Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

30 ds de ılk ıkı levelı bıtırdım uce gececekken regl oldum sonra araya bayram gırdı falan tamamlayamadım
ıncelmıstım ama kılo vermemıstım amacım 3 kılo falan vermek.
Jıllıan ın sadece yag yakmaya kılo vermeye yonelık bır programı var mı? Onu yapmak ıstıyorum varsa.

slm kızlarr:) ben şimdilerde egzersiz programına başlamayı düşünüyorum. okulum çok yoğun bu yüzden bana kısa zamnda ama etkili olabilecek şekilde ne önerirsinzz

Herkes genelde Jillian'a 30 Day Shred ile başlıyor. Jillian'ın kiler gibi genelde çoğu proğramlar en az 30 günlük oluyor. Ama uzun süreli değiller yarım saatlik videolar. İlk günlerde biraz zorlanabilirsin hamlık oluyor.

Eğer bitirmediysen 30Ds yi bitimni öneririm ^^
Bende kilo verememiştim yaparken hatta aldım bile diyebilirim. Aslında bu egzersizin metabolizmamızı çalıştırdığından dolayı çok yakınca içtah açıyor dikkat etmeyince de kilo veremiyoruz.
Beden inceldiğinde yağda yakmış oluyorsun ancak kilo vermekmiçin biraz daha boğaza dikkat etmek gerek :)

Metabolizma ile ilgili proğramı var "Banish Fat Boost Metabolism" diye.
Ayrıca "no more trouble zones" denybilirsin ki gnelde 2. Kdeme olarak Ripped in 30 yapıyorlar.

Jillian Michaels egzersizleriyle selülitleri yok olan var mı arkadaslar :44: level 2/6 yaptım bugun şöyle bi aynaya bakıyim dedim , selülit azalacagına dahada fazlalaştı gibi hiçbişe anlamadım

Selülitler hakkında çok fazla bilgim yok ancak spor ile bacaklar incelip sıkılaştıkça çatlaklarmve selülitlerin azaldığımbir gerçek. Ama ikinci kademe olabilir hani biraz daha çalışma lazım bence.

hııım öyle mi diyosun canım başlayayım o zaman ben buna. çok olumlu şeyler okudum ama benm kilom da fazla nasıl olucak bilmiorm 1 ay snra önemli bir görüşmem olucak inş o zmana kadar braz incelerim. sbhları yulaf ezmesi süt falan içiorm bakalım artk :)

slm kızlarr:) ben şimdilerde egzersiz programına başlamayı düşünüyorum. okulum çok yoğun bu yüzden bana kısa zamnda ama etkili olabilecek şekilde ne önerirsinzz

canım zaten bu program günde yarım saati alıyo yani vaktini almaz... öyle abartıldığı gibi de yorucu değilmiş bu arada

tamam ben yardımcı olabilirim

tamam ben yardımcı olabilirim

çok teşekkür ederim. mail adresimi özelden mesaj attım. 2,5 yaşında kızım var. bayağı kilo verdim ama göbeğim gitmiyor. eğer bir problem olmaz ve videolar gelirse, bende aranıza katılır gün gün gelişmeleri paylaşırım. tekrar teşekkürler.

merhaba kızzzlarrr

ben de bugün aranıza katılıyorum.dersim vardı okulda.yeni bitti.biraz dinlenip başlayacağım.ölçülerimi aldım bi kenara yazdım.inş güzel sonuçlar elde ederiz beraberce.motivasyona ihtiyacım var

iyi aksamlar, elinde videolar olan banada yolllliyabilrmi acaba. surekli internetye girme sansim yok bilgisayara kaydetmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…