- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
ölçülerin nasıl canım yazdın mı hiçcanım çok iyiymiş ya darısı basıma bende inceliyorum gittikçe ama bu sporu bırakmayı düşünmüyorum yaza kadar devam etmek istiyorum düğünüm var incecik olmalyımmm
ya ben 3. teyim şimdi derin temizlik yapıyorum ara verdim bitince tekrar 1. den baslıcam 3 bana cok ağır geldi yada 2 den baslarım off yaaa hemen incelsek ne olur sanki 3. level bana zor geliyorsa rippet beni ne yapar bilmem :):):)hmm bana iyi gibi geldi canim bilmiyorum kilo vermeden kalcadan 2 cm incelmek bence harika belki yapi meselesi de olabilir cogu insanin sorunlu bolgesi kalca basen pek de kolay degil o bolgeyi inceltmek aslinda, ama elbette yavas yavas gidecek bu bitince "ripped in 30" yaparsin o zaman daha da hizli incelecegine eminim yalniz o Jillian'in en zor programiymis bilemiyorum :18: ama cok daha fazla inceltiyormus.. oyle diyor kendisi.
kızlar 8 dakika karın egzersizi deneyen oldu mu hiç jillianın üstüne onuda yapsam daha çabuk erirmi göbegim ne dersiniz??
8 Dakikada Karın Kası - Video Vidivodo egzersiz burda deneyen olduysa bilgilendirirmisiniz
evet canım ben cok yaptım ama jilliandan sonra hiç denemedim güzel yakıyor ama 8. dk da iyi perfonmans