-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.841
Bence diyet artı spor yaparak vermelisin .Eğer spor yapmadan verirsen ,vucudunda çatlaklar oluşabilir.
Senin boyun ve yaşına göre ideal kilon 47 olmalıymış :44:
sağol ama zaten çok çatlağım var özellikle kollarımdave 47 olsam ah ne güzel olur ama çok zor :/
kızlar dambılı nerdn aldınız bende yok onun yerine cok akıllıyım biliyorum cam kül tablası kaldırıyorum oda ağırD
Dambılla yapılan hareketler daha çok kolu çalıştırıyor bence :44: sırtta da etkili tabii .
Ben şu an ki kol kaslarımı dambıl ve sınav hareketine borçluyum :)
kızlar merhaba bugün 2/4 yapacağım.hava felaket sıcak..bu level 2 bana çok zor geliyor.özellikle sağa sola zıplamalı hareket var ya kollar sağa dönerken kalçamızı,ayaklarımızı sola döndürürken zıplanılan hareket ben onu hiç yapamıyorum...
sizler nasıl level 2 yi verimli yapabiliyormusunuz...
Kızlar ya bu level 3 ne böyle ya.Hemen hemen hiçbir hareketi yapamadımBen yarım mekiği zor çekiyorum hiçbir yerden destek almadan tam mekik çektiriyor,yeni başlayanlar içini bile zor ay doğru düzgün hiçbirini yapamadım:44:
Mekiği falan yine yarım çektim ben,hele o zıplamalar falan neydi öyle ya ölüyorum sandımOnlar 10 yaptıysa ben 5 yapabildim
Canım bana level 2 hiç zor gelmemişti hatta kıvırcık kızı takip ettim hep.Sen level 3'e geç level 2'nin gözünü seveyim diyeceksin:)
Ben dün level 3'e geçtim ve hiçbir hareketi doğru düzgün yapamadım
30 day bitiren ve bitmesine az kalan arkadaşlar (basta kayra olmak üzere) sonuclar nasıl kendinizde gördüğünüz degişiklikler neler bizimlede paylasın sıcak günlerde motive olalım
kızlar dambılı nerdn aldınız bende yok onun yerine cok akıllıyım biliyorum cam kül tablası kaldırıyorum oda ağırD
Kayra canım sen level 3'ü nasıl yaptın ya?Ben tam mekik falan çekemiyorum
Canım level 1 ve 2'deki öne doğru eğilip bacakları kırıp oturur pozisyonda damble indirip kaldırma hareketi sırt için.Tamam kollarda çalışıyor ama bu hareketler sırt için mesela level 3'te yüzüstü uzanıp ters mekik çekiliyor bu harekette sırt için.Çoğu damble hareketi sırt kaslarını çalıştırmak için.Kollarda etkileniyor tabiiki ama ana çalıştırılmak istenen bölge sırt.
Spor geçmişim olduğu için hangi hareket hangi kası çalıştırıyor iyi biliyorum canım.Hatta fotolarını bulabilirsem yüklerim senin için.
Kızlar ben sporu iyice aksattım yani tam sopalığım.Uyku gözümden akıyo kedi gibiyim rahat yer buldummu yatıveriyorum hemen.Çalışan için zaman yaratmak zor hakikatende
Evet cnm bravo sana yani iyi idare ediyorsun herşeyi.Ben uykuya çok düşkünüm oruçluyum açlığa susuzluğa dayanıyorum ama uykuya geldimi üstümde bir ağırlık oluyo işte ona dayanamıyorum sarhoş gibi oluyorum tabi haliylede uykumu alayım gece kalkıyorum diye erken yatmaya başladım.Bana enerji verecek sporu verimli hale getirecek takviye lazım.Sağol cnm beni kendime getirdin yaniAaaaaa oldu mu şimdi canımBak ben de çalışıyorum ama hiç ihmal etmedim:26: 30 dk bir spor zaten aksatmak yok .