- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
ölçülerin nasıl canım yazdın mı hiçcanım çok iyiymiş ya darısı basıma bende inceliyorum gittikçe ama bu sporu bırakmayı düşünmüyorum yaza kadar devam etmek istiyorum düğünüm var incecik olmalyımmm
ya ben 3. teyim şimdi derin temizlik yapıyorum ara verdim bitince tekrar 1. den baslıcam 3 bana cok ağır geldi yada 2 den baslarım off yaaa hemen incelsek ne olur sanki 3. level bana zor geliyorsa rippet beni ne yapar bilmem :):):)hmm bana iyi gibi geldi canim bilmiyorum kilo vermeden kalcadan 2 cm incelmek bence harikabelki yapi meselesi de olabilir cogu insanin sorunlu bolgesi kalca basen pek de kolay degil o bolgeyi inceltmek aslinda, ama elbette yavas yavas gidecek bu bitince "ripped in 30" yaparsin o zaman daha da hizli incelecegine eminim yalniz o Jillian'in en zor programiymis bilemiyorum :18: ama cok daha fazla inceltiyormus.. oyle diyor kendisi.
kızlar 8 dakika karın egzersizi deneyen oldu mu hiç jillianın üstüne onuda yapsam daha çabuk erirmi göbegim ne dersiniz??
8 Dakikada Karın Kası - Video Vidivodo egzersiz burda deneyen olduysa bilgilendirirmisiniz
ölçülerin nasıl canım yazdın mı hiç
canım benimde bel 5cm göbek 6 cm inceldi ama yinede istediğim gibi değil ya daha ne kadar incelmeliyim bilmiyorumaslında kiloluda değilim ama bilemedim daha fazla incelmeliyim demekki neyse durmak yok su anda 2.levelde 7.günümdeyim 3üde bitirip baştan devam etcem bende senin gibi bide üstüne şu 8dkyı yapıyım diyorum ama halim kalmıyor valla hiç durmuyor jillian
ölçülerin nasıl canım yazdın mı hiç
canım benimde bel 5cm göbek 6 cm inceldi ama yinede istediğim gibi değil ya daha ne kadar incelmeliyim bilmiyorumaslında kiloluda değilim ama bilemedim daha fazla incelmeliyim demekki neyse durmak yok su anda 2.levelde 7.günümdeyim 3üde bitirip baştan devam etcem bende senin gibi bide üstüne şu 8dkyı yapıyım diyorum ama halim kalmıyor valla hiç durmuyor jillian
kızlar yanlış mı anladım 3. leveli bitirip tekrar başa 1. levela mı dönüyorsunuz, neden ki? 3e devam edilmesi yada daha ileri seviyeye geçilmesi gerekir...
kızlar yanlış mı anladım 3. leveli bitirip tekrar başa 1. levela mı dönüyorsunuz, neden ki? 3e devam edilmesi yada daha ileri seviyeye geçilmesi gerekir...
daha ileri seviyesi varmı bilmiyorum..süreklilik açısından başa dönmeyi düşünmüştüm ben hani bir ay sürüyor ya 3 level öyle öyle bikaç ay daha yaparım diye.. ileri seviyesi varsa ordan devam etmek lazım tabiki :44:
daha ileri seviyesi varmı bilmiyorum..süreklilik açısından başa dönmeyi düşünmüştüm ben hani bir ay sürüyor ya 3 level öyle öyle bikaç ay daha yaparım diye.. ileri seviyesi varsa ordan devam etmek lazım tabiki :44:
bir ilerisi ne bilmiyorum, ripped in 30 galiba, killer bun da olabilir... yoksa bile 3 e devam et bence, geriye dönmenin anlamı yok..
kendine güvenen gecebilir tabi ama ben yapamıcam henuz 3. leveli bile bitiremiyorum o yyuzden bastan alıcam
asdfah789 çok teşekkür ederim akşama başlarım o zaman
nasilisn dogaaaaaaaa
nasıl olsun yaseminim hala takılıyorum buralardasen nasılsın görmeyeli gaza geldim haaa yaparım inşallah akşama
sen dolaniyonda ben ne yapiyom :)) ya ben cdyide aldimda baslayamadim bi türlüde sifayida kaptim bakalim ne zamana kismet olacak
çok geçmiş olsun ablam bitki çayları falan destekle atlatırsın çabucak inşallaho zaman tam gaz başlarsın çok deil hatırladığım kadar fazlalığın şekil vericen yaparsın onuda
asdfah789 çok teşekkür ederim akşama başlarım o zaman
kızlar bunun türkçesi yokmu ki ya nette falan baya konusuyo bişşey de anlamıyorum3. levele geçmek üzereyim ben umarım yanlış bi hareket falan yapmıyorumdur