Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar ben level 1 yapıyorum ama benim asıl sorunum basen killer ve buns bunu yapan yada indiren var mı? dvd si falan var mı biliyor musunuz? :44:

merhaba
jillian yapmaya 16.11.2013de başladım.o günkü ölçülerim :

bel: 75
göbek: 83
kalça:97
göğüs: 95 idi

24.11.2013 itibariyle :

bel: 72
göbek: 82
kalça:96
göğüs: 93 henüz çok bi şey gitmiş değil ama 4 videoyu da bitirdğimde daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.kolay gelsn herkese.bol bol incelin inş :)) En Büyük TÜRKİYE

merhaba
jillian yapmaya 16.11.2013de başladım.o günkü ölçülerim :

bel: 75
göbek: 83
kalça:97
göğüs: 95 idi

24.11.2013 itibariyle :

bel: 72
göbek: 82
kalça:96
göğüs: 93 henüz çok bi şey gitmiş değil ama 4 videoyu da bitirdğimde daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.kolay gelsn herkese.bol bol incelin inş :)) En Büyük TÜRKİYE
1 hafta gibi kısa bir sürede yine iyi sonuç almışsın darısı başımıza :)

Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum , an itibariyle tüm ölçülerimi not aldım , benim anlamadığım bazı noktalar var level 1 youtubedan paylaşmışsınız 30 gün boyunca onumu yapıyoruz sadece , o yüzden mi sürekli 1/1,1/2,1/3,1/4 yazıyorsunuz (anlamı 1.levelin 1. Günü , 1. Levelin 2. Günü ..... Diyemi gidiyor ) doğru anlamışmıyım varsa yanlışım kusuruma bakmayın, fazla geri dönüş yaparak okuyamadım hemen yazayım dedim . İlginiz için teşekkür ederim şimdiden umarım hepimiz güzelfit vücutlara sahip olabiliriz :KK8::21:

Son düzenleme:
Ehheee bende geldim inş motivasyonu tavan yaparız cnm :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9:TOPİĞE CAN KAN GELSİN HADİYİN KIZÇELER :KK8::KK8::KK8:
hoş geldin canım öncelikle :) youtube den paylaştığımız video 1. level onu 10 yapıyoruz daha sonra 2. level a geçiyooruz onuda 10 yaptıktan sonra 10 günde 3. level ı yapıp toplamda 30 güne tamamlıyoruz her level 10 gün 3 level toplam 30 gün şeklinde umarım anlatabilmişimdir :)

Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum , an itibariyle tüm ölçülerimi not aldım , benim anlamadığım bazı noktalar var level 1 youtubedan paylaşmışsınız 30 gün boyunca onumu yapıyoruz sadece , o yüzden mi sürekli 1/1,1/2,1/3,1/4 yazıyorsunuz (anlamı 1.levelin 1. Günü , 1. Levelin 2. Günü ..... Diyemi gidiyor ) doğru anlamışmıyım varsa yanlışım kusuruma bakmayın, fazla geri dönüş yaparak okuyamadım hemen yazayım dedim . İlginiz için teşekkür ederim şimdiden umarım hepimiz güzelfit vücutlara sahip olabiliriz :KK8::21:

hoşgeldn aramıza! her bir level 10 gün yapılıyor cnm. 3 level 10ar günden 30 gün sürüyor. son yazdıkların doğru .levelin 1. Günü , 1. Levelin 2. Günü .....diye gidiyor :) incecik bir vücuda sahip olman (olmamız) dileğiyle :KK52:

X