Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

3 level var ve her levelı 10 gun yapıosunuz toplam 30 gunde tamamlanıyor

arkadaşlar ben birşey isteyeceğim sizlerden. ben yurt dışındayım ve bulunduğum ülkede youtube ve pek çok site yasaklı. 707. sayfada verilen linklerin hiçbirine ulaşamıyorum. birinize mail adresimi versem bana 30 day shared in videolarını yollayabilir mi? cok sevinirim lütfennn.

Canım sen killer buns yapıcaktın dimibenden haber bekliyodun yanlış hatırlamıyosamilk level kolaydı çok etkili gibi,ben 2.levelde bıraktım zor geldi

kizlar bende bitirdim biraktim simdi kilo vermeye calisiyorum 3 gundur kendi uyguladigim diyetteyim
kas yapmaktan 54 kiloya ciktim resmen en son tartida onu gormustum
hedef ilk 48 ideal kilom sonra tekrar jilliana baslamak istedigim icin ve tartida fazla cikacagim icin 45 olmayi dsunuyorum

Canım sen killer buns yapıcaktın dimibenden haber bekliyodun yanlış hatırlamıyosamilk level kolaydı çok etkili gibi,ben 2.levelde bıraktım zor geldi

canım yine iyi dayanmışsın bence ripped yaparken ağlayan ben killers nasıl yapacağım bilmiyorum
ripped etkili dediğin için onu 2-3 ay yaparım artık napalım :/

Kızlar Jillian'ın videolarından hangisi göbek ve basende en iyi sonuç veriyo?
30 day shred göbek için pek faydalı değil gibi demiş bazıları. Direk killer abs ile başlamak iyi olur mu yani, bilemedim :18:

nasılsın canım ben pilates arası verdim ama sanırım bi jillian sokuna vucudumun ıhtıyacı var nasılsın bebıs nasıl ıyı abyramlar bu arada

iyiyim günaycığım bebişte iyi büyüyo şükürler olsun bende jillian lvl 2/6 dayım yeni başladım hiç ara vermemek lazım aslında. pilates hiç denemedim o gözümde büyüyo hangisi iyi sence . görüşelim canım...

arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza, n'olur birinize mailimi vereyim bana atın videoları. lütfen lütfennn.. sezeryan göbeğim var gitmiyor birtürlü.

Kızlar Jillian'ın videolarından hangisi göbek ve basende en iyi sonuç veriyo?
30 day shred göbek için pek faydalı değil gibi demiş bazıları. Direk killer abs ile başlamak iyi olur mu yani, bilemedim :18:
göbek için killer abs ya da six week six pack yapabilirsin
basenler için de killer buns var.
no more trouble zones serisine de iyi diyorlar ama bilmiyorm hiç nasıl bir şey.

pilateste cıddı farklar gosterıyor ama daha fazla zaman ıstıyor sanırım ama keyıflı gelıyor bana jıllıan hızlı bır sok gıbı arada donuyorum haftada 2kere pılates onerırım bıraz jıllıan yapım artık haftada 2jıllıan 2pılates yapıcam boyle sabıtlıyım dıyorum

denemek lazım onuda ebru şallının mı yapıyosun hangi aletler lazım onun için ve ne kadar sürüyor ben bu yarım saati bile fırsat bulup ancak yapabiliyorum... 2 jil2plates iyi fikir umarım hiç bırakmayız... bu ara kilo aldım tatile çıkmıştık diyetsiz jillian yapıyorum veremedim diyet şart 60 a inmem lazım 7 kilom var

Merhaba arkadaşlar

dün level 1 ile jillian'a başlamış oldum. Basit görünüyordu aaa yaparım dedim ama feci nefes nefese kaldım.. etkili olacağına eminim.

ben 50 kiloyum uzun zamandır en az45 dk ayırmak lazım evet canım ebrusallı dvdlerıyle yapıyorum buyuk kucuk top
agırlık topları dambıllar zaten jıllıanda kullandıgın vardır
cember ve lastıkler canım ama evde alternatıf uretebılırsın lastıklere vs.

level 1/ 2 tamamdır.

birşey sormak istiyorum: videoda kullanılan dumbell ağırlıkları ne kadar? ve her levelde aynı mı kullanıyorlar :26: ona göre almam gerek

Killer abs 2. gün tamamdır. Üstüne callanetics yapamadım bugün sıkıldım çok uzun diye :/
Sadece karın ve kalça hareketlerini yaptım :103:

Bugün Killer ABS 2. Leveli tamaladım yarın 3. Levele geçecğim ama hiç fark yok.. Devam etmesem mi diye düşünüyorum. 30 Day Shred da ilk levelden sonra bile etki görmüştü karın bölgem. Gerçi Killer 30Day kadar da zprlamadı vücudumu ama..

Bu arada 30 day shred göbek bölgesine işe yarıyor tüm vücutta sonuç alıyorsun ^^

Ben de tam killer abs yapmaya başlamıştım :/
Etkisi yoksa boşa devam etmek istemem ama 30 ds için göbek pek gitmedi denmiş çoğunlukla
:18:

Ben de tam killer abs yapmaya başlamıştım :/
Etkisi yoksa boşa devam etmek istemem ama 30 ds için göbek pek gitmedi denmiş çoğunlukla
:18:

Belli olmaz ya belki sende işe yarar.. Bazen birisine yaramayan diğerinde sonuç gösterebiliyor.. En iyisi "movenius" sormak lazım Jillian ustası o ama girerse yazar cevap.. ^^
30 Day Shred bence Killer ABS'ye göre daha zordu ve ölçülerimi şimdi sildim ama eskiye göre 4-5cm kesin fark vardı bende.. Özellikle bel bölgesinde.. Ki kimisinde daha çok fark olmuştu.. Neysem 1 gün kaldı benim zaten tamamlayayım proğramı sende başla bir yap 10-15 gün görmeye başlarsın zaten etkisi var mı yok mu diye.. Slim in Six Pack düşünüyorum son 10 günümde.. ^^

slm kızlarr:) ben şimdilerde egzersiz programına başlamayı düşünüyorum. okulum çok yoğun bu yüzden bana kısa zamnda ama etkili olabilecek şekilde ne önerirsinzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…