-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
link isteyenlere attim unuttugum olduysa soyleyin kizlar biraz dalginim bugun
once utorrent veya benzeri bir program kuruyoruz -eger yoksa- sonra benim gonderdigim linke bakiyoruz
cnm teşekkür ederim link gelmiş ama tıklayınca hata veriyo acaba eklenecek bişeyler var mı?
meraba kızlar ben callebtıcs yapıyorum ama o sadece toparlıuyor zayıflatmıyor onun ıcın bunab baslamak ıstıyorum call yaparken hıc terlemıyorum bırde oyuzden buna gecmek ıstedım en etkılı olanı hangısı ripped in 30 olanmı ve leveller var bundan gun olarakmı gecıyo yanı level bır ılk gun iki ıkıncı gun diye gidip 30 levele kadarmı cıkıyor yardımcı olursanız cokk sevınırım
once utorrent veya benzeri bir program kuruyoruz -eger yoksa- sonra benim gonderdigim linke bakiyoruz
merhaba, bana link atmışsın ama sayfaya tıklayınca sayfa görüntülenemedi hatası alıyorum.
ben de torent kurulu başka bir link mi gerekiyor acaba
rica etsem tekrar torent linkini gönderebilir misin?
30 day shred her level 10ar gun yapiliyor toplam 3 level 30 gun.
ripped in 30 da 4 level, her level 1 hafta yapiliyor
ikisi de etkili ama sanirim ripped biraz daha fazla etkili, ama tabi daha zor
kızlar ben 160cm boyunda 50kg'dayım fazla kilo vermek istemiyorum yüzüm hemen çöküyor fakat göbek kısmım felaket sürekli hamurişi,et,vs. yediğimden..bu programı indirdim 1ayda faydasını alır mıyım yoksa başka program önerir misiniz göbek ve bel bölgesi için?
mesela yootubede buldum bırtane 25 dkmı neydı level 1 yazıyordu onu 10 gunmu yapıcaz
aynı sorun bende de var canım.ben yarın başlıyorum bir ay da bunun için uğraşıcam bakalım.başlamaya karar verirsen yaz olur mu?
evet ilk level youtube'da varmis galiba, zaten 20-25 dk suruyor bu program hergun yapilacak 10 gun boyunca, ara verirsen de yine 10 gune tamamlanacak level2 ye gecmeden once
tabiki yazarım şuan videoyu inceliyorum da cardio hareketleri haliyle atlamalı zıplamalı kısımlar mevcut ben bunu evde nasıl yaparım alt komşum ne der acaba :26::18:
selam arkadaslar,
ben uzun zamandir jillian yapmiyorum biliyorsunuz spor salonuna basladigimdan beri. sadece aletli kismina gidiyordum ilk 2 ay ama son zamanlarda artik cesitli siniflara kaydolmaya basladim (uye oldugum spor merkezinde haftada 72 sinif aciliyor internet uzerinden bana uyanlari secip ismimi yazdiriyorum her hafta). body blitz diye bir sinif gordum her pazartesi sali cuma aciliyor. denemek istedim ve bugun ilk kez gittim.. aman tanrim. jilliandan beter etti. jumping jackler, ziplamalar, kosular, squatlar (normal, tek ayak ustunde, vs vs), sinav, mekik, el agirliklari vs. inanin hep jillian'i andim sanki onun sinifindaymis gibi hissettim hoca 2 saniye bile ara verdirmedi artik kolumdaki HRM'ye baktim kalbim 170-180 civari atiyordu oyle diyeyim (normalde 70), aylardir spor yaptigimdan artik hicbirseye bana misin demeyen bunyem su an resmen cokmus durumda. studyodan mor bir suratla ciktim su an ne kolum kalkiyor ne bacagim. programin bu kadar agir olacagini bilmedigim icin aksam da zumbaya yazilmistim. bugun 2 kilo sirf terden gidecek yani
neyse kizlar ben her hafta artik bu sinifa katilmaya karar verdim bir nevi ripped yapiyormusum gibi olacak haftanin 3 gunu olacak, diger gunler baska siniflar var zaten hemen her gunumu doldurdum. bu kadar emegin karsilgini alip artik bu yaz rahatca bikini giyebilmeyi umut ediyorum.
yazın ıncecık olucıksın
ne kadardır spor yapıosn ne kadar kılo wedın beden olarak ındınmı vs vs vs
bıde body blitz kac dk yaptrıyorlar jıllıan 30dk falan suruyor acaba kavc kalorı yakılıo bunları bılmek ısterdım ıse yaradıgı kesın ama ne yapıyoruz ınsan merak edıo...