Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben dün yapamadım bugün de yapamayacağım herhalde şimdi sıfırdan mı başlamam gerek

merhabalar
bu akşam 1/7 yi yapıcam.. vere vere sadece 300 gr vermişim o biraz can sıkıcı çünkü diyet de yapıyorum
ama inceldiğimi ve de sıkılaştığımı hissediyorum bu güzel

Tebrikler, bende level 1i hic ara vermeden yapmistim, moral olarak cok iyi hissediyordum. Sakin birakma.

Ben dün yapamadım bugün de yapamayacağım herhalde şimdi sıfırdan mı başlamam gerek

Papatya ben level 2/2 ye kadar araliksiz yaptim ama ani bi seyahat girdi araya sonrada regl. 1.5 hafta oldu ara vereli. Ama level 1 i bastan yapamiycam cunku sonuna dogru cok sıkılmıstım level 2 den bsalayip ara vermeden bitirmeyi planliyorum. Sen bence bastan baslama zaten level atlarken 1 gun ara veriliyor onu vermezsin dayanabilirsen. Cunku ara veripte bastan baslarsan bunalabilirsin hep ayni seyden, arayida eger zorunlu bir durum yoksa uzatma cunku insan tekrar baslamaya useniyor ve soguyor. Benimde simdi yarin acilen ayni enerjimi toplayip baslamam lazim.

arkadaslar ben de baslamak istiyorum yıl sonunda balo var ve birazcık sıkılasmam lazım. torrentten indirmeyi denedim yuklendi bisey ama sadece ses videosu sanırım goruntu yok linki atabilir misiniz acaba

ben de yeni basladım arkadaslar yalnız sadece jumping jack yaparken cok zorlandım, normal mi bu yani yazılanların bir cogunda bu hareketleri yaparken kan ter içinde kaldım falan diye seyler okumustum, simdi aşırı yorulmadıgım için kuşkuya düştüm daha önceden de 8 minutes abs yapıyordum acaba onlara alıştığım için mı böyle oldu anlayamadım??

Ayyy öldüm walla, aksam level 2/1 i yaptim. Ara verdigim icin sanirim cok zor oldu, yarim yamalak yaptim, sonlarinda kaytardim hep.
Aksam 2/2 ye devam. Hepimize kolay gelsin arkadaslar.

Link isteyen hanimlar:

http://kickass.to/30-day-shred-jillian-michaels-t5704362.html

Ben burdan indirmistim. Torrent varsa, sol ustte yesil renk ters u seklini tikliyoruz, iniyor.

Isterseniz internette arama motorunuza "jillian michaels 30 day shred download free" yazip, cikan sonuclarda kendi istediginiz yerden indirebioirsiniz.

Kolay gelsin.

benimde bugün 1.level bitti bende izledim o zoruluğundan canım bence asıl ben nasıl yapacam şu 10 gün zor yaptım bide level 2 en zoruymuş :18:

benimde bugün 1.level bitti bende izledim o zoruluğundan canım bence asıl ben nasıl yapacam şu 10 gün zor yaptım bide level 2 en zoruymuş :18:

Birkac gun sonra alisiriz umarim, ben bugunde zorlandim baya. Olsun hic yapmamaktan iyidir.

1/10 bitti sonundaaaaa
yarın level 2 den çok korkuyorum geçen sene en çok onda zorlanmıştım level 3 o kadar değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…