Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

umarım dediğin gibi olur. diğer forumlarda 10 günde bile oluşan farkları görünce hevesim kırıldı resmen :KK43:

şimdi de sırf yarıda bırakmamak için devam ediyorum ama ilk günlerdeki isteğim ve enerjim yok tabii maalesef

sana tavsıyem neye ınanıyosan onu yap yanı jıllıana guvenmedıysen dıger egzersızlere baslayabılırsın
ben cok ınandım bu kadına sımdıde dewm edıorm sonuna kadarda bırakmayı dusunmuyorum

yanı motıvasyon herseydır zewk almadgın ve sonuc alamıcam galba dıye dusundgun bısı zaten sana hıc bı fayda saglamaz
bn yaparken eglenıorm espırılerıne guluyorum bazen cıglık atıorum 20 30 dk her neyse bıtıverıyo

bu arada 10 gunde hıc bı sekılde fark yokmu sende yanı oluyo baya fark edılır sekılde
ama sonradan hızlanıo

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar..
ben leslie ile hergün 5 mil yürüyorum..sabah yürüyüş akşam da bu hareketleri yapmak istiyorum..tüm videoları indirebileceğim bir link varmı? varsa o linke nasıl ulaşabilirim??

çok teşekkür ederim link için ancak sayfa görüntülenemiyor malesef.Türkiye'den girişte mi bir sorun var acaba.benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?

arkadaşlar merhabalarrr,, ben 9 gündür level1i yapıyorum, artık bayagı alıştım, pek kas agrım kalmadı ama cevremde daha önce spor yapmış insanlar sürekli bikaç gün kaslarımı dinlendirmem gerektiğini söylüyorlar, bikaç gün ara ver sonra devam et diyorlar, hocalar hergün bu tarz sporu önermezlermiş,birkaç gün dinlendirirlermiş, siz ne diyorsunuz bu konuda:)

arkadaşlar merhabalarrr,, ben 9 gündür level1i yapıyorum, artık bayagı alıştım, pek kas agrım kalmadı ama cevremde daha önce spor yapmış insanlar sürekli bikaç gün kaslarımı dinlendirmem gerektiğini söylüyorlar, bikaç gün ara ver sonra devam et diyorlar, hocalar hergün bu tarz sporu önermezlermiş,birkaç gün dinlendirirlermiş, siz ne diyorsunuz bu konuda:)

ben hergun yaptım hıc bısı olmadı

sonucta jillian en unlu spor hocalarindan biri (bu kadar unlu olmasinin da bir sebebi var degil mi, ulastigi basari) ustelik yillarin tecrubesi var, o her gun yapilacak diyor.

genelde vucut gelistirenler ara verirler bilerek kaslarini asindirdiklari icin, o kaslarin gelismesi beslenmesi icin 1 gun ara verir cilgin gibi de yerler. ama biz zaten siskin kas yapmaya ugrasmiyoruz.

ama sen yine de ara vermek istiyorsan verebilirsin o sekilde yapan arkadaslar da oldu. jillian'in soyledigi kesin ve net, ben size bu programla cok guzel sonuclar vaadediyorum ama bu sonuc bedavadan gelmiyor diyor, biraz zorlayin kendinizi diyor. her gun yaparsan, soyledigi gibi egzersiz boyunca aralarda 5 saniyeden fazla ara vermezsen sonucu senin yararina olur. daha guzel bir sonuca daha erken ulasirsin.

sana tavsıyem neye ınanıyosan onu yap yanı jıllıana guvenmedıysen dıger egzersızlere baslayabılırsın
ben cok ınandım bu kadına sımdıde dewm edıorm sonuna kadarda bırakmayı dusunmuyorum

yanı motıvasyon herseydır zewk almadgın ve sonuc alamıcam galba dıye dusundgun bısı zaten sana hıc bı fayda saglamaz
bn yaparken eglenıorm espırılerıne guluyorum bazen cıglık atıorum 20 30 dk her neyse bıtıverıyo

bu arada 10 gunde hıc bı sekılde fark yokmu sende yanı oluyo baya fark edılır sekılde
ama sonradan hızlanıo

yok canım maalesef hiç fark yok. ben gözle anlayamıyor olabilirim diye ölçülerime de baktım ama ı-ıh :KK19::KK19:

aslına bakarsan ben de başta jillian'a çok güvendim, hatta yabancı forumlardaki öncesi-sonrası fotoğraflarına bakıp bakıp, gaza getirdim kendimi. neyse ben moralimi bozmayayım. zaten level 2'nin 4. gününü de tamamladım bugün, yani neredeyse yarısına geldim. ben 30 güne tamamlayayım, çok bir değişim olmazsa da olmasın. spordan zarar gelmez nasılsa, bununla olmazsa başkasıyla olur

yani bu program kilo vermek icin degil vucudun toplanip sikilasmasi icin. ama tabi kilo fazlaligi olanlar diyetle birlikte de yapinca kilo da veriyorlar ama egzersizin asil amaci bu degil. hic kilo vermeyen ama 7-8 kilo vermis gibi gozukenler var cogunlukta, benim uyesi oldugum diger forumda. resimleri de oradan alip buraya koyuyorum zaten.

kilo vermeseniz de 1 beden kuculseniz fena mi, zaten disarida insanlar sizin kilonuzun kac olduguyla degil disaridan nasil gorundugunuzle ilgileniyorlar.

jillian gunde 1400 kalorilik bir diyet yapilmasini oneriyor kilo da vermek isteyenler icin. zaten amaciniz kilo da vermekse, sadece egzersize guvenmeyin (jillian icin degil genel olarak konusuyorum) saglikli bir diyete baslayin.

ben gördüm senin anlattıklarını canım ya
ama, ben linke tıkladığım zaman bi pencere açıyor senin koyduğun resim gibi değil ama,
sonra dowlond torrent yazısına tıklıyorum altta bi pencere açıyor utorrent programına bişey çıkmıyor,
ve pencerede kaydet aç yazılarına tıklamamı istiyor yada iptal. onu kaydet dediğimde programı indirmeden önceki
kaydettiği dosyayı kaydediyor.. ne kadar beceriksizim ben yaaaaaaa..... :KK43:

X