- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
ben eylul sonunda basladim ama arada 3 ay ara vermistim vermez olaydim, o da olmasa harika olacakti ama neyse artik
15 kg civari verdim oldukca incelme var ozellikle karin- basen - ust bacak, bir de cidden gecen sene onca kiloyu alirken cok hareketsiz kalmisim hantallasmisim basta yuruyusle basladim hizli bile yuruyemiyordum o kadar vahimdi durum. simdi kosuyorum zipliyorum herseyi yapabiliyorum stamina inanilmaz artti. hem de spor yapmayinca artik eksiklik hissediyorum aliskanlik oluyor bir yerden sonra.
hedefe ulasinca buraya hem once-sonra resimlerimi koymayi dusunuyorum hem de olculerimi. su an defter tutuyorum, 2-3 haftada bir olcup yaziyorum.
bir de iste haftalik kilo hedeflerimin oldugu bir cizelge var eylul sonunda bitiyor tam 1 yilda degisim tamamlanmis olacak bakalim :18: bir aksilik olmazsa..
body blitz tam 60 dakika yaptirdilar canim soguma vs dahil 65 dakika oldu.
ben heart rate monitor kullaniyorum kalori hesabi icin, gogus bandi var bir de saat gibi kola takiliyor oradan takip ediyorum. bugun 626 kalori yakmisim 1 saatte body blitz ile. daha aksam zumba var, 500 kusur de orada gider.
masallah sana ya supersın yemın edıyorum
sanırım bı kac fotonu gormustum 15 kg gttyse baya bıldgın cıtır olmussundr kı kg ya bakmıorm bn yanı sporla kesın 5 kılo daha fazla vermıs gorunuyosundur bu sekılde ıdealıne kadar dewm edersın ınsallah allah guc versın sabır versın
spor kesınlıkle hayatımızın bı parcası olmalı zayfım nasılsa yapmıyım dememk lazım bn o seklde kılo aldım ıste malesef ewlendım 10 ayda 10 kılo aldım
ama artık bırakmayalım sonsuza kadar yapalım az cok bıslıer
merakla beklıcem valla fotolarını