Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım ben daha çok yeniyim, 30 day shred level1deyim henuz, elimde bulunsun diye indirmeyi denedim rippedi. bunu bitirdiğimde rippedi denemeyi düşünüyorum.. sende nasıl bir fark oldu 30 day shredden sonra..şu sıra beni epey zorluyor..heryerim agrıyor...

gecmıs bı sayfada anlatmıstım tekrarlamıs gbı olucak ama 4 kılo artı 38 bedenden 36 beden e ındım e 36 da bol gelıyor belımde gobegımde ıncelme war yag gıttı
selulıtlerım nerdeyse yuzde 10 kalmıstr cok cok haff bellı belırsızler baslamadan once ardı baya sıgaradan sanırım

bu arada ben jıllıandan sonra 30 40 dk yuruyuste yaptım

sonra 4 gun kadar ara werdım temzlık yaptım ewımı sımdı rıpped e bugun basladım ıste
cok kolay geldı bılmıorm nıye
bugun yuruyus yapmadım ama p tesı yıne yuruyus artı jıllıan yapıcam
agrıların normal cok hamdın demekkı bnm cok cok agrım olmamsıtı sankı tam hatrlamıorm ama

arkadaşlar bu önceki-sonrakilere baktığımda 30ds pek bir faydası yokmuş gibi geldi.mutlaka olmuştur ama hani fark yaratacak kadar değil sanki..ripped'ten sonraki fotoğraflarda gözle görülür bir fark var acaba ripped'e mi başlasam diyorum??:44:

valla TrulyScrumptious arkadasımıza ne kadar tesekkur etsem azdır artık bu vıdeolar benm kurtarıcım olcak
ne zaman kılo alsam bunlarla 2 ayda seklde gırebılırım

bnm dusun dugum sey benm rıpped da bıttgınde ben napıcam yanı formu korumak adına pılatesmı yapmalıyım
yoksa sureklı bunlarımı tekrarlamalıyım bılemedım

bu arada arkadasım ds de sonuc werıo ıste kndımı anlatıyorum ve bı arkadasımda aynı sekılde sonuclar gayet ıyı
ds yapmadan rıpped a gecebılırmısın yapabılırmısın bılmıyorum

ds'nin level 1'ini yaptım level 2'ye geçtiğimde 2 gün yapıp ripped'i denedim 2 gün.gayet güzeldi ds'deki gibi çok yorulmadım.ama devam etsem mi ripped'e bilemedim

maşallah yaa darısı bizim başımıza, hem kilo gitmiş hem beden küçülmüş, inşallah bizde de böle sonuç verir, yalnız sormak istediğim egzersizler dışında diyet falan da yapmışmıydın canım senn.. ben özel bir diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye calışıyorum, bol su içiyorum, karbonhidrat tatlı vs uzak duruyorum...

tabı dıyet yaptım
aldgım kalorı gunluk 1000 olmuyodur 3 4 gundr pek dıkkat etmıyorum
meyve proteın sebze agrlıklı beslendım
hıc kacamak yapmadım 30 gun boyunca
ve hergun yaptım sporumu
pesınede yuruyus tempolu

eger bırebır yaparsan hareketlerı durmadan yedıklerınede dıkkat edersen muhakkak bedenınde ıncelme olur

ripped'i bilemiyorum ama 30ds için şunu söyleyebilirim kesinlikle kaslarının geliştiğini hissediyosun. tabi ki zaten zayıf olanlarda çok büyük farklar olmuyo ama bacak konusunda, selülitlerde çok iyi. tabi sen bilirsin :)

canım benim tek sorunum göbek ve yanlarımın oluşu..başka bir problemim yok açıkçası.ds'nin faydasını gördüm sadece 12 gün yapmama rağmen.bacak kaslarımın geliştiğini hissediyorum aynı şekilde karın bölgeme de faydası oldu.ama level 2'ye geçince karın hareketleri az gibi geldi bana bir de fotoğraflara bakınca..

bende başlarda sen gibi düşünüyordum. yazdıklarımı okursan. hatta burayada yazmıştım. karın hareketleri az gibi diye. dün itbari ile 30 gün bitti.
sadece şunu söyleyebilirim daha çok başındasın. ilerleyen günlerde karnı çalıştırmanın sadece mekik olmadığını anlıcaksın.

level 1 daha çok cardıo ve bacaklar üzerine. daha başlangıç. mekik çekerek o yağlar erimiyor. yağları eritmek için cardio şart sıkılık içinde bu mekik gibi hareketlerle desteklenmeli. ayrıca diğer tüm yapılan hareketlerde karnımız çalışmakta dediğim gibi bu sadece mekikle olacak bişey değil

level 2 cardio ve kolları güçlendirmeye yönelik. zıplamalar hala çok farkettiysen. bu yağları yakmak için gerekli ter atmalısın başka türlü yağ yakımı olmuyor vücutta.
body sitelerini incelersen ordada yazan budur. mekik sıkılık sağlar ama yağlar aynen kalır ki bu görüntü hiç hoş değildir. o nedenle karın bölgesindeki iyileşme cardio ile desteklemeeli.

level 3 cardio var ama 1 ve 2 den çok farklı ve bu bölüm karın ağırlıklı daha çok sıkılaşmaya yönelik.

sonuçtan ise gerçekten menunum.en çok incelmede bel ve karında oldu. sabretmek lazım. hafta başı ripedin 30 a başlıyorum. bundan sonrasını bende merak ediyorum gerçekten.

ben biraz sabırsız davranıp hemen sonuç elde etmeye çalışıyorum sanırım çünkü şu göbeğim hiç gitmeyecekmiş geliyor ben de daha çok verim alabileceğim sporları yapayım diyorum.geçmişte yazılanları okudum da yapanların hepsi genel anlamda memnun kalmışlar ben de azıcık sabırlı davranıp olumlu sonuçlar alabilirim umarım.ben buna ek olarak callanatics'te yapıyorum.ek olarak başka bir şey yapmış mıydın peki jillian'ı yaparken?

kızlarrr bende geldim.dün gece bir azimle indirdim ve bugün yaptım.ben sabahları slim in 6 yapıyorum 4. haftadayım artık öğlenleri 30ds yapacağım akşamlarıda annnemle callanetics yapıyoruz onda da evolution dayız.haziran ayında hepsi bitmiş olacak.ilk ölçülerimi almıştım

03.04.2012
göğüs----------96
bel-------------76 & 86(yan yağlarım epey fazla)
bacak----------57
kalça-----------99
kol-------------27
kilo-------------64.2

27.04.2012
göğüs----------95
bel-------------74 & 84(yan yağlarım epey fazla)
bacak----------57
kalça-----------97
kol-------------27
kilo-------------63.3

bugün 1.level 1. günü yaptım.30 gün sonrada yazarım.buarada diyet yapmadım.multiple skleroz hastasıyım ve iğne kullanıyorum dolayısıyla kullandığım ilaçlar ve iğnede kilo vermemi zorlaştırıyor ama ben azimliyim zayıflayacağımmmmm.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Bu indirilen program ingilizce değil mi?
Ben de indirmek istiyorum ama ingilizcem olmadığı için yapamam heralde.
Yapanlar anlayarak mı yapıyor yoksa hareketlere bakıp aynısını yapmak yeterli oluyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir gazete 5-6 tane egzersiz dvd si veriyor.İçlerinde bu programda var.
Eğer o Türkçe dublajlı olursa onu almayı düşünüyorum.

arkadaşım hangi gazete özelden mesaj yollayamadım yollamak istedim ama.

ben başka bişey yapmadım. daha doğrusu yapamadım. yoğun çalışıyorum. ancak bunu yapabildim birde evli olunca eşinle ve evinlede ilgilenmen gerekiyor.
ama yanına bişeyler ekleyebilirsin tabii vaktin ve enerjin varsa

anladım teşekkür ederim..callanatics'e devam etmeyi düşünüyorum öğrenci olduğum için vakit sıkıntısı pek yaşamıyorum

kızlar bısı sorucam
30ds den sonra hıc basıma gelmıyordu
sımdı rıpped a basladım bılıosunuz ve spor bıtınce soguma hareketlerınde ınanımaz bır kulak cınlaması aptallık hıssı olur ya
bı fıkrı olan varmı

bilmiyorum canim ac karnina mi yapmistin? tansiyonun dusmustur. spordan yarim saat once 50-60 kalorilik karbonhidrat yiyin deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…