Teşekkür ederim. HoşbuldumBen geldiiim.
Yahu su Ramazanin ilk günü migrene tutulmamanin cözümünü bulamadimi isvicreli bilim adamlariMihail Zoscenko gecmis olsun sanada bu arada.
Iftar falanda yapamadim mide bulantisina su icip uyudum direk onu bile zor tuttum icimde. Ilk gün genelde böyle oluyorum yarina birsey kalmaz insallah. Bizde ailecek böyleyiz kimseyi es gecmemis genler saolsun
Ammaaa 4. günümü üsenmedim migrenim gecince tam 12de yaptim gece
Sanki alistim gibi pek öyle agrim yok. Bugün sabah beri cok yürüdük onun agrisini daha fazla hissediyorum sanki
Yeni gelen arkadaslar olmus sizlerede kocaman bir hosgeldiniizzumut-16 gulhilal
Bluedreamer02
Kız ne geziyorsun buralardaTeşekkür ederim. Hoşbuldum
Canım benim . Dün farkettim ben de . Sen de katıl canım. Birlikte incelelimKız ne geziyorsun buralardacnm hem kilo verip hem sıkı olursun inşallah kolaylıklar dilerim gözüm kesmedi yoksa yapardım bende
Valla hiç halim kalmıyor gun içinde gece 4 e kadar yemek bulasık derken sabahta kızım erkenden kalkıyor biraz ıncelıycem bakayım yinede cnmCanım benim . Dün farkettim ben de . Sen de katıl canım. Birlikte incelelim
Evet sporu hiç birakmamaliyiz:) Zaten bir süre sonra öyle alisiyorsun ki, spor yapmayınca kendini tuhaf hissediyorsun.Ben Karatay eşliğinde yaparak beş kilo verdim ama sanki on kilo vermiş gibi gözüktüm. Eğer doğru bir beslenmeyle desteklersen çok güzel kilo verirsin.
Benim kilo verme sürecinde hiç çatlak olmadı.Bacaklar siklastigi için tabii ki selülitlere de iyi geliyor.Ama hala fazla kilon varsa tamamen kaybolmayabilir.Yani yetmiş kilo üzerinde birinin Jillian yaparak tamamen selulitletinden kurtulması biraz zor gibi:)
canım boyum 1.68 kilom 65
Hemen ekliyorum canım :)
5/30 bitti
Bugün hiç duraksamadım
Tıkanmadım
Patır patır yaptım
Ağrım sızım da yok
Çok güzel canım sen oruç tutuyor musun ? İftardan önce nasıl yapabildin :) inşallah bende hemen alışırım ya daha önce yapmıştım ama pes etmiştim bi süre sonra bu sefer 30 günü tamamlıycam
ya canım benim icin onemli olan kilo degil görsen vucudumu yumusacik koca göbek kalin bacak hic fit hiç sıkı degilim malesefTamamen kaybolması değil ama sıkılaşmak istiyorum
İyi geldiğini duymuştum
Sonuçta kan akışımızı deli gibi hızlandırdığı için
Selülitin temeli de o noktalarda kan akışının yavaş olmasıymış :/
Bu arada haklıymışsın çok teşekkür ederim baya alıştım ben bugün duraksamadan patır patır yaptım
Sen de kiloluyum diye geçiniyorsundur şimdi
Cok normal:) bugün benim 5. günüm hic agri yok. 4. gün tamamen alismaya basliyorsun ilk 3 gün genelde agrilar yogun oluyor. Pes etme sakin:)2/30 bitti . Ama çoookk zor ya. Kalçam ve bacaklarım arkası çokk ağrıyo
ya canım benim icin onemli olan kilo degil görsen vucudumu yumusacik koca göbek kalin bacak hic fit hiç sıkı degilim malesef
Velvette acı geçmiş rocky desene :) ben de bu cuma başladım ya gelecek cuma yeniden ölçecem basenlerimi heyecanla bekliyorum sonuçları :)
3/30 bitti kızlar
Mezura bulamadım bir türlü bende kilomu yazayım
Boy 1,60
Kilo 73,2
Bir de ben her gün 10.000 adım hedefi koydum mutlaka 10 bin adım atıyorum
Kilo ve boylarımız yakın
Şükür benim gibi biri daha çıktı
Çok yalnız hissediyordum
Bunların hepsi çok zayıf ya
Sen kaç kilosun canım ? İnan biz bu azimle böyle devam edersek onlardan daha zayıf oluruz yani artık 60 ları görüp ordan 50lere geçmek istiyorum yettiii gariii
16/30 bitti arkadaslar. Malum Ramazan olunca spor epey bir geç kalıyor.Ama olsun, sahura kadar yolu var:)
Allah'a şükür istikrar konusunda gerçekten iyiyimdir:)En son cuma tartıldım 77ydi
Boyum da 1.61
He geçeceğiz onları zaten yarış değil mi bu
En çok biz zayıf olacağız
Aynı şeyi düşünüyorum
İlk hedef 60
Çünkü o zaman en azından birçok kıyafetimin içine girebiliyorum
Ve daha çok insana benziyorum
Sonra 52yi hedefliyorum onu zamana yaysam da olur
En çok göbekte toplandı benim
Senin?
Ay hiç önemli değil
Yeter ki o günkünü yap
Azim işte budur
Ah canım fizigimle hic mutlu değilim inan. Artık başarmak istiyorum pes etmemek istiyorum..Ben de geldim kızlarr
aquarius24 saolasın ilk gün geleneksel oldu benim migren yüzünden orucu yemek, geçen sene de aynısı oldu ama en azından acillik olmamıştım :) şaka bi yana çok kötü bir hastalık bu gerçi hangi hastalık iyi ki. İnsan sağlığın kıymetini böyle zamanlarda daha iyi anlıyor durup durup şükrettim bugün :)
@justholdmetight acı geçmiş rocky desene :) ben de bu cuma başladım ya gelecek cuma yeniden ölçecem basenlerimi heyecanla bekliyorum sonuçları :)
@cranial aşırı bir kilonda yokmuş senin ama sanırım baya üzdün kendini sen bu yüzden :) muhtemelen fiziğin de burda söylediğin kadar kötü değildir, tabi biz sporumuzu yapalım hedefimiz gisele falan olsun (çok severim), o kadar olamayacak da yakınsarız en azından
Callantecis 3/30 yapıldı :)
kilom az ama yag oranim fazla işte canim yaglarim yansin kaslar gelsin yerine insallaahDemek istediğim işin daha kolay
Kilo vermek zorunda değilsin
Vücut kütlen şekil almaya çok müsait
Ben hem kilo vermeye hem şekillenmeye çalışıyorum :)
He valla geçti be rocky'm
Artık tutmayın beni
Level 2de nasıl olacağım bakalım
Onun da ilk 1-2 günü zorlar muhtemelen
Ben de cumartesi ölçeceğim
Level 1 bitiminden sonraki gün
Hani vücut yakacaksa level 1in son gününü de yaksın pazara kadar manasında
Oradan da kar edeyim
Yarın bir daha tartıya çıkıyorum bakalım diyet grubu için
Buraya da yazacağım
harikasin canim masallah :)16/30 bitti arkadaslar. Malum Ramazan olunca spor epey bir geç kalıyor.Ama olsun, sahura kadar yolu var:)