Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

$30DS.jpg $30dsx.jpg

Ilk resimde may2011 dedigi diyete ilk basladigi gun, ust siradaki ikinci resim 30DS baslangici oluyor. Ayrica bu resimdeki arkadasin verdigi once-sonra olcumleri pound (lbs) ve inch uzerinden, karsilastirmak isteyenler icin soyluyorum.
Ikinci resimdeki henuz level2'de ama saglam bir diyet yapiyormus yani kilo kaybi da var ne kadar oldugunu yazmamisti o yuzden fikrim yok.

arkadaşlar ben çok heveslendim yarın hemen başlayacaktım ama t.... ile indiremiyorum birtürlü, saatlerdir deniyorum. zaman aşımı hatası veriyor sürekli.. indirmeye çalıştığımız videolar youtubetakiler mi, indiremeyenler olarak en azından oradan izlesek??

tunnish ve sweetkatara; öncelikle utorrent programını indirin, sonra isohunt adlı siteden indirebilirsiniz:)

7511; canım ben boğazıma biraz fazla düşkün olunca pek fark olmadı :KK70: 1 kilo verdim, karnımda baya kas vardı zaten biraz daha arttı ama 1 cm farketti sadece :) ama popom çok hoş oldu, selülitler %80 gitti :)) ah bi de boğazımı tutabilseydim... :KK70: bi de ne hikmetse göğsüm şişti biraz :KK70: bu bitsin ripped in 30'ye başlıcam ben de :)

tunnish ve sweetkatara; öncelikle utorrent programını indirin, sonra isohunt adlı siteden indirebilirsiniz:)

7511; canım ben boğazıma biraz fazla düşkün olunca pek fark olmadı :KK70: 1 kilo verdim, karnımda baya kas vardı zaten biraz daha arttı ama 1 cm farketti sadece :) ama popom çok hoş oldu, selülitler %80 gitti :)) ah bi de boğazımı tutabilseydim... :KK70: bi de ne hikmetse göğsüm şişti biraz :KK70: bu bitsin ripped in 30'ye başlıcam ben de :)

dıyetı bu ara bnde bozdum sankı bıraz yanı kacamaklarım oluyo

bısı sorcam ne zaman bıtıyo senın

merhaba arkadaşlar, ben de bugün başladım level 1 den, epey zorlandım açıkçası, bir ara dilim dışarı çıktı:) dambıl siparişimi de verdim, bugunluk 1Llik süt kutularıyla idare ettim:) egzersizi yapanlara sorum programı nasıl takip edecegiz, yani level1i ne kadar süre level2 nekadar level3 nekadar süre yapacağız, bilgi verirseniz sevinirim.. program cok hoşuma gitti, umarım devam edebilirim..herkese kolay gelsinnnn..

Buarada benim gibi torrentle indirmeyi beceremeyenler için Google'a
jillian michaels 30 day shred ekitap indir yazdığınızda ilk çıkan linkten indirilebilir

merhaba arkadaşlar, ben de bugün başladım level 1 den, epey zorlandım açıkçası, bir ara dilim dışarı çıktı:) dambıl siparişimi de verdim, bugunluk 1Llik süt kutularıyla idare ettim:) egzersizi yapanlara sorum programı nasıl takip edecegiz, yani level1i ne kadar süre level2 nekadar level3 nekadar süre yapacağız, bilgi verirseniz sevinirim.. program cok hoşuma gitti, umarım devam edebilirim..herkese kolay gelsinnnn..

normalde her level 10ar gun yapiliyor ama 10 gunun sonunda hala level1de zorlaniyor olursan ona bir sure daha devam edebilirsin 15+15 yapip sadece ilk iki level ile programi bitirebilirsin mesela.

rıpped ın 30 u ındıremedım bır turlu ya isohunt ekleyerekte ındrmeye calıtım lınktende denedım olmadı cıldrdım sabahtan berı ya:KK14:

Google'a jillian michaels ripped in 30 e kitap indir yazıldığında çıkan 8. linkten Ripped in 30 indirilebiliyor sanırım. Ben yeni indirmeye başladım. Linkler çalışıyor, şu an iniyor. Yalnız part1 1. linkten diğerleri diğer linklerden inecek sanırım..

Google'a jillian michaels ripped in 30 e kitap indir yazıldığında çıkan 8. linkten Ripped in 30 indirilebiliyor sanırım. Ben yeni indirmeye başladım. Linkler çalışıyor, şu an iniyor. Yalnız part1 1. linkten diğerleri diğer linklerden inecek sanırım..

oylede yazdım cıkan ılk lınkten ındrmeye calıstım ınmedı sen bı bıtır eger olursa bnde tekrar torren tı kurup denıcem sıldım cunku sınırlenıp pc yı yavaslattı 50 tane eklentısı cıktı bıde ındrmedı gezgınler. comdan torrent programını ındrdım bn sen nerden ındrmıstın

googlea jillian michaels ripped in 30 e kitap indir (birebir bu yazdığımı yazdığında arama sonuçlarından 8. siteden iniyor. (www......Kitap Okuyalım-Ekitap) Linkler çalışıyor. Birsürü farklı indirme linki verilmiş 7 parttan oluşan. Ben 2. linklerden indiriyorum Mipony le.. sadece part1i 1. linkten indirdim. Şuan epey ilerledi, iniyor, bir sorun yok.. Senin niye inmedi anlayamadım..

googlea jillian michaels ripped in 30 e kitap indir (birebir bu yazdığımı yazdığında arama sonuçlarından 8. siteden iniyor. (http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/www......Kitap Okuyalım-Ekitap) Linkler çalışıyor. Birsürü farklı indirme linki verilmiş 7 parttan oluşan. Ben 2. linklerden indiriyorum Mipony le.. sadece part1i 1. linkten indirdim. Şuan epey ilerledi, iniyor, bir sorun yok.. Senin niye inmedi anlayamadım..

tatlım bı sekılde ındrdım
sen 30 ds yı bıtırdınmı
ben bıtrdım sımdı ıripped ın 30 a gecıyorum
5 6 gun sanırım yapılacak her bır bolum gercı bu sekılde 30 gune tamamlanmıyo
bnde bu yuzden persembe cuma ctesı 3 gun ısınmak ıcın baslıyorum sımdı
sonra p tesıden ctesıye ılk bolumu tekrar yapıcam
pazarları ara erebılmek ıcın sen nasıl yapcaksın

Son düzenleyen: Moderatör:
X