Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Hepimize kolay gelsin valla ne diyim, okul başlayınca boşlamam umarım okulların açıldığı gün level 3'e başlıyorum zaten. 30 ds bitince tekrardan başa dönüp yapmayı düşünüyorum ben ya da jillian'ın başka bi programını uygularım siz ne yapıcaksınız :nazar:

Hepimize kolay gelsin valla ne diyim, okul başlayınca boşlamam umarım okulların açıldığı gün level 3'e başlıyorum zaten. 30 ds bitince tekrardan başa dönüp yapmayı düşünüyorum ben ya da jillian'ın başka bi programını uygularım siz ne yapıcaksınız :nazar:
ben diğer programlarını yapıcam ama sıralamaya karar veremedim

terardan başa sardım. :KK1:
umarım bu sefer sonuna dek giderim.

1/1 tamadır:KK55:

hoşgeldinnnn :KK16:

çok geçmiş olsun canım olsun devam edersin sonra
bende torrent programı var bugün 6 weeksi de ripped olanı da bulup indirdim imkanın var mı yurtdışında bilmiyom torrent konusunda eğer varsa bi bak istersen

hehehe doğrudur canım ben ara vermediydim demek ki aynı anda bitirmişiz senle 1i :KK16:

2/5 bitti bugün daha beter terledim :KK52: bu arada keşke fotomu çekseymişim pişman oldum before after yapardım
ben de ölçülerimi aldım gecikmeli olarak :KK1: bitince tekrar ölçeyim

Torrent var canim bu videolari burdan indirdim mb si dusuk ama nasil indirdim sorma cok zor. Insanity 7 gb cok fazla. :KK14:

Kızlar motivasyonunuzu düşürmek istemem ama sadece fikrinizi öğrenmek için soruyorum; kardiyo hareketlerini ben hiç yapmak istemiyorum, külfet gibi angarya gibi geliyor bana :26: sıkılıyorum çok, sırf kardiyolar yüzünden yapmak istemiyorum, hatta bırakmayı bile düşünüyorum. :KK17::18::KK43:
Benimle aynı şeyleri düşünenler var mı?

Canim sakin cardiolari atlama, ben gecen bahar spor salonuna gidiyordum, cok degerli bi hocam vardi. Onun teknigi de ayni boyleydi. Arada cardio yaparak nabzi yuksek tutmak, yag yakimina yardimci. Yani amac nabzi ayni seviyede tutmak, ne cok dusuk nede kalbi zorlayacak kadar yuksek. Bu programa de interval deniyordu yanlis hatirlamiyorsam, en sagliklisi bu. Nabiz dusuk olursa yaptigimiz gunluk rutinimizde kaybolur, spor sayilmaz.

Bu arada yanlara ziplamayi ve hemen ardindan cift ziplamayi bende sevmiyorum :44: tamamlayamiyorum da. :KK30:

Ben yine jillianin six week six packi yapicam, benim problemim gobek cunku.

terardan başa sardım. :KK1:
umarım bu sefer sonuna dek giderim.

1/1 tamadır:KK55:

Hosgeldin :80:

Melinda bugun kac yapicaz kuzucum, bir gun mu oldu aramiz simdi :44:

Avatarimizin yaninda mavi kus cikmis, hayirli olsun. Ne demek acaba?

Canim sakin cardiolari atlama, ben gecen bahar spor salonuna gidiyordum, cok degerli bi hocam vardi. Onun teknigi de ayni boyleydi. Arada cardio yaparak nabzi yuksek tutmak, yag yakimina yardimci. Yani amac nabzi ayni seviyede tutmak, ne cok dusuk nede kalbi zorlayacak kadar yuksek. Bu programa de interval deniyordu yanlis hatirlamiyorsam, en sagliklisi bu. Nabiz dusuk olursa yaptigimiz gunluk rutinimizde kaybolur, spor sayilmaz.

Bu arada yanlara ziplamayi ve hemen ardindan cift ziplamayi bende sevmiyorum :44: tamamlayamiyorum da. :KK30:

Canım çok sağol :KK16:
İp atlama gibi olanı sevemiyorum bi türlü, genelde de yapmıyorum onu zaten. :KK14:

Az önce 1/7 yi bitirdim. Çarşamba günü 2 ye başlayacağım ama pek bi tırsıyorum :KK14:

Level 2/7 ha gayret az kaldi. :KK53: ama ben hala level 2 yi hakkini vererek yapamiyorum. Yanlara ziplama ve double jump ip atlamayi eksik yapiyorum, en basta snavida cok iyi cektigim soylenemez. Daha saymayayim offff level 2 cok yorucu.

Son düzenleme:
Kuvakvakvak asagida adini gordum nerdesin yaaaa :KK16: gel hadi.

Canım biraz zor bir süreçten geçtim. Elimden geldiğince girip okumaya hepinizden haberler almaya çalıştım :) Şu an iyiyim ve buradayım tekrar. Bugün level 1'den tekrar başlıyorum bakalım. Bu kadar aradan sonra en baştan başlamak daha mantıklı geldi :)
Hepimize kolay gelsinnn :)

Benimde göbeğim var ama vücudumun geri kalanına göre çok az kalıyor öncelik olarak kalça ve bacaklarımı eritmek istiyorum Jillian'ın öyle bir programı var mı ben pek araştıramıyorum da

O zaman bence sen herkes gibi ripped in 30 a devam et biraz daha genel calis ondan sonra da bacak ve kalca icin olan videosu " killer buns & thighs " i yap. :KK16:

Canım biraz zor bir süreçten geçtim. Elimden geldiğince girip okumaya hepinizden haberler almaya çalıştım :) Şu an iyiyim ve buradayım tekrar. Bugün level 1'den tekrar başlıyorum bakalım. Bu kadar aradan sonra en baştan başlamak daha mantıklı geldi :)
Hepimize kolay gelsinnn :)

En son annenler gitmis sende regl olacaktin, kotu birsey yoktur umarim :105::105:
Seni gordugume cok sevindim. :KK16: ben 5 gun seyahat ustune de 7 gun regl arasi verip 2 den baslamistim :26: tebrik ediyorum seni.

Ya ben cok sıkılıyorum sonlara dogru, bitsin artik su level 2.
Bugun 2/8 daha yapmadim,
:KK31::KK31:

En son annenler gitmis sende regl olacaktin, kotu birsey yoktur umarim :105::105:
Seni gordugume cok sevindim. :KK16: ben 5 gun seyahat ustune de 7 gun regl arasi verip 2 den baslamistim :26: tebrik ediyorum seni.

Ya ben cok sıkılıyorum sonlara dogru, bitsin artik su level 2.
Bugun 2/8 daha yapmadim,
:KK31::KK31:

Canım bazı sorunlar oldu o ara. Ama hallettik. Bugün 1/1i yaptım :))

Hadi bakalım ben de geldim sıkılmak yok devammmm :)

X