- 24 Ocak 2011
- 132
- 125
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
İndirmek için link atabilir misiniz lütfen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bunun türkçesi yokmu ki ya nette falan baya konusuyo bişşey de anlamıyorum 3. levele geçmek üzereyim ben umarım yanlış bi hareket falan yapmıyorumdur
kızlar bunun türkçesi yokmu ki ya nette falan baya konusuyo bişşey de anlamıyorum 3. levele geçmek üzereyim ben umarım yanlış bi hareket falan yapmıyorumdur
tebrik ediyorum seni arkadaşım bende 2. level e başlıcam yarın. 3. levelegeldiğine göre sen daha güzel sonuçlar elde etmişsindir paylaşır mısın bizimle... bende çok memnunum ve yarın için sabırsızlanyrm
teşekkür ederim canım evet sonuçlar şimdilik güzel ama tam istediğim gibi değil henüz göbek 5 cm bel 3 cm inceldi ben istiyorum ki oturduğum zaman göbegim hiç çıkmasın tabi çok azaldı ama daha da azalmalı zaten kilolu biride değilim 53 kiloyum 161 boyum işte bakalım level 3te bitsin yine devam edicem inşallah yani bir ay bitince bırakmayı düşünmüyorum
gonuldemir canım gönderdiğin yazı için çok tşk ederim .Özelden yazamıyorum msj limitini geçememişim henüz:44:
oooo süpersin sende zaten kilo diye bişey yok ki ama yine de azmini tebrik ediyorum
bende 2.level 2. günümü bitirdim ama bittimde
teşekkür ederim canım durmak yok ama devam et bende bitiyorum genelde sonlara doğru
kızlar sözünüze uydum başladım bu kadınla egsersiz yapmaya 15. dk ta iptal oldum
2 gündür her tarafım ağrıyor şimdi nasıl devam edicem ben bu spora?????
ben bugun basladım 2 level ancak yapabıldım canm cıktı bu seklde devam ederse 10 kg kalıam sonunda
yalnız bısı sormak ıstıorm
3 levelda yapmak gerekıomu yoksa yavas yavasmı arttıaz