selam vermiyon bişi demiyon :KK14: level 3 arkadaşım küsmüyüz :KK14:
özgem akşam çok yorgundum saat 10:30'du eve geldiğimde falan.
Eşim her zamanki gibi aman boşver yapma bugün dese de aklıma sen geldin.(Kpss'dede berfin geliyor anca 1-2 sayfa bakabiliyorum.)
Hemen spor kıyafetlerini giyip geçtim tv karşısına ama bittiğinde yere yığılıp kaldım bir 10 dakika şimdi bacaklarım ve üst karın kaslarım fena ağrıyor. Bu kez yarıda bırakmak yok inşallah 1 ay içinde yaptım yaptım sonra asla yapamam

X