Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım çok iyiymiş ya darısı basıma bende inceliyorum gittikçe ama bu sporu bırakmayı düşünmüyorum yaza kadar devam etmek istiyorum düğünüm var incecik olmalyımmm
ölçülerin nasıl canım yazdın mı hiç
ya ben 3. teyim şimdi derin temizlik yapıyorum ara verdim bitince tekrar 1. den baslıcam 3 bana cok ağır geldi yada 2 den baslarım off yaaa hemen incelsek ne olur sanki 3. level bana zor geliyorsa rippet beni ne yapar bilmem :):):)
kızlar 8 dakika karın egzersizi deneyen oldu mu hiç jillianın üstüne onuda yapsam daha çabuk erirmi göbegim ne dersiniz??
8 Dakikada Karın Kası - Video Vidivodo egzersiz burda deneyen olduysa bilgilendirirmisiniz

evet canım ben cok yaptım ama jilliandan sonra hiç denemedim güzel yakıyor ama 8. dk da iyi perfonmans

Son düzenleme:

kızlar bende 1. level 8.günü bitirdim ama hala bacaklarımda ağrı oluyo... yalnız kesinlikle tavsiye ediyorum.. geçen hafta 81 kgden bu hafta 79a indim ve sıkılaşmadan dolayı sanki 3 - 4 kg vermiş gibi gözüküyor

bende baştan alırım yada ıı. levelden devam ederim daha 3e geçmedim ama 2 bile beni çok yoruyor zaten

merhabalar banada link atarmısınız gaza geldim sizleri okuyunca akşam evde ölçülerimi alıp başlarım inşallah

sen dolaniyonda ben ne yapiyom :)) ya ben cdyide aldimda baslayamadim bi türlüde sifayida kaptim bakalim ne zamana kismet olacak

çok geçmiş olsun ablam bitki çayları falan destekle atlatırsın çabucak inşallaho zaman tam gaz başlarsın çok deil hatırladığım kadar fazlalığın şekil vericen yaparsın onuda

kızlar bunun türkçesi yokmu ki ya nette falan baya konusuyo bişşey de anlamıyorum 3. levele geçmek üzereyim ben umarım yanlış bi hareket falan yapmıyorumdur

kızlar bunun türkçesi yokmu ki ya nette falan baya konusuyo bişşey de anlamıyorum 3. levele geçmek üzereyim ben umarım yanlış bi hareket falan yapmıyorumdur

d&r de türkçe videosu var. kuzenime almıştım. 15 tl falan civarıydı fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…