- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.661
arkadaşlar level 1 2 3 indirdim ancak levellerde 1er tane videolar var. Ama hepsi için 10ar gün yapılıyo yazmıstınız. Ben level 1 in icinde 10 tane video var sanmıstım. Yoksa aynı videoyu 10 gün boyunca yapıyor muyuz? Yardımcı olun lütfen...
shred a yazın başlayp bi beş günüm kala tatil yüzünden bırakmıştım. tatilden döner dönmez hemen rippeda başladım ancak onu da hastalıklarım nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım. çok düzensiz gidiyor diye shred a yeniden başladım ve yarın 3. levele geçiyorum.
jillian tam bir uzman. yani bir kaç hareketi fazla zorlandığım için yapmadığım halde karın bölgem aşırı sıkılaştı. elimi belime koyunca o sıkılığı hissediyorum.
belimi ilk ölçtüğümde 70ti şu anda 64 oldum. eğer sıkılmam diyorsanız 2 ay yapın derim biri içinize sinmeden diğer programa da geçmeyin. daha iyi sonuç alıyorsunuz. inanın değiyor tüm o yorgunluğa
Canım sen killer buns yapıcaktın dimibenden haber bekliyodun yanlış hatırlamıyosam ilk level kolaydı çok etkili gibi,ben 2.levelde bıraktım zor geldi
nasılsın canım ben pilates arası verdim ama sanırım bi jillian sokuna vucudumun ıhtıyacı varnasılsın bebıs nasıl ıyı abyramlar bu arada
göbek için killer abs ya da six week six pack yapabilirsinKızlar Jillian'ın videolarından hangisi göbek ve basende en iyi sonuç veriyo?
30 day shred göbek için pek faydalı değil gibi demiş bazıları. Direk killer abs ile başlamak iyi olur mu yani, bilemedim :18:
iyiyim günaycığım bebişte iyi büyüyo şükürler olsun bende jillian lvl 2/6 dayım yeni başladım hiç ara vermemek lazım aslında. pilates hiç denemedim o gözümde büyüyo hangisi iyi sence . görüşelim canım...
pilateste cıddı farklar gosterıyor ama daha fazla zaman ıstıyor sanırım ama keyıflı gelıyor bana jıllıan hızlı bır sok gıbıarada donuyorum haftada 2kere pılates onerırım bıraz jıllıan yapım artık haftada 2jıllıan 2pılates yapıcam boyle sabıtlıyım dıyorum
denemek lazım onuda ebru şallının mı yapıyosun hangi aletler lazım onun için ve ne kadar sürüyor ben bu yarım saati bile fırsat bulup ancak yapabiliyorum... 2 jil2plates iyi fikir umarım hiç bırakmayız... bu ara kilo aldım tatile çıkmıştık diyetsiz jillian yapıyorum veremedim diyet şart 60 a inmem lazım 7 kilom var
Bugün Killer ABS 2. Leveli tamaladım yarın 3. Levele geçecğim ama hiç fark yok.. Devam etmesem mi diye düşünüyorum. 30 Day Shred da ilk levelden sonra bile etki görmüştü karın bölgem. Gerçi Killer 30Day kadar da zprlamadı vücudumu ama..
Bu arada 30 day shred göbek bölgesine işe yarıyor tüm vücutta sonuç alıyorsun ^^
Ben de tam killer abs yapmaya başlamıştım :/
Etkisi yoksa boşa devam etmek istemem ama 30 ds için göbek pek gitmedi denmiş çoğunlukla :18: