Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hım ben hep ac yapıyorum sonra proteyın alıodm
muz yemıstım galba 1 2 saat oncesınde
bu arada sende yapıyormusun
bıze yol gosterıyosun hep ıyılık melegı gbı:KK16:

ben birkac ay once yarida kestim cunku spor salonu uyeligi almistik 6 aylik esimle, simdi haftada 5 gun oraya gidiyorum. bir yandan da topikle ilgilenmeye devam ediyorum jillian hayatimin kadini cunku :KK1: salona baslamamin sebebi bile o, biggest loserda millete bas bas bagirmasini izlerken aska geldim adeta :KK16:

ben birkac ay once yarida kestim cunku spor salonu uyeligi almistik 6 aylik esimle, simdi haftada 5 gun oraya gidiyorum. bir yandan da topikle ilgilenmeye devam ediyorum jillian hayatimin kadini cunku :KK1: salona baslamamin sebebi bile o, biggest loserda millete bas bas bagirmasini izlerken aska geldim adeta :KK16:

cok tatlı bırı bnde cok sewıyorum onu sayende tanıstım:KK16::KK16:
ınsallah sporun işe yarar bu cektıklerımızn meyvesını alırız:KK24:

Banada link atarmısınız hanımlar
Göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ama gögüsten istemiyorum :26:
Bu hareketleri düzenli yapıp gögüs ölçüsü değişen varmı ?

Banada link atarmısınız hanımlar
Göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ama gögüsten istemiyorum :26:
Bu hareketleri düzenli yapıp gögüs ölçüsü değişen varmı ?

benim göğüs ölçüm değişmedi cnm sanırım sadece 1 cm farketti
ama diri ve dikler. şınavlar sağolsun:KK31::KK31:
konu sahibi sağolsun hemen link yolluyor.

bende link istiyorummm, zayıfım ben kilo derdim yok bi zararı omaz di mi, bacaklarımın düzgünleşmesi toparlanması için pilates düşünüyodum ama bunu duyunca merak ettim , işe yarar mı :KK16:

uzun zamandır pek uğramıyordum bu topiğe. yeni katılan pek çok arkadaş var =) eskisi gibi jillianla yaptığım egzersizleri özledim yazdıklarınızı okuyunca. şu aralar çok yoğunum, vaktim kalmıyor yapmaya ama ilerde de devam edecem inşallah.

bir arkadaş göğüs ölçünüz değişiyor mu diye sormuşta. göğüslerde herhangi bir küçülme olmuyor korkmaya gerek yok =) tam tersine omuz ve göğüs kasları geliştiği için daha dik ve sıkı duruyorlar. çok büyük oranlarda kilo vermediğiniz takdirde herhangi bir değişim olmaz yani. ben kilo olarak biraz zayıfladım. görüntü olarak çok sıkılaştım ve inceldim. herhangib bir diyet yapmadım ama. zaten başlarken de zayıflama değil sıkılaşma amacıyla başlamıştım...

yeninden aranıza katılacağım günleri dört gözle bekliyorum =) o zamana kadar jillianla zayıflamaya devam =P

bende link istiyorummm, zayıfım ben kilo derdim yok bi zararı omaz di mi, bacaklarımın düzgünleşmesi toparlanması için pilates düşünüyodum ama bunu duyunca merak ettim , işe yarar mı :KK16:

boşver pilatesi. yaşasın jillianla egzersizler =)

ben bu egzersizlerden önce bir spor salonunda pilates dersi aldım bir süre. ama jillianla olan egzersizleri pilatese değişmem asla. jllianla egzersizlere alıştıktan sonra pilates çok yavaş ve sıkıcı kalıyor =) ek olarak bu hareketler çok daha etkili. bacakları çok daha iyi toparlıyor. her ikisini denemiş biri olarak bu egzersizleri şiddetle tavsiye ediyorum =)

ben bu egzersizlerden önce bir spor salonunda pilates dersi aldım bir süre. ama jillianla olan egzersizleri pilatese değişmem asla. jllianla egzersizlere alıştıktan sonra pilates çok yavaş ve sıkıcı kalıyor =) ek olarak bu hareketler çok daha etkili. bacakları çok daha iyi toparlıyor. her ikisini denemiş biri olarak bu egzersizleri şiddetle tavsiye ediyorum =)

çok heveslendim bakalım inşallah guzzelce yapabilirim :KK16:

katiliyorum, gecen hafta uzunca bir aradan sonra ilk kez pilatese gittim o gun baska sinif acilmamisti bana uyan ben de yazildim. gitmez olaydim, cok yavas geldi dedigin gibi.. spor yaptigimi hissedemedim adeta :KK1: eskiden cok severdim yillar once

kızlar bu arada 2.günümü de hayırlısıyla bitirmiş bulunmaktayım.dünkü ağrılarıma oranla bugün hiçbir şey yok diyebilirim:KK12: ilk başta baya korkmuştum bugün nasıl yaparım diye ama hiç öyle sandığım gibi olmadı.hareketleri yaptıkça hem ağrılarım azaldı hem jilliana yetişebiliyorum çoğu egzersizde :KK16:ve bugün şunu fark ettim dün hareketleri yaparken ağrımayan,yanmayan yerler bugün yanmaya başladı.2.günden böyle etkilerini görmem beni daha da teşvik etti açıkçası :KK76: jilliana devamm :KK55:

nasıl gidyor 30 ds varmı değişiklik?ben dün yaptım ama bacaklarım inanılmaz ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum.aslında slim in 6 yapıyorum ama tutuldum.bugün yapmadım pazartesi baştan başlıyacağım.sende durumlar nedir?

nasıl gidyor 30 ds varmı değişiklik?ben dün yaptım ama bacaklarım inanılmaz ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum.aslında slim in 6 yapıyorum ama tutuldum.bugün yapmadım pazartesi baştan başlıyacağım.sende durumlar nedir?
canım ilk günlerde olur sakın bırakma..ben 3.günü yapmamıştım ama 4. günü o ağrılarımdan eser yoktu.ds'nin faydasını kesinlikle gördüm yapmanı öneririm ben de 2.levelden devam ediyorum zaten:KK34:

pazartesi tekrardan başlayacağım canım.haziran bitimine kadar yan yağlarımdan ve göbeğimden kurtulup sıkılaşmak istiyorum.ben 20 yaşıma kadar hep çok zayıftım lisede hep dalga geçerlerdi safinaz diye boyumda uzun 170 boya 40-45 arası bir kilodaydım.sonra bir kan verdim birde üniversite hayatı abur cubur derken. oldum 70 kilo.zar zor 65 oldum bu seferde hastalandım ms hastasıyım kortizon,günaşırı iğne kullanıyorum,ilaçlar derken 70-75 arası kilolarıda gördüm şimdi bir türlü kilo veremiyorum.zar zor 68 den 63 e düştüm hedefim 55 olmak ama daha çok sıkılaşmak istiyorum.rahatça alışveriş yapmak istiyorum.giydiğim bişeyde üstümde güzel dursun ordan burdan pırtlamasın...neyse gevezeliğim üstümde iyi geceler canım :KK5:

pazartesi tekrardan başlayacağım canım.haziran bitimine kadar yan yağlarımdan ve göbeğimden kurtulup sıkılaşmak istiyorum.ben 20 yaşıma kadar hep çok zayıftım lisede hep dalga geçerlerdi safinaz diye boyumda uzun 170 boya 40-45 arası bir kilodaydım.sonra bir kan verdim birde üniversite hayatı abur cubur derken. oldum 70 kilo.zar zor 65 oldum bu seferde hastalandım ms hastasıyım kortizon,günaşırı iğne kullanıyorum,ilaçlar derken 70-75 arası kilolarıda gördüm şimdi bir türlü kilo veremiyorum.zar zor 68 den 63 e düştüm hedefim 55 olmak ama daha çok sıkılaşmak istiyorum.rahatça alışveriş yapmak istiyorum.giydiğim bişeyde üstümde güzel dursun ordan burdan pırtlamasın...neyse gevezeliğim üstümde iyi geceler canım :KK5:
geçmiş olsun canım benim..zayıflamak filan iyi de önce sağlığına dikkat et..ben de geçen yaz çok iyidim kan ilaçları kullandığım bi ara çok kilo almıştım ama verdim sayılır.jillian eminim seni sıkılaştıracaktır,biraz da yediklerine dikkat edersen kilo verirsin bence..ama dediğim gibi canım sağlığını düşünerek hareket et :KK34:

kızlaaaar bana da gönderebilir misiniz linkiii?
bu arada hiç spor yapmayan biriyimdir. ağır gelir mi acaba bana?:44:
şimdiden teşekkürler:KK34:

link isteyenlere attim unuttugum olduysa soyleyin kizlar biraz dalginim bugun
once utorrent veya benzeri bir program kuruyoruz -eger yoksa- sonra benim gonderdigim linke bakiyoruz

X