- 3 Mart 2012
- 182
- 3
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
senin çalışmaların nasıl gidiyor canım?başladın mı?Tebrik ederiiim ben de indirmeye çalışıyorum. Kısmetse yapıcam bu akşam ilk bölümü:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin çalışmaların nasıl gidiyor canım?başladın mı?Tebrik ederiiim ben de indirmeye çalışıyorum. Kısmetse yapıcam bu akşam ilk bölümü:)
senin çalışmaların nasıl gidiyor canım?başladın mı?
Canım sen spor yapmasan da olur,yoğun bir tempon var zaten eminim koşuşturmaların spor yerine geçer keşke link atmayı bilebilseydim de benim indirdiğimi koyabilseydim.Gerçi TrulyScrumptious ilk sayfada link var dedi ama :44:Bilgisayarımı yeni recovery ettirmiştim. Sanırım eksik programlarım var, buradan indirdiğimi çalıştıramadım ben de netten video aratıp ta yaptım ama bir güncük o da:) İyi hatırlattın yapayımmmm
canım normalde her level 10 gün yapılmıyor mu?bugün level 2 de 17.günüm
bayağı sıkılaştım. göbeğim azaldı ama hala duruyor.
diyette yapıyorum kendimce ama jillianın listesini de merak ettim gerçekten
ancak bu hafta kilo veremedim. başladığımdan bu yana verdiğim kilo 1 kg küsür
ancak garip olan pantolonlarım bollaşmaya başladı.
etkili kesinlikle
ama 30 gün sonunu merak ediyorum gerçekten.
canım normalde her level 10 gün yapılmıyor mu?
bu arada eğer vermen gereken son kilolara geldiysen çok zor oluyor.ben artık kilo vermekten vazgeçtim sıkılaşayım yeterki diyorum
son olarak şunu sormak istiyorum ben bu egzersizleri günün herhangi saatinde yapıyorum yani sabahtan yapma olanağım yok.etkisi daha fazla mı olur acaba sabahtan yapılınca??:18:
dün 18. günümü tamamladım, bugün dinlenicem :) başlangıçta 51 kiloydum, bi ara 52 görünmeye başlamıştım ama şimdi 50'yim :) üstelik bi kaç gün sonra regl olcam, ona rağmen :) hiç diyet yapmadan (sadece çikolatayı her gün yerine 2-3 günde bire indirdim) kilo vermek çok mutlu etti:)
kızlar 48.sayfada linkler vardı oradan bir tanesini açtım indiriyorum,şimdi her level ı 10 gün mü yapıyoruz
ceylank; kusura bakma yeni gördüm mesajını.
her level 10 gün yapılıyor fakat mesela size zor geldi 12-13 gün veya kolay geldiyse 7-8 gün yapabilirsiniz. kişiye bağlı :)
kızlar nerdesınız ama ya
yazsın bırılerı cok zayfladım dıye ıhtıyacım var
mrb.şimdi okudum yazını tebrik ederim.ben daha başlayamadım.kaç kiloydun;birde bu programı uygularken sıkılaşma oldumu , yani ne gibi değişiklikler oldu sende?
ceylank;
öncelikle utorrent isimli bi program var onu indiriyosun.
sonra http://ca.isohunt.com/download/363187745/Jillian+Michaels+30+Day.torrent adresinde "download.torrent" yazıyo, ona tıklayarak level2'yi indirebilirsin :) level3 için de Jillian.Michaels.30.Day.Shred.2008.Level.3.DVDRip.XviD-FiCO :)