Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu gün 2/3 te alnımın akıyla bitirdim kollara bu kadar yuklenılmese aslında su gogus ıcın hareketlerden yapıcam ama hıc halım kalmıyo malesef

Herkese merhaba

Ben de birazcık Melinda'nın sayesinde jilliancı oldum
1/5 bitti az önce

hoşgeldiiin çok iyi oldu bence
bu gün 2/3 te alnımın akıyla bitirdim kollara bu kadar yuklenılmese aslında su gogus ıcın hareketlerden yapıcam ama hıc halım kalmıyo malesef

sen kaçamak mı yapıyon acaba arada çünkü benden 2 gün falan ilerdeydin diye hatırlıyom da her gün yapmıyon sanırım di mi

ben de kısmetse bugün bi ara 2/5i yapıcam

bu arada bizim bu 30 days tamamen bitince önce 6 week olanı mı yapmalıyız yoksa ripped in 30 diye de bi şeyi varmış onu mu yapçaz önce acaba
bu bitti de diğerleri kaldı sanki

Herkese merhaba

Ben de birazcık Melinda'nın sayesinde jilliancı oldum
1/5 bitti az önce

Hosgeldin canim, melinda beni de iyi motive ediyor.

Ben level 1 de jillian bitince squat ve mekik aletiyle de cekebildigim kadar mekik cekiyordum ama level 2 de squati biraktim. Arada mekik cekmeye calisiyorum ama genelde halim kalmiyor. Su level 2 cok yoruyo yaa.

bu arada bizim bu 30 days tamamen bitince önce 6 week olanı mı yapmalıyız yoksa ripped in 30 diye de bi şeyi varmış onu mu yapçaz önce acaba
bu bitti de diğerleri kaldı sanki

Melinda kuzucum, ben bugun yapamiycam, benim kiz hasta 5 dk da bir aglayip beni yanina istiyo, bi miz miz ki mumkun degil yani bugun. Bana yetis hadi sende ayni gidelim.

30 days bitince herkes rippedi yapiyor. Ben yurt disindayim, bulundugum ulkede youtube falan gibi bircok site yasakli, indirme de yapamiyorum, internet yavas ve cok pahali. Buraya yeni geldik imkanlarini bilmiyorum o yuzden benim elimde six week six pack var mecburen onu yapicam. Aslinda ben insanity istiyorum ama onu nasil edinicem asil sorun bu.

Selam , bu akşam itibariyle aranıza katıldım. ..

Dünkü pilatesten sonra bacaklarım yürüdükçe bile çok fena sızlıyor ki ,yere eğilmek benim için işkence. Bu Jillian'ı yarına ertelemek istedim ama dayanamayıp yaptım.Fakat 9. dk dan sonra işim bitti.
Şınav çekmekten nefret ederim , o şınavdan sonra bana olan oldu.

Ama 9.dakikadan sonrası çok kolaydı nasıl bitti anlamadım...

***1/1***

yok bence sen ikişer ikişer yapıyosun yok canım ya ne kaçamağı 10 gün dolunca bi gün ara vermiştim sen orda arayı açtın galiba :44: yoksa araversem beni kimse tekrar buna başlatamaz yani emeğime acırım 2/4 üde yapmış bulunmaktayım bu arada level 2 başladı başlıyor derken yarıladım sayılır

çok geçmiş olsun canım olsun devam edersin sonra
bende torrent programı var bugün 6 weeksi de ripped olanı da bulup indirdim imkanın var mı yurtdışında bilmiyom torrent konusunda eğer varsa bi bak istersen

hehehe doğrudur canım ben ara vermediydim demek ki aynı anda bitirmişiz senle 1i

2/5 bitti bugün daha beter terledim bu arada keşke fotomu çekseymişim pişman oldum before after yapardım
ben de ölçülerimi aldım gecikmeli olarak bitince tekrar ölçeyim

2 gün aradan sonra level 2/4 bitti ama ben de bittim. Ara vermemek lazim resmen geberiyorum ara verdigim zaman :/

Ayrıca bu level 2 kollarımi nasil agritiyor yahu, kaldiramiyorum kollarimi anammmm!!!

Kızlar motivasyonunuzu düşürmek istemem ama sadece fikrinizi öğrenmek için soruyorum; kardiyo hareketlerini ben hiç yapmak istemiyorum, külfet gibi angarya gibi geliyor bana :26: sıkılıyorum çok, sırf kardiyolar yüzünden yapmak istemiyorum, hatta bırakmayı bile düşünüyorum. :18:
Benimle aynı şeyleri düşünenler var mı?

bende 2 aydır düzenlispor yapıyorum önce yürüyüşle başladım sonra spor salonuna üye oldum oradaki aletleri kulanıyorum.ağırlıklar az tutuyorum.seri olarak 36-60 tekrar yapıyorum.günlük sporum yürüyüşle beraber 2 saat oluyor.şuan kilom fazla olduğu için kasları çok sisirmeyen ama yağ yakan hareketleri tecih ediyorum.kendimi çok mutlu hisediyorum.bende buna benzer bir video indirmiştim calleniks diye hatun rahmetli olmuşbir balerinmiş.onu yaptım ama devametmedim.başlangıçta 1 saate yaptığım sporu sonra 20 dk tamamlar olmuştum.onun kitabında kilo çoksa yapmayın belli bir kiloya inince sıkılaşmak için yapın diyordu.bu spordan sonra kilonuz artabilir endişelenmeyin diyordu.bunun sebebinin kas oranındaki artış olduğunu yazmışlar.onun için 68 lere düşersem onu uygulayacağım

aa ben çok seviyorum kardioları özellikle jumping jacks i
bana soluklanmak için bi fırsatmış gibi geliyor sanki

Ben level 2 ye çarşamba günü başlayacağım ve korkuyorummm

valla zor canım ne yalan söyleyeyim.. ama ara vermeden her gün yapmaya çalış vücut o tempoya alışıyo..
gerçi yine her seferinde saydıra saydıra yapıyom ama olsun güzel sonuçlar alıcaz inşallah
before after fotoları güzel motive diyo

Ben kardeşimle birlikte yapıyorum, biraz da enerjimi o düşürüyor sanırım :26:
Çok mızıklanıyor çünkü.
Artık ne yapalım 50 kiloya düşmek uğruna katlanacağız.

Selam,
yine 9. dk da tıkandım ve ara vermek zorunda kaldım
Ama bitirdim.. --- 1/2

Diyette yapıyorum, inşallah kavuşurum kavuşuruz istediğimiz ölçülere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…