Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

masallah sana ya supersın yemın edıyorum
sanırım bı kac fotonu gormustum 15 kg gttyse baya bıldgın cıtır olmussundr kı kg ya bakmıorm bn yanı sporla kesın 5 kılo daha fazla vermıs gorunuyosundur bu sekılde ıdealıne kadar dewm edersın ınsallah allah guc versın sabır versın

spor kesınlıkle hayatımızın bı parcası olmalı zayfım nasılsa yapmıyım dememk lazım bn o seklde kılo aldım ıste malesef ewlendım 10 ayda 10 kılo aldım

ama artık bırakmayalım sonsuza kadar yapalım az cok bıslıer

merakla beklıcem valla fotolarını

tesekkur ederim canim ben 7 ayda 25 kilo almistim evlendigimde dusun artik halimi... nasil yemissem. 10 kilo daha versem anca dugundeki halime geliyorum, ki o zaman da pek zayif degildim fotograflarimi gormussun :) yani anlayacagin henuz citir olmaktan uzagim, ama bu gidisle eylul sonu gibi istedigim citirlik mertebesine erisecegim gibi gorunuyor.
spor sayesinde daha fazla vermis gibi duruyorum evet canim. hic kilo vermeyip de birkac cm inceldigim haftalar oldu mesela, bu da bunu dogruluyor. bundan 10 kg eksikken giydigim kotlarimi da su an giyebilmeye basladim.
artik sporu asla birakmam, artik amacim sadece kilo vermek degil soyle siskin degil de ince uzun kasli duzgun duruslu guzel bir fizige sahip olmak. diyetim bitsin, vucut sekillendirmeye yonelik bir programa gecicem daha az kardiyo daha cok agirlik ile. ama daha cok zaman var ona gelene kadar

uf sen bnden beter yemıssın eheheheheh oraların yemeklerı dahamı kalorılı yoksa ...:)
emınmkı basaracaksın o gucun sende war oldgu bellı
hıc kılo werememek nıye oluyo bazn oluyo ole yada 200 gr werıosun nıe ole oluyo acaba cok sınır bozucu

ay o kaslı gobeklerede hastayım ya herr zaman belınde sımıt tasımıs bırı olarak ehehehe

eh yurtdisina yerlestigim icin evlenince, isim yoktu arkadasim yoktu butun gun evdeydim cok depresif bir donemdi devamli abur cubur yedim duygusal aclikti yani benimkisi daha cok. buranin yemegi yok canim ya iste soslu soslu etler, ve de herseyin yaninda patates ve bezelye. mutfaklari bundan ibaret. dogal olarak her aile haftanin 3-4 gunu disaridan yemek siparis ediyor kebap, veya cin yemegi, veya hint yemegi. eh cikolata biskuvi tabi tonla.. sonra bir gun esimin arkadaslari ile disari ciktik bir puba gittik hicbir elbisem uymadi o zaman dank etti asiri kilo aldigim. farkinda degildim yani durumun o kadar kotu oldugunun, o gune kadar... neyse sac makyaj vs hazirlandim kendimi de cok guzel hissediyordum. gittik iste mekana, o yerde de devamli calisan bir fotografci var mekanin fotograflarini cekiyor her cumartesi iste sitelerine koyuyor. o fotograflarda kendimi bir gordum... tabak gibi yusyuvarlak bir surat.. icime cektigimi zannettigim gobegim benden 2 metre onden gidiyor. resmen sok gecirdim, ben bu hale nasil gelebildim diye. hemen o gun diyete ve spora basladim iste o gun bugundur de durum bu :)
kilo verme arada duruyor cunku vucut donem donem direnc gosterebiliyor normal yani moral bozmamak lazim. zaten mezura, tartidan daha iyi bir arkadas bana gore

eheh ne guzel nlatmıssın canım ya..
.bnmde durum aslında ole turkıyedeyım ama calısmıyorum artık cok hareketlı bı hayattan ew hanımlıgına gecıs yaptım arkadasım falanda yok zaten komsuluk sewmem.. kndımı yemege sıgaraya verdım bnde bıde esımın ısı kendı ısı cok gec yatarız 4 5 o saate kadar azımız doludr sabahta gec kalkıorz falan derken bnde 36 beden kotumu gıydım bıgun. aanneme gdıoduk...agı bı karıs asada kaldı
dedım ustune bol beyaz bı tshrt gyım kamufle edecek sandım cokta boldu...neyse annmlere gttık ertesı gun annem kızım cok kotu duruyodu kıyafetın fskırmıs her yerın dedı kardesımde balkon yapmıssın falan dedı e bende fark ettım yanı ag dıyorum ya 1 karıs asada kaldı kı 34 beden gyıodum normalde 2 3 tanede 36 beden pantalaonumda vardı bol gymek ıstedgımde gıyım dıe. bnde o gun bugundr dıyet spor.. ıste senle karsılastım baska bı topıkte baska arkadaslar saolun dayananısmayla bu zaman geldım bnde....spora gtmem mumkun degıl esım cok kıskanc o yuzden calısamıorm bıle dusun o yuzden ancak ewde bısıler yapmaya calısıcam

resimlerine baktım bende merakla aman Allahım sen nekadar güzelsin maşallah(totonu kaşı nazar değmesin).ama dediğin gibi biraz daha kilo verirsen iyice güzelleşirsin ve barbie bebek gibi olursun.inşallah o fotoğraflarınıda görürüz.merakla sonucu bekliyorum

elimizde bu egzersiz videolari varken zaten cikmaya gerek yok, ben gidiyorum bak iste ayni seyleri yaptiriyorlar zaten :) disarida yapmanin tek avantaji su oluyor, evde olunca insan nefesi kesiliyor duruyor su iciyor vs. topluluk halindeyken cekiniyor insan, grupla beraber yapmaya calisiyor tum hareketleri. hoca bakiyor mesela o zaman hepten duzgun yapmaya calisiyorsun falan rezil olmamak icin o acidan iyi yani.. ama aslinda degisik birsey yok iste evde de yapilabilir seyler hepsi.
34 beden ben 36 bedene bile girmeyeli heralde 10 yil olmustur belki daha fazla. 38 olsam mutlu olcam su an fazlasinda gozum yok eh, ama insanoglu doyumsuz biliyorsun 38e gelince 36ya goz dikebilirim belli olmaz.

az once zumba'dan geldim. bugun 1100 kalori yaktim kendimle gurur duyuyorum. ama iste midem karadelik gibi su an tokluk hissi yasayamiyorum bir turlu, aksam yemeginden ac kalktim resmen. boyle durumlarda hemen yukari cikarim yatakta dizi falan seyrederim laptoptan. yani mutfaktan olabildigince uzaklasirim simdi de oyle yapicam

sol dizimde de hafif bir agri olustu ters bir hareket yapmis olabilirim, fizyoterapiste gorunmeyi dusunuyorum carsamba gunune randevu alabilirsem. niye oldu ki simdi bu

2.level falan yoksa hapı yuttum ozaman :26:

sana link veririz indirirsin canim dert ettigin seye bak

tesekkur ederim canim kilo insani hem olgun gosteriyor hem de hantal. kilo aldigimdan beri ne yapsam kendimi begenemiyorum. neyse bu yil kendimi kilo vermeye adadim, oyle veya boyle bitecek bu is :)

30ds level 1 ve 1.günü yaptımmmm

hadi hayirli olsun baslangici yapmissin nasil buldun zor muydu kolay miydi

kızlar ben dün level 2'deki ilk günümü yaptım. level 2'ye başlamadan da ölçülerime bir bakayım dedim ama maalesef hiç fark yok
jillian'ı gayet düzenli yaptığım gibi bir de en az haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum. ya koşu bandı, bisiklet vs kardio yapıyorum yada zumba, pilates vs bir grup dersine giriyorum.
üstüne üstlük diyetimi de çok düzenli yapıyorum.
nerde hata yapıyor olabilirim ki acaba??

ılk gunler oyle olur
30 gune gelınce sasırcaksın dırenıyo vucut baya

arkadaşlar jillian ın çok fazla videosu var..

body revolution
killer buns&thighs
6 weeks six pack
no more trouble zones

gibi... peki bunların ne zaman yapılacağına dair bir bilginiz var mı acaba? bu konuda bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim.

killer buns&thighs alt bedene, 6weeks6pack karin bolgesine hitap ediyor. kickbox fastfix yuksek tempolu cabuk yag yaktirmaya yonelik sadece kardiyo, extreme shed&shred tum vucut, no more trouble zones kardiyo yok sadece agirlik calismasi, body revolution da 30DS & RI30 modunda yalniz onun kadar zorlamiyor.

yani sen durumuna gore herhangi bir programi secip onu yapabilirsin sana kalmis, illa birinden baslanacak sirayla yapilacak gibi bir durum yok

ılk gunler oyle olur
30 gune gelınce sasırcaksın dırenıyo vucut baya

umarım dediğin gibi olur. diğer forumlarda 10 günde bile oluşan farkları görünce hevesim kırıldı resmen

şimdi de sırf yarıda bırakmamak için devam ediyorum ama ilk günlerdeki isteğim ve enerjim yok tabii maalesef

şu meşhur linki bana da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. ancak örneğin ben bunu hem 30 day shred level 1 deyken ardından 6 weeks 6 pack ya da fat metabolism serisini de yapabilir miyim? onu öğrenmek istiyordum.. yani bunları birlikte yapabilir miyiz yoksa ayrı zamanlarda mı yapmak gerekir? bir de level ları hepsinde 10 gün mü yapmak lazım?

biliyorum çok soru sordum ama ben sıkı ve aksatmadan yapmaya başladım 30 day shred i. diğer programlarla da desteklemek istiyorum o yüzden sordum. şimdiden teşekkür ederim :)))) :26:

tabi canim istedigin sirayla, veya -zamanin ve enerjin varsa- istedigin birkac programi birlikte uygulayabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…