Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2 ye başladım.. level 2/1
mahfoldum yaa :KK25:

Sen mola vermedin mi 1 gun? Tebrikler walla. Yapabiliyorsan verme zaten yoksa soguyor insan.

Ben dun 2/3 yaptim ama son 10 dk son sayilari durarak nefes nefese seyrettim. Sarisin kiza uydum bazen. Tamamen esmerinki gibi tamamlayamiyorum son 10 dakikami. :KK37: ne zaman alisirim acaba :KK31:

Bugun 2/4 disciye gittim bugun, dis etimi cok zedeledi agrim var bayagi. Off hic keyfim yok. :97: :100: :110:

benimde bugün 2/1 di kollarım koptu ya jilliana iyi niyetlerimi söyledim her harekette :KK1: bunları yatarak yapsak olmaz mı diye diye bittide bu on gün nasıl gider ya bu ağırlığı bu kollar nasıl kaldırsın yazık banada :KK43:neyse bu levelın bıtmesıne kaldı 9 gun.level 2 yı yapan herkese Allah sabır guc kuvvet versın valla .

Sen mola vermedin mi 1 gun? Tebrikler walla. Yapabiliyorsan verme zaten yoksa soguyor insan.

Ben dun 2/3 yaptim ama son 10 dk son sayilari durarak nefes nefese seyrettim. Sarisin kiza uydum bazen. Tamamen esmerinki gibi tamamlayamiyorum son 10 dakikami. :KK37: ne zaman alisirim acaba :KK31:

Bugun 2/4 disciye gittim bugun, dis etimi cok zedeledi agrim var bayagi. Off hic keyfim yok. :97: :100: :110:

yok ara vermedim 2/2 yi de yaptım az önce
ara verince bi daha üşeniyom ben öyle çok bırakmışlığım var.. inşallah bu sefer bırakmadan tamamlarım ya
çok feci valla.. ben de her zaman zenci abla gibi yapamıyom ortaya karışık oluyo benimki de :KK1:

Son düzenleme:
Ben de bugün başladım level 1'e. Hergün pilates yaptığım için hareketleri yaparken pek zorlanmadım ama bittikten sonra hissettiriyor etkisini. Hayırlısı bakalım ne kadar işe yarayacak :KK34:

Birazdan level 2/5 . Yariladim sukur.

Incelen var mi diye soran arkadas, ben kendi adima konusayim, diyet yapamiyorum, iyice azittim, herseyi yiyorum, istahim acildi. Ama bi miktar biseyler olur elbet diye umut ediyorum. 30 gun bitince daha net cevaplarim.

Level 2 yapan arkadaslarim, canlarim, bu ne boyle yaaa hala sonlarini zor yapiyorum. Hepimize kolay gelsin. :KK16:

Son düzenleme:
2/3 yaptım ben de bu akşam acayip terliyorum level 1 de hiç böle terlemiyodum valla
neyse dayancaz mecbur bitiricem çok azimliyim :KK1:

bende incelme var şahsen toparlanmada evdekilerin dikkatini çekti.duruşum değişti.gerçi şimdi daha level 2deyim ama baya fark ettirdi.benimde iştahım açıldı ama elimden geldiğince kendimi tutmaya çalışıyorum.

level 2 yapan arkadaşlarım bugünlerde geçicek:KK8: el birliğiyle güzelleşicez :13:

X