-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.101
merhabalar
bu akşam 1/7 yi yapıcam.. vere vere sadece 300 gr vermişim o biraz can sıkıcı çünkü diyet de yapıyorum
ama inceldiğimi ve de sıkılaştığımı hissediyorum bu güzel
Ben dün yapamadım bugün de yapamayacağım herhalde şimdi sıfırdan mı başlamam gerek
bugün 1/8 de tamamladım cok sukur ıkı gun kaldı level 2ye gecmeme sabırsızlanıyorum
Level 2 ye kalabalik olucaz sanirim ne guzel. Birakma sakin.
Kuvakvakvak nerdesin hadi level 2 yarin basliyorrrrrrrr. Sensiz olmazzz.
az önce 1/8i yaptım.. aslında 9. günüm olcaktı ama cuma yapamamıştım
neyse yılmak yok devammmm
bende bugün 1/9 u yapacaktım yapamadım bende yarın 9u mu yapsam acaba bilemedim
hadı bakalım canım kolay gelsın bende bugun 1/9 u yapıcamSizinle beraber başlamadım ama yazıyım dedim ben de 1/6 yı yapıcam bu akşam
benimde bugün 1.level bitti bende izledim o zoruluğundan canım bence asıl ben nasıl yapacam şu 10 gün zor yaptım bide level 2 en zoruymuş :18:Ayyy öldüm walla, aksam level 2/1 i yaptim. Ara verdigim icin sanirim cok zor oldu, yarim yamalak yaptim, sonlarinda kaytardim hep.
Aksam 2/2 ye devam. Hepimize kolay gelsin arkadaslar.
Link isteyen hanimlar:
http://kickass.to/30-day-shred-jillian-michaels-t5704362.html
Ben burdan indirmistim. Torrent varsa, sol ustte yesil renk ters u seklini tikliyoruz, iniyor.
Isterseniz internette arama motorunuza "jillian michaels 30 day shred download free" yazip, cikan sonuclarda kendi istediginiz yerden indirebioirsiniz.
Kolay gelsin.
benimde bugün 1.level bitti bende izledim o zoruluğundan canım bence asıl ben nasıl yapacam şu 10 gün zor yaptım bide level 2 en zoruymuş :18: