- 2 Aralık 2011
- 89
- 2
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
kuyabiye, karnının fotosunu koysan çok çok güzel olur...inan motivasyona, jillianın işe yarayacağına dair azme ihtiyacım(ız) var..Canım açıkçası ölçülerimi alınca daha net bir cevap verebilirim ama benim hissettiğim en büyük değişiklik karın bölgemde oldu. Aslında buraya fotoğraf koymayı pek düşünmüyorum ama belki sadece karnımın fotoğraflarını paylaşabilirim değişikliği görmeniz açısındann
ilk denemem. ve 21 dk.. mahvoldum.. çok zormuş gerçekten.. aslında vücut ne kadar hammış bunu anladım... sık sık mola verdim. her tarafım ağrıyo, ama sevindim. kaslar baya çalışıyo demekki, hissediliyo baya. inşallah güzel sonuçlar alırız.
Günaydın kızlar, dün son günümü tamamladım ve çoook mutluyum
Şimdi sırayla başlangıç bitiş kilomu ve ölçülerimi veriyim.
Başlangıç (19.04.2012): 56,5 kg
Bitiş (30.05.2012): 52,8 kg
Fark: 3,7 kg
Başlangıç Ölçülerim
Göğüs:86
Bel: 70
Göbek: 84
Kalça: 97
Üst bacak: 54
Bitiş Ölçülerim
Göğüs:84
Bel: 65
Göbek: 77
Kalça: 93
Üst bacak: 52
Daha önce de söylediğim gibi bu sonuçların tamamını 30 Day Shred'e bağlamam mümkün değil. Ben bu 40 gün boyunca çok sıkı bir diyet ve haftada 5 gün hiç aksatmadan spor salonunda ezgersiz yaptım.
Ancak Jillian'dan oldukça memnunum çünkü spor salonunda yaptığım ezgersizlerin çoğu kardiyo ağırlıklıydı. Vücudumdaki inanılmaz sıkılaşmayı kesinlikle Jillian'a borçluyum.
Bence hiç vakit kaybetmeden başlayın
Supersin vallahi tebrik ederim azminden aldigin guzel sonuctan seni..
Peki canim bana hangi shred i onerirsin hangisinden baslamam lazim sence?
birde yukarda msj yazmistim on kilo kadar verdim vermem gereken alti kilo falan var onu verdik sonra mi baslasam yoksa bu asamada mi ne dersin .?
kuyabiye, karnının fotosunu koysan çok çok güzel olur...inan motivasyona, jillianın işe yarayacağına dair azme ihtiyacım(ız) var..
Canım dediğim gibi buraya foto koymayı pek istemesem de motivasyon olması için koyuyorum; çünkü en çok zorlandığım zamanlarda devam etmemi sağlayan tek şey yabancı sitelerdeki öncesi-sonrası fotoğraflarıydı. Zaten yüzümü göstermediğim için çok problem olacağını sanmıyorum ama umarım kimse izinsiz kullanıp da başka yerlerde yayınlamaz.
Canım dediğim gibi buraya foto koymayı pek istemesem de motivasyon olması için koyuyorum; çünkü en çok zorlandığım zamanlarda devam etmemi sağlayan tek şey yabancı sitelerdeki öncesi-sonrası fotoğraflarıydı. Zaten yüzümü göstermediğim için çok problem olacağını sanmıyorum ama umarım kimse izinsiz kullanıp da başka yerlerde yayınlamaz.
yaaa ama banada link atarmısınızkuyabiye süperrrrr ötesisin yaaa harikaaaaa
arkadaşlar youtube'daki Jillian Michaels - 30 Day Shred level1 (part 1-2-3) bahsettiğiniz egzersizler mi?
mümkünse bende link istiyorum.callanetics indirdim ama çok durağan geldi bana. bir kaç sorum olacak sayfaların çoğunu okudum ama denk gelmedim aradığım cevaba , öncelikle bu egzersizler ne tür egzersizler pilates gibi ağır ağır yapılan egzersizler mi yoksa step aerobik gibi hareketli m? Birde bu egzersizler sırasından ne gibi araç gereçlere ihtiyacımız olacak?
kuyabiye,öncelikle tebrik ediyorum...müthiş bi iş çıkarmışsın arkadaşım.
sonrasında da teşekkürler fotoğraflar için...inan bu akşam L1 4.günü çok daha hırslı yapıcam :)
seni yakalamışken birşey sorayım, spor salonunda karın da çalıştın mı? yoksa sadce jillian'ın karın hareketleriyle mi oldu bu değişim?
kuyabiye canim sonuc harika tebrik ederim karin kaslarini buradan gorebiliyorumharika olmus gercekten. programa devam eden tum arkadaslara da buyuk motivasyon kaynagi olacak, fotograflari paylastigin icin tesekkur ederiz.
muhtesem olmussun kuyabiyem harikasin,beni tanimassin yeni üyleik aldim ama 4.takimdan taniyorum ben seni beraber yarisdiorduk ozaman,ne yaptin evlendin dimi :)
yaaa ama banada link atarmısınızkuyabiye süperrrrr ötesisin yaaa harikaaaaa
soluksuz okuduğum bi konu oldu bu, başlasam mı başlamasam mı diye tereddütlerim vardı. taa ki şu fotoları görene kadarmüthişbi değişim hem de bu kadar kısa bi sürede. tebrik ederim canım. bi ayı aşkındır elma diyetiyle iyi bi kilo verdim ben de, yürüyüşlerle destekleyerek ama sanırım programıma jillianı da eklicem callanaticsi yeni indirdim şu an işyerinde bi bakayım dedim açtım ama çok durağan yaa :/ teyze kusura bakmasın vala, jile başlıcam sanırım
arkadaşlar youtube'daki Jillian Michaels - 30 Day Shred level1 (part 1-2-3) bahsettiğiniz egzersizler mi?
Allah mesu tetsin ins canim,ben kurtuldum kurtulmasinada sonra yine geri aldimçok çok sağol, motivasyonunu arttırabildiysem ne mutlu bana
spor salonunda az da olsa karın hareketleri yaptım ama haftada yarım saat kadar. yani değişim Jillian sayesinde oldu diyebilirim karnım için. (tabii bir kaç kilo vermemin de etkisi vardır kesin)
teşekkür ederiiim, bunları duymak o kadar güzel ki benim için. öncesi fotoğraflarını çekerken hiç ümidim yoktu, daha önce de bir sürü şey denemiş ama hıçbirinden gördüğüm örnekler kadar fayda görememiştim.
hatta Jillian yaparken de ilk 15 gün pek bir fark göremeyip umutsuzluğa kapılmıştım ama değişim 15 günden sonra başladı
aaa çok sevındim, önceki nickin neydi ki söylersen kesin hatırlarım. 4. takımın çok büyük katkısı olmuştu benim kilo verme sürecime
evlendim canım, hatta neredeyse 1 yıl olacak
sen naptın, kurtuldun mu kilolarından?
çok teşekkürler, aynı performansı sizlerden de bekliyoruumm
bence hiç vakit kaybetmeden başla Jillian'a, eminim sonuçlardan memnun kalacaksın ama söylemeden duramayacağım,
elma diyeti çok ağır ve bence sağlıksız bir diyet. o kadar az ve tek tip beslenmeyle uzun vadede verdiğin kiloları geri alma riskin çok büyük maalesef. ben de bundan önce 20 kilo verdim; ama bu süreç 2 yılımı aldı. 1 yıldır diyeti bırakmış olmama rağmen de sadece 2-3 kilo alıp verdim. bir de Jillian gibi enerji gerektiren egzersizler yapacaksan daha sağlıklı beslenmeni öneririm.
tabii benimki sadece kendi fikrim ve önerim. herkes kendi bünyesini en iyi kendisi bilir; sakın yanlış anlama