Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sağol ama zaten çok çatlağım var özellikle kollarımda ve 47 olsam ah ne güzel olur ama çok zor :/

Ani kilo veren ya da alanlarda oluyor benimde popomda biraz var .Vucudunu nemsiz bırakma ,bol nemlendici sür .

47 olmazsan da , düzenli sporla istediğin vucuda ulaşabilirsin .Benim içinde 47 hayal gibi birşey .....

Kızlar bu jillianın egzersizlerini bilgisayarıa indiremeyip hergün youtube dan izleyerek yapan arkadaşlara sesleniyorum.

youtube dan bir videoyu baştan sona kesintisiz izlediğiniz zaman internet explorer o videoyu otomatik olarak bilgisayarımıza indiriyor.
yani her seferinde aynı videoyu youtube dan izleyip kotanızı harcamayın..

bir kere izliyorunuz,internet explorer dosyasına kaydediyor.sonra oradaki dosyayı internete bağlı olmaksızın explorer ile açıyorsunuz ve izliyorsunuz.
yok ben t.vden izleyerek yapıcağım diyorsanız,explorerdan dosyayı alıp Total Video Converter diye uzantı dönüştürücü program var.oradan dosyayı AVI dosyasına dönüştürüp boş bir vcd atıyorsunuz.vcd ye takıp t.v. den hareketleri yapıyorsunuz..t.v.ekranında hareketleri kaçırmadan yapabilirisiniz.

demek istediğim youtube den hergün aynı programı boşuboşuna izlemeyin...o zaten bilgisayarınızda...

kızlar dambılı nerdn aldınız bende yok onun yerine cok akıllıyım biliyorum cam kül tablası kaldırıyorum oda ağır D

ya da şöyle söyleyeyim youtube da olan dosyayı indirmek için link aramayın.youtube da bir kere izleyin video artık sizindir.

Tabii ben Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs bunları youtube da bulamadığım için linklerini arıyorum.ama youtube da olduğunu bilen varsa youtube adresini paylaşırsa memnun olurum..

Dambılla yapılan hareketler daha çok kolu çalıştırıyor bence :44: sırtta da etkili tabii .
Ben şu an ki kol kaslarımı dambıl ve sınav hareketine borçluyum :)

Canım level 1 ve 2'deki öne doğru eğilip bacakları kırıp oturur pozisyonda damble indirip kaldırma hareketi sırt için.Tamam kollarda çalışıyor ama bu hareketler sırt için mesela level 3'te yüzüstü uzanıp ters mekik çekiliyor bu harekette sırt için.Çoğu damble hareketi sırt kaslarını çalıştırmak için.Kollarda etkileniyor tabiiki ama ana çalıştırılmak istenen bölge sırt.
Spor geçmişim olduğu için hangi hareket hangi kası çalıştırıyor iyi biliyorum canım.Hatta fotolarını bulabilirsem yüklerim senin için.

Yaptığımız hareketlerin bazıları bunlar.Anca bunları bulabildim:)
Bu hareketlerin hepsinin amacı sırt kaslarını çalıştırmak aracıda kol kaslarını çalıştırmak oluyor:)
Yani ana bölge sırt yan bölge kol

level 2 beni de çok zorlamıştı... dediğin hareket kolay aslında daha cok dambılla öne arkaya adım atıp eğilimleri zor geldi.bide şınav ahhhh hep şınavlarda yarım kaldı....

o mekiği ayaklarını koltuğun altına sıkıştırarak yapsan ...... tam cekersin.....

canımcım heralde kişiye göre değişiyor bana level 2 zor geldi....

30 day bitiren ve bitmesine az kalan arkadaşlar (basta kayra olmak üzere) sonuclar nasıl kendinizde gördüğünüz degişiklikler neler bizimlede paylasın sıcak günlerde motive olalım

yaaa aslında foto koyacağımda son cektiğimi beğenmedim reglim o nedenle karnım şiş

kızlar dambılı nerdn aldınız bende yok onun yerine cok akıllıyım biliyorum cam kül tablası kaldırıyorum oda ağır D

hepsiburada. com dan 1 kg lık 2 dambıl 3,5 tl ye aldım. kargo bedava

Son düzenleme:

Haklısın canım Benim ilk önce kollarım sıkılaştığı için ,acaba ilk kola mi etti ediyor diye düşünmüştüm . Sırt çalıştıyorsa çok iyi Bende duruş bozukluğu var tam dik duramıyorum, onada iyi gelir belki .ben artık dambılsız yapayım diyordum o zaman hiç bırakmayım .

Son düzenleme:
Kızlar ben sporu iyice aksattım yani tam sopalığım.Uyku gözümden akıyo kedi gibiyim rahat yer buldummu yatıveriyorum hemen.Çalışan için zaman yaratmak zor hakikatende

Kızlar ben sporu iyice aksattım yani tam sopalığım.Uyku gözümden akıyo kedi gibiyim rahat yer buldummu yatıveriyorum hemen.Çalışan için zaman yaratmak zor hakikatende

Aaaaaa oldu mu şimdi canım Bak ben de çalışıyorum ama hiç ihmal etmedim:26: 30 dk bir spor zaten aksatmak yok .

Aaaaaa oldu mu şimdi canım Bak ben de çalışıyorum ama hiç ihmal etmedim:26: 30 dk bir spor zaten aksatmak yok .
Evet cnm bravo sana yani iyi idare ediyorsun herşeyi.Ben uykuya çok düşkünüm oruçluyum açlığa susuzluğa dayanıyorum ama uykuya geldimi üstümde bir ağırlık oluyo işte ona dayanamıyorum sarhoş gibi oluyorum tabi haliylede uykumu alayım gece kalkıyorum diye erken yatmaya başladım.Bana enerji verecek sporu verimli hale getirecek takviye lazım.Sağol cnm beni kendime getirdin yani

lioncumm sallan biraz kendine gell hani fit olmamız lazımdı bak yaz bitmeden şu sıcakları değerlendirmek lazımmm,,,havalar biraz soğusun iyice sersermleşiriz ve tamamen bırakırız bir aycık sık dişini cnm bende zorla yapıyorum inann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…