selam arkadaslar,
ben uzun zamandir jillian yapmiyorum biliyorsunuz spor salonuna basladigimdan beri. sadece aletli kismina gidiyordum ilk 2 ay ama son zamanlarda artik cesitli siniflara kaydolmaya basladim (uye oldugum spor merkezinde haftada 72 sinif aciliyor internet uzerinden bana uyanlari secip ismimi yazdiriyorum her hafta). body blitz diye bir sinif gordum her pazartesi sali cuma aciliyor. denemek istedim ve bugun ilk kez gittim.. aman tanrim. jilliandan beter etti. jumping jackler, ziplamalar, kosular, squatlar (normal, tek ayak ustunde, vs vs), sinav, mekik, el agirliklari vs. inanin hep jillian'i andim sanki onun sinifindaymis gibi hissettim hoca 2 saniye bile ara verdirmedi artik kolumdaki HRM'ye baktim kalbim 170-180 civari atiyordu oyle diyeyim (normalde 70), aylardir spor yaptigimdan artik hicbirseye bana misin demeyen bunyem su an resmen cokmus durumda. studyodan mor bir suratla ciktim su an ne kolum kalkiyor ne bacagim. programin bu kadar agir olacagini bilmedigim icin aksam da zumbaya yazilmistim. bugun 2 kilo sirf terden gidecek yani
neyse kizlar ben her hafta artik bu sinifa katilmaya karar verdim bir nevi ripped yapiyormusum gibi olacak haftanin 3 gunu olacak, diger gunler baska siniflar var zaten hemen her gunumu doldurdum. bu kadar emegin karsilgini alip artik bu yaz rahatca bikini giyebilmeyi umut ediyorum.