Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2/3 bitti :) bugün zorlanmadım hemde regl olmama rağmen iyiyim ama kollarım biraz hamlamış ağrı olmuyo değil aman olsun çokda tınlamıyorum :) kaldı 7 sağ salim bitsin bu levelde :)

level 2/3 bitti :) bugün zorlanmadım hemde regl olmama rağmen iyiyim ama kollarım biraz hamlamış ağrı olmuyo değil aman olsun çokda tınlamıyorum :) kaldı 7 sağ salim bitsin bu levelde :)

canım bu seviyeye gelmişsin hala kolların mı hamlıyo? bitmicek mi bu ağrılar ya? ben bugün level 1/4ü yapıcam daha ama ben de çok kötü oldum. hala ağrılarım geçmiş değil ama senin seviyeye kadar gelip de hala ham olursam kötü ya

mrb tatlım herkesin bünyesi vücut esnekliği farklı.bende mesela ilk 4 gün çok kötü olmustum kalas gibiydim resmen.sonradan hiçbir ağrım kalmadı hatta bugün 2 kere yaptım 1/7 yi tamamladım

bana level 2 bacak ağırlıklı gibi geldi.level 1 her yeri çalıştırdı gibi geldi bana

hadi ya!! gerçi omuzları da çalıştırdı level1, omuzlarım da çok kötü ağrıyo ama karında tık yok, çok da zorlanmadım yaparken açıkçası... neyse bacak ağırlıklı olsun bacaklar iyice şekle girer... popo basen de çalışsa fena olmaz aslında

evet bendede karında ağrı olmadı ama o bölgeleride çalıştırdı aslında yan karın filan.evet ya popo basen çalışsa süper olur ama ben pek göremedim basen hareketlerini.

evet bendede karında ağrı olmadı ama o bölgeleride çalıştırdı aslında yan karın filan.evet ya popo basen çalışsa süper olur ama ben pek göremedim basen hareketlerini.

nerden çalışıyorsunuz kızlar bu programı ben ilk defa dün duydum ve denemek istiyorum. ilk sayfalara şöyle bi baktım ama detaylı bi link falan bulamadım. link varsa özelden msj atabilir misiniz?:44:

Slm kizlarr araniza yeni katildim.6 ay once dogum yaptim 16 kilo aldim 12 si gitti ama gobek ve yanlardaki goruntu faciaaa sikilasmam ve yanlarin gitmesi gerwkiyo link atabilirmisiniz acil yardimmm lutfennn((

benim dikkatimi çekti başladım bugun 6 gunum oglen yemegınden ve aksam yemegınden 3 saat sonra yapıorum programı yedıklerımede dıkkat edıyorum 400 kcl asmıyorum 71.10 baslangıc kılom suan 67.70 sıkılasma konusunda daha gozle gorulur bır fark yok ama 6 gun agrılarım basladı:18: umarım çok sürmez cunku eylül sonunda 60 ları bulmak ıstıyorum.

tebrik ederim 6 günde mi 3.4 kg verdin

tebrik ederim 6 günde mi 3.4 kg verdin
2.4 evet gunluk 900-1000 kcl gecmememeye calısıyorum 8-10 bardak su ıcıyorum bırde sabah ılk yesıl cay ve spordan 1 aa once yesılcay ıcmeye gayret edıyorum ıkı ogunde spor ama yenı baslayan versıyonunu uyguluyorum gorsel anlamdada sıkılasıp zayıfladıgımı gormeye can atıyorum

çok güzel..bende 1 haftadır başladım jilliana ama dünden beride günde 2 kere yapıyorum.bu akşam 1/9 u yapcam.bende diyet listesi uyguluyorum ama daha kilo verimi olmadı hatta 1 kilo fazla gözüküyorum

çok güzel..bende 1 haftadır başladım jilliana ama dünden beride günde 2 kere yapıyorum.bu akşam 1/9 u yapcam.bende diyet listesi uyguluyorum ama daha kilo verimi olmadı hatta 1 kilo fazla gözüküyorum
1/9 DERKEN ne kastettınız ben bır vıdeo sıtesınde lvl 1ını buldum onu yapıyorum ogle aksam motive edıcek kımsem yok oyuzden tartıya cıkarak motıve olmaya calısıyorum az yememı saglıyor bırde bırsey yemek ıstersem once kclsıne bakıyorum yenılebılırmı degermı dıe olcup tartıyorum :)
sende verırsın ama sabah yesılcay ıc ıcebılırsen bı 15 20 dk sonra ye yemegını 3 bardak yesılcay 50 cları fazla yaktırıyormus

level 1in 9. gününü yapıyorum yani.ama ben günde 2 kez yaptığım çünkü 1 günde 2 günlük yapmış oluyorum yani.yeşil çay her sabah içiyorum zaten diyet listesinde var ama kilo verimim durdu benim sanırım

öyle demeyin bir kılo kas ıle yag arasındakı fark demekkı yaglar kasa donusuyor sıkılasıyorsundur basen karın bel olculerını al 3-4 gunde bırde onda fark oluyormu ona bak ıstersen

içimi rahatlattın çok sağol valla dediğinn olmuş olabilir bacaklarda filan sıkılaştığımı hissediyorum birde elime su şişeleri alıp sağa sola eğiliyorum yanlarımda gitsin diye.belkide kas kütlesi dahada arttı.pazar günü tekrar ölçü alıcam inşallah farkı ordada görürüm

yardımcı olabıldıgıme sevındım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…