- 4 Mart 2009
- 431
- 2
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.701
canım incelme oldumu peki vücudunda?
oldu incelmee gçbeğimin şişliği gitti 2, 3 cm incelmişim karnım sıkı duruyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım incelme oldumu peki vücudunda?
oldu incelmee gçbeğimin şişliği gitti 2, 3 cm incelmişim karnım sıkı duruyorr
ben yeni başladım yapmaya öncedende evde egzersiz programları yapıyordum gerçi ama yinede dün yapınca tutuldum
ben indirmeden youtube dan izleyerek yapıyorum istersen sende bakabilirsinkızlar bunu indirebileceğim bir link var mı ben bulamadm ayrıca benim sorunum karın ve basenlerde hngisini uygulamalıyım ?
level 1/4 bitti benden başka düzenli yapan yok sanırım ama ben motivasyon olsun diye yazmaya devam edicem
teşekkürler canım umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız :)canım ben level 2/9 u yaptm bgn düzenli yapıorumda yazamıyorum devamını dilerim canım :)
1 hafta gibi kısa bir sürede yine iyi sonuç almışsın darısı başımıza :)merhaba
jillian yapmaya 16.11.2013de başladım.o günkü ölçülerim :
bel: 75
göbek: 83
kalça:97
göğüs: 95 idi
24.11.2013 itibariyle :
bel: 72
göbek: 82
kalça:96
göğüs: 93 henüz çok bi şey gitmiş değil ama 4 videoyu da bitirdğimde daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.kolay gelsn herkese.bol bol incelin inş :))
level 1/4 bitti benden başka düzenli yapan yok sanırım ama ben motivasyon olsun diye yazmaya devam edicem
aynenn insan birbirine destek olunca daha motive oluyo benimde level 1/5 an itibariyle bittiyeni başladım ama düzenli gidiyorum şimdi.yalnız değilsn soprano burdayızz destekçiyiz.motive edeceğiz birbirmizi :)
hoş geldin canım öncelikle :) youtube den paylaştığımız video 1. level onu 10 yapıyoruz daha sonra 2. level a geçiyooruz onuda 10 yaptıktan sonra 10 günde 3. level ı yapıp toplamda 30 güne tamamlıyoruz her level 10 gün 3 level toplam 30 gün şeklinde umarım anlatabilmişimdir :)Ehheee bende geldim inş motivasyonu tavan yaparız cnm TOPİĞE CAN KAN GELSİN HADİYİN KIZÇELER
teşekkürler canım umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız :)
Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum , an itibariyle tüm ölçülerimi not aldım , benim anlamadığım bazı noktalar var level 1 youtubedan paylaşmışsınız 30 gün boyunca onumu yapıyoruz sadece , o yüzden mi sürekli 1/1,1/2,1/3,1/4 yazıyorsunuz (anlamı 1.levelin 1. Günü , 1. Levelin 2. Günü ..... Diyemi gidiyor ) doğru anlamışmıyım varsa yanlışım kusuruma bakmayın, fazla geri dönüş yaparak okuyamadım hemen yazayım dedim . İlginiz için teşekkür ederim şimdiden umarım hepimiz güzelfit vücutlara sahip olabiliriz