Aa süper ben de bildirim yapayım inşallah bundan sonra, ramazanı fit bi şekilde bitirmek dileğiyle
Klasik yapıyorum canım, forma girersem 15 dklık egzersizleri vardı onlardan devam ederim inşallah görürüm o günleri
Ok. Tatlım . Teşk ederimİlk 10 gün bu
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Sonraki 10 gün level 2
En son 10 gün de level 3
Adı da Jillian Michaels- 30 Days Shred
Hehe internet mahirin kulakları çınlasın, şarkısı bilem vardı i kiss you diyeBu arada ne zaman söyleyeceğim geyiğe müsait yer olmadı
Avatarına çok gülüyorum çok gizil
Tartıldın mı bugün de justSanki dünyanın en güzel şeyi şu an yediğim bitter çikolata
Ki normalde nefret ederim ve yemem
Hehe internet mahirin kulakları çınlasın, şarkısı bilem vardı i kiss you diye
Ramazanın ilk gününü geleneksel olarak migrenin tutması kusma nöbetleri kendimi acilde bulmam serum yemem en son orucu da yemem (onu da yedim evet) şeklinde tamamladım. İnşallah başladığı gibi gitmez ramazan, tutacağım bi oruç bedenimin yaptığı tribin haddi hesabı yok
Akşam callanetics yapıp merkeze bildireceğim inşallah
Tartıldın mı bugün de just
Kas ağrıların geçti mi
canim cok gecmis olsun yorma kendini fazlaHehe internet mahirin kulakları çınlasın, şarkısı bilem vardı i kiss you diye
Ramazanın ilk gününü geleneksel olarak migrenin tutması kusma nöbetleri kendimi acilde bulmam serum yemem en son orucu da yemem (onu da yedim evet) şeklinde tamamladım. İnşallah başladığı gibi gitmez ramazan, tutacağım bi oruç bedenimin yaptığı tribin haddi hesabı yok
Akşam callanetics yapıp merkeze bildireceğim inşallah
Başına güldüm dayanamayıp orucu da yemek kısmına ama
Kıyamam geçmiş olsun
Şimdi daha iyi misin?
Tartılmadım pazartesi tartılacağım
Sonra cuma
Bir de level bitişinde
Pitişi yazıyordum direkt aksan değiştirdim mahir falan
Geçmedi ama daha iyiyim o kadarına katlanacağız artık
Saolun kızlar iyim şimdi migren dediğin ertesi güne geçiyor zaten de o günü de böyle zehir ediyor işte. Babamın genleri saolsun bize miras bıraktı, arkadaş ilk çocuk olduğumdan mıdır nedir bütün çürük genler bende kardeşlerimde hiç böyle şeyler yokcanim cok gecmis olsun yorma kendini fazla
o zaman bundan sonrasi cok daha kolay olacak :) bu bitince de ripped yapalim diyorum 2 ay cepte :)Benim ağrılar geçti gibi
Yengeçten insana döndü yürüyüşüm
canim sen incel de bizi de gaza getir masallah bize ya azmimiz hic bitmesin :)Saolun kızlar iyim şimdi migren dediğin ertesi güne geçiyor zaten de o günü de böyle zehir ediyor işte. Babamın genleri saolsun bize miras bıraktı, arkadaş ilk çocuk olduğumdan mıdır nedir bütün çürük genler bende kardeşlerimde hiç böyle şeyler yokbu hafta kendimden sıkıldım yahu migren allerji (bu da babamdan) boğaz ağrısı vıdı vıdı hepsi birden vardı sürüngen gibi gezdim tüm hafta. Neyse şikayetlenmem bu günlük bu kadar
Callanetics 2/30 bitti. Yine kalça egzersizlerini fazla fazla yaptım diğer hareketleri artırarak gideceğim. Benim de bel ve bacak kaslarım ağrıyor bugün. Sonucu heyecanla bekliyorum inşallah incelirim 3 cme bile razıyım
Saolun kızlar iyim şimdi migren dediğin ertesi güne geçiyor zaten de o günü de böyle zehir ediyor işte. Babamın genleri saolsun bize miras bıraktı, arkadaş ilk çocuk olduğumdan mıdır nedir bütün çürük genler bende kardeşlerimde hiç böyle şeyler yokbu hafta kendimden sıkıldım yahu migren allerji (bu da babamdan) boğaz ağrısı vıdı vıdı hepsi birden vardı sürüngen gibi gezdim tüm hafta. Neyse şikayetlenmem bu günlük bu kadar
Callanetics 2/30 bitti. Yine kalça egzersizlerini fazla fazla yaptım diğer hareketleri artırarak gideceğim. Benim de bel ve bacak kaslarım ağrıyor bugün. Sonucu heyecanla bekliyorum inşallah incelirim 3 cme bile razıyım
o zaman bundan sonrasi cok daha kolay olacak :) bu bitince de ripped yapalim diyorum 2 ay cepte :)
canim senin bacaklar kalin mi ? ripped acayip bacak inceltiyormus beni cezbetti shred bitirenler rippedle devam ediyorlarmisBende de öyle
Migren ve alerji
Aman önce bir iyileş yine tutarsın canım üzülme
Bana inanmıyırsan mahire inan olacak
Rippede bakacağım yarın nasılmış
Shred kadar zorsa neden olmasın
hosgeldin canimm :)İyi geceler hayırlı ramazanlan kızlar
sizin topiği gördüm bende gaza geldim
30 day shred yaptım iki gündür ama çok zorlandım yahu baya kas ağrısı var size şunu sormak istiyorum şimdi 10 gün bittikten sonra 2. Seviyeye geçerken dinlenmiyormuyuz yada ilk seviyeyi daha uzun yapsak olmuyor mu valla ilk gün çok zorlandım ikinci gün yine idare eder