-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
tebriklerçok iyi valla
tunnish ve sweetkatara; öncelikle utorrent programını indirin, sonra isohunt adlı siteden indirebilirsiniz:)
7511; canım ben boğazıma biraz fazla düşkün olunca pek fark olmadı1 kilo verdim, karnımda baya kas vardı zaten biraz daha arttı ama 1 cm farketti sadece :) ama popom çok hoş oldu, selülitler %80 gitti :)) ah bi de boğazımı tutabilseydim... bi de ne hikmetse göğsüm şişti biraz bu bitsin ripped in 30'ye başlıcam ben de :)
merhaba arkadaşlar, ben de bugün başladım level 1 den, epey zorlandım açıkçası, bir ara dilim dışarı çıktı:) dambıl siparişimi de verdim, bugunluk 1Llik süt kutularıyla idare ettim:) egzersizi yapanlara sorum programı nasıl takip edecegiz, yani level1i ne kadar süre level2 nekadar level3 nekadar süre yapacağız, bilgi verirseniz sevinirim.. program cok hoşuma gitti, umarım devam edebilirim..herkese kolay gelsinnnn..
bende indirim başlıcam umarım yararlı olur göbek aldı başını gidiyo :26:
Google'a jillian michaels ripped in 30 e kitap indir yazıldığında çıkan 8. linkten Ripped in 30 indirilebiliyor sanırım. Ben yeni indirmeye başladım. Linkler çalışıyor, şu an iniyor. Yalnız part1 1. linkten diğerleri diğer linklerden inecek sanırım..
googlea jillian michaels ripped in 30 e kitap indir (birebir bu yazdığımı yazdığında arama sonuçlarından 8. siteden iniyor. (http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/www......Kitap Okuyalım-Ekitap) Linkler çalışıyor. Birsürü farklı indirme linki verilmiş 7 parttan oluşan. Ben 2. linklerden indiriyorum Mipony le.. sadece part1i 1. linkten indirdim. Şuan epey ilerledi, iniyor, bir sorun yok.. Senin niye inmedi anlayamadım..