- 27 Temmuz 2013
- 49
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.141
Herkese merhaba
Ben de birazcık Melinda'nın sayesinde jilliancı oldum
1/5 bitti az önce
Herkese merhaba
1/5 bitti az önce
bu gün 2/3 te alnımın akıyla bitirdim kollara bu kadar yuklenılmese aslında su gogus ıcın hareketlerden yapıcam ama hıc halım kalmıyo malesef
Herkese merhaba
1/5 bitti az önce
bu gün 2/3 te alnımın akıyla bitirdim kollara bu kadar yuklenılmese aslında su gogus ıcın hareketlerden yapıcam ama hıc halım kalmıyo malesef
bu arada bizim bu 30 days tamamen bitince önce 6 week olanı mı yapmalıyız yoksa ripped in 30 diye de bi şeyi varmış onu mu yapçaz önce acaba
bu bitti de diğerleri kaldı sanki
yok bence sen ikişer ikişer yapıyosunhoşgeldiiin çok iyi oldu bence
sen kaçamak mı yapıyon acaba aradaçünkü benden 2 gün falan ilerdeydin diye hatırlıyom da her gün yapmıyon sanırım di mi
ben de kısmetse bugün bi ara 2/5i yapıcam
Hosgeldin canim, melinda beni de iyi motive ediyor.
Ben level 1 de jillian bitince squat ve mekik aletiyle de cekebildigim kadar mekik cekiyordum ama level 2 de squati biraktim. Arada mekik cekmeye calisiyorum ama genelde halim kalmiyor. Su level 2 cok yoruyo yaa.
Melinda kuzucum, ben bugun yapamiycam, benim kiz hasta 5 dk da bir aglayip beni yanina istiyo, bi miz miz ki mumkun degil yani bugun. Bana yetis hadi sende ayni gidelim.
30 days bitince herkes rippedi yapiyor. Ben yurt disindayim, bulundugum ulkede youtube falan gibi bircok site yasakli, indirme de yapamiyorum, internet yavas ve cok pahali. Buraya yeni geldik imkanlarini bilmiyorum o yuzden benim elimde six week six pack var mecburen onu yapicam. Aslinda ben insanity istiyorum ama onu nasil edinicem asil sorun bu.
yok bence sen ikişer ikişer yapıyosunyok canım ya ne kaçamağı 10 gün dolunca bi gün ara vermiştim sen orda arayı açtın galiba :44: yoksa araversem beni kimse tekrar buna başlatamaz yani emeğime acırım 2/4 üde yapmış bulunmaktayım bu arada level 2 başladı başlıyor derken yarıladım sayılır
Kızlar motivasyonunuzu düşürmek istemem ama sadece fikrinizi öğrenmek için soruyorum; kardiyo hareketlerini ben hiç yapmak istemiyorum, külfet gibi angarya gibi geliyor bana :26: sıkılıyorum çok, sırf kardiyolar yüzünden yapmak istemiyorum, hatta bırakmayı bile düşünüyorum.:18:
Benimle aynı şeyleri düşünenler var mı?
aa ben çok seviyorum kardioları özellikle jumping jacks i
bana soluklanmak için bi fırsatmış gibi geliyor sanki
Onu bende seviyorum gibi ama ip atlama gibi olandan nefret ediyorum yarısından fazlasına tahammül edemiyorum.
level 2 de çift ip atlama var hele o lanet bişeyhiç düzgün yapamıom onu ben
Ben level 2 ye çarşamba günü başlayacağım ve korkuyorummm
valla zor canım ne yalan söyleyeyim.. ama ara vermeden her gün yapmaya çalış vücut o tempoya alışıyo..
gerçi yine her seferinde saydıra saydıra yapıyom amaolsun güzel sonuçlar alıcaz inşallah
before after fotoları güzel motive diyo