- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.681
slm kızlarr:) ben şimdilerde egzersiz programına başlamayı düşünüyorum. okulum çok yoğun bu yüzden bana kısa zamnda ama etkili olabilecek şekilde ne önerirsinzz
30 ds de ılk ıkı levelı bıtırdım uce gececekken regl oldum sonra araya bayram gırdı falan tamamlayamadım
ıncelmıstım ama kılo vermemıstım amacım 3 kılo falan vermek.
Jıllıan ın sadece yag yakmaya kılo vermeye yonelık bır programı var mı? Onu yapmak ıstıyorum varsa.
Herkes genelde Jillian'a 30 Day Shred ile başlıyor. Jillian'ın kiler gibi genelde çoğu proğramlar en az 30 günlük oluyor. Ama uzun süreli değiller yarım saatlik videolar. İlk günlerde biraz zorlanabilirsin hamlık oluyor.
Eğer bitirmediysen 30Ds yi bitimni öneririm ^^
Bende kilo verememiştim yaparken hatta aldım bile diyebilirim. Aslında bu egzersizin metabolizmamızı çalıştırdığından dolayı çok yakınca içtah açıyor dikkat etmeyince de kilo veremiyoruz.
Beden inceldiğinde yağda yakmış oluyorsun ancak kilo vermekmiçin biraz daha boğaza dikkat etmek gerek :)
Metabolizma ile ilgili proğramı var "Banish Fat Boost Metabolism" diye.
Ayrıca "no more trouble zones" denybilirsin ki gnelde 2. Kdeme olarak Ripped in 30 yapıyorlar.
Cnm yanlis hatirlamiyorsam 707.sayfada olmasi lazimkızlar birisi banada şu videonun linkini yollayabilir mi? kilo verdim bol bol ama hemen toparlamaya başlamam lazım...
Cnm yanlis hatirlamiyorsam 707.sayfada olmasi lazim
slm kızlarr:) ben şimdilerde egzersiz programına başlamayı düşünüyorum. okulum çok yoğun bu yüzden bana kısa zamnda ama etkili olabilecek şekilde ne önerirsinzz
arkadaşlar ben birşey isteyeceğim sizlerden. ben yurt dışındayım ve bulunduğum ülkede youtube ve pek çok site yasaklı. 707. sayfada verilen linklerin hiçbirine ulaşamıyorum. birinize mail adresimi versem bana 30 day shared in videolarını yollayabilir mi? cok sevinirim lütfennn.
tamam ben yardımcı olabilirim
iyi aksamlar, elinde videolar olan banada yolllliyabilrmi acaba. surekli internetye girme sansim yok bilgisayara kaydetmek istiyorum.
kızlar bu egzerszi ypmk istyrm ama videolrı indremyrm dvd olrk satılıo mu acba
canım incelme oldumu peki vücudunda?kızlar bende 2.level 2yi yaptım bu sabah yediklerime de gerçekten dikkat ediyorum ama aynı kilodayım 13,14 gündür niye sizce acaba yaa
kızlar bu egzerszi ypmk istyrm ama videolrı indremyrm dvd olrk satılıo mu acba