JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Ben geldiiim.
Yahu su Ramazanin ilk günü migrene tutulmamanin cözümünü bulamadimi isvicreli bilim adamlari :KK53: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko gecmis olsun sanada bu arada.

Iftar falanda yapamadim mide bulantisina su icip uyudum direk onu bile zor tuttum icimde. Ilk gün genelde böyle oluyorum yarina birsey kalmaz insallah. Bizde ailecek böyleyiz kimseyi es gecmemis genler saolsun:işsiz:

Ammaaa 4. günümü üsenmedim migrenim gecince tam 12de yaptim gece:cool:

Sanki alistim gibi pek öyle agrim yok. Bugün sabah beri cok yürüdük onun agrisini daha fazla hissediyorum sanki :confused:

Yeni gelen arkadaslar olmus sizlerede kocaman bir hosgeldiniizz umut-16 umut-16 gulhilal gulhilal
Bluedreamer02 Bluedreamer02 :KK36:

Son düzenleme:
İyi geceler hayırlı ramazanlan kızlar
sizin topiği gördüm bende gaza geldim
30 day shred yaptım iki gündür ama çok zorlandım yahu baya kas ağrısı var size şunu sormak istiyorum şimdi 10 gün bittikten sonra 2. Seviyeye geçerken dinlenmiyormuyuz yada ilk seviyeyi daha uzun yapsak olmuyor mu valla ilk gün çok zorlandım ikinci gün yine idare eder

Hoşgeldin bluedreamer! :)

Kas ağrıları normal

Ben 5. gündeyim artık pek yok ağrım

Hafif olarak var ama yürüyüşümü etkilemiyor

Programı modifiye etmek senin elinde tabii ki

Ama ben ara vermek istemiyorum (Sen de alışırsın o zaman kadar muhtemelen vermek istemezsin)

Çünkü önümde 3 ay var eski halime dönebilmem için

Ve onu harcamak istemiyorum

Kizlar bu arada 3. gün tamamdir :)

Pes etmedin sen de tebrik ederim! :KK73:

İlk sayfayı da günceller misin canım günlük:KK19:

Gördükçe gaza geliyorum :KK70:

Son düzenleme:
Hayırlı geceler arkadaşlar,

C cranial arkadaşımızın davetiyle ben de aranıza katılmaya geldim:) On beş gündür Jillian 30 ds programını yapıyorum,level 2'deyim şu an. Ben geçen yaz da bu otuz günlük programı Karatay diyeti eşliğinde yaptım ve bir ayda beş kilo verdim.Ama en önemlisi çok inceldim.Hatta kız kardeşimle Jillian'a başlamadan on beş gün önce görüşmüştüm.Kız kardeşim on beş gün sonra beni görünce şok geçirmişti ve "Sen hangi ara bu kadar zayıfladın! " diye sormuştu:) Bu otuz günlük program bittikten sonra Jillian'ın diğer programlarını da yaptım ama bu program kadar etkisini gördüğümü söyleyemem.

Jillian'a ilk başladığınızda epey bir pertiniz çıkacak ama sabredin,Level 2'de bayağı alışacaksınız.Level 3 bittiğinde de bir ay öncesine göre bayağı fark atmış olacaksınız.Muhtemelen çok daha güzel bir fiziğiniz olacak:) Kendimden örnek vermem gerekirse, benim dar ve de düşük olan omuzlarım bile dikleşik acaip güzel şekil aldılar:) Aradan bir sene geçmesine rağmen hala güzel şekillerini koruyorlar.

Herkes ölçülerini girmiş ama ben ölçü üzerinden değil basküldeki rakam üzerinden gitmeyi tercih ediyorum.Şu an cm.' lerle o kadar ilgilenmiyorum,çünkü hala bir kaç kilo fazlam var ve beşli rakamlara takmış vaziyetteyim:) Bugün Jillian'da 15.günümü bitirdim. Pazartesi kilom 60.8 kilogramdı.Beş gün sonra level ikiyi bitiriyorum.O zaman buraya tekrar güncel kilomu yazarım.

Herkese kolay gelsin.Hayırlı Ramazanlar:)

Hoşgeldiiiiin!

Bizi aşıp geçmiş senin günler

Ben daha önce 17ye kadar yapmıştım

Ve alt kaslarım çıkmaya başlamıştı

Baya incelmiştim

Şimdi yine yapıyorum bakalım

Programa inancım zaten tamdı

Şimdi tam üstü falan oldu herhalde :KK53:

Şu ikisini merak ediyorum ama

1. Nasıl sonrasında koruyabildin vücudunu? Ben yayılmıştım. Eskisinden fazla kilo alarak. Gerçi yine evde yatıp yediğim bir dönemdi.

2. Level 2, 3 ten de zor falan yazmışlar, biraz tırstım. Doğru mudur? 3e hiç geçmedim de :KK17:

canim senin bacaklar kalin mi ? ripped acayip bacak inceltiyormus beni cezbetti shred bitirenler rippedle devam ediyorlarmis

Bacaklarım pek kalın değil de göbek aldı başını kendi başına hareket ediyor :deli:

Ben geldiiim.
Yahu su Ramazanin ilk günü migrene tutulmamanin cözümünü bulamadimi isvicreli bilim adamlari :KK53: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko gecmis olsun sanada bu arada.

Iftar falanda yapamadim mide bulantisina su icip uyudum direk onu bile zor tuttum icimde. Ilk gün genelde böyle oluyorum yarina birsey kalmaz insallah. Bizde ailecek böyleyiz kimseyi es gecmemis genler saolsun:işsiz:

Sanki alistim gibi pek öyle agrim yok. Bugün sabah beri cok yürüdük onun agrisini daha fazla hissediyorum sanki :confused:

Yeni gelen arkadaslar olmus sizlerede kocaman bir hosgeldiniizz umut-16 umut-16 gulhilal gulhilal

Evet evet

Spor saati gelse de yapsak

İki ter atsak

Rahatlasak

Mutlu olsak :KK49:

hosgeldin canimm :)
inanki ilk 2 günü atlattiysan inanki cok daha kolaylasacak :)
Ben 10 gün sonra 1 gün ara vermeyi planlıyorum.
Sen de aramiza katilmak ister misin :)

Hoşbulduk canım tabiki aranıza katılmayı çok isterim. Yani ne bileyim başta çok zorlandım ama pes etmeyi düşünmüyorum zaten jillian gibi sporcu değilim onun kadar iyi yapamasamda yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışırım :)

Kas ağrıları normal

Ama ben ara vermek istemiyorum (Sen de alışırsın o zaman kadar muhtemelen vermek istemezsin)

Hoşbulduk canım neden üç ayın var ? Düğün falan mı var ? :) valla bende eski kiloma dönmek için yapmak zorundayım belki 10 günden sonra bir gün dinlenirim eğer çok zorlanırsam ama sizin dediğinize göre insan alışıyor acıda kalmıyorsa iyidir :KK70:

Hayırlı geceler arkadaşlar,

C cranial arkadaşımızın davetiyle ben de aranıza katılmaya geldim:) On beş gündür Jillian 30 ds programını yapıyorum,level 2'deyim şu an. Ben geçen yaz da bu otuz günlük programı Karatay diyeti eşliğinde yaptım ve bir ayda beş kilo verdim.Ama en önemlisi çok inceldim.Hatta kız kardeşimle Jillian'a başlamadan on beş gün önce görüşmüştüm.Kız kardeşim on beş gün sonra beni görünce şok geçirmişti ve "Sen hangi ara bu kadar zayıfladın! " diye sormuştu:) Bu otuz günlük program bittikten sonra Jillian'ın diğer programlarını da yaptım ama bu program kadar etkisini gördüğümü söyleyemem.

Jillian'a ilk başladığınızda epey bir pertiniz çıkacak ama sabredin,Level 2'de bayağı alışacaksınız.Level 3 bittiğinde de bir ay öncesine göre bayağı fark atmış olacaksınız.Muhtemelen çok daha güzel bir fiziğiniz olacak:) Kendimden örnek vermem gerekirse, benim dar ve de düşük olan omuzlarım bile dikleşik acaip güzel şekil aldılar:) Aradan bir sene geçmesine rağmen hala güzel şekillerini koruyorlar.

Herkes ölçülerini girmiş ama ben ölçü üzerinden değil basküldeki rakam üzerinden gitmeyi tercih ediyorum.Şu an cm.' lerle o kadar ilgilenmiyorum,çünkü hala bir kaç kilo fazlam var ve beşli rakamlara takmış vaziyetteyim:) Bugün Jillian'da 15.günümü bitirdim. Pazartesi kilom 60.8 kilogramdı.Beş gün sonra level ikiyi bitiriyorum.O zaman buraya tekrar güncel kilomu yazarım.

Herkese kolay gelsin.Hayırlı Ramazanlar:)
canımm davetimi kirmayip bize katıldığın için cok teşekkür ederim :)
soylediklerinle benim ve tüm takım arkadaşlarımizin motivasyonu daha da arttti cok tesekkur ederiz :)
Insallah birbirimizden de destek alarak yılmadan devam eder fit incecik vücutlara kavuşuruz :)
Bu arada canim jillian diger programlarından pek etki gormedim yazmissin ben shredden sonra rippede baslayim diyodum kararsiz kaldim suan

Kas ağrıları normal

artik ölmek var dönmek yook :))
güncelledim canimm :)
Hoşbulduk canım tabiki aranıza katılmayı çok isterim. Yani ne bileyim başta çok zorlandım ama pes etmeyi düşünmüyorum zaten jillian gibi sporcu değilim onun kadar iyi yapamasamda yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışırım :)
canimm aramiza hosgeldinn :))

olculerini bekliyorum :))

Hoşbulduk canım neden üç ayın var ? Düğün falan mı var ? :) valla bende eski kiloma dönmek için yapmak zorundayım belki 10 günden sonra bir gün dinlenirim eğer çok zorlanırsam ama sizin dediğinize göre insan alışıyor acıda kalmıyorsa iyidir :KK70:

Yok
Eylülde yüksek lisansa başlayacağım yurt dışında
Gittiğim yerde güzel bir başlangıç yapmak istiyorum
Böyle gençken böyle salmış olmak hoşuma gitmiyor
Neden ben de istediğimi giymeyeyim değil mi ama? :21:

aa harikaymis yeni baslangiclara bayilirim :)
bu arada kendini tanitsana canim yas kac

Ben psikoloğum canım ama 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum
Böyle yan gelip yata yata büyüdü toto göbek işte
Araştırmacı olmak istiyorum
İzmirliyim
Ya sen?

Bu arada haftaya level 1 bitiminde ölçüleri ve öncesi sonrası fotoları bekliyorum ona göre :KK19:

Hoşgeldiiiiin!

Bizi aşıp geçmiş senin günler

Ben daha önce 17ye kadar yapmıştım

Ve alt kaslarım çıkmaya başlamıştı

Baya incelmiştim

Şimdi yine yapıyorum bakalım

Programa inancım zaten tamdı

Şimdi tam üstü falan oldu herhalde :KK53:

Şu ikisini merak ediyorum ama

1. Nasıl sonrasında koruyabildin vücudunu? Ben yayılmıştım. Eskisinden fazla kilo alarak. Gerçi yine evde yatıp yediğim bir dönemdi.

2. Level 2, 3 ten de zor falan yazmışlar, biraz tırstım. Doğru mudur? 3e hiç geçmedim de :KK17:
Hoş bulduk:)

Ben Jillian'in 30 DS programıyla 62 kiloya kadar inmistim. 30 DS programından sonra Jillian ablanın pek çok egzersiz programını yaptım ama sadece kilomu korumada yardimci oldu.Belki bu durum, vücudumun duraklama dönemine geçmesiyle alakali olabilir.Cunku bayağı bir kilo verdim.Bir ay öncesine kadar da aynı kilodaydım.Bir aydır tekrar kilo vermeye başladım çok sukur:) Hiç kilo almayisimin tek bir formülü var o da spor.Bugune kadar arada ufak fireler versem de sporu hiç terketmedim ve hep değişik programlar denedim.

Level 2-3 konusuna gelince, benim en sevmediğim level 1' di dogrusu:) Level 1' den sonra vücudunuz epey alısacağı için level 2 ve 3' de daha rahat olacaksiniz.Ben de ilk başladığımda böyle söylentiler duyup korkmustum ama abartilacak bir durum yok, sadece hareketlerin kalitesi artiyor:)

Son düzenleme:
Ben psikoloğum canım ama 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum
Böyle yan gelip yata yata büyüdü toto göbek işte
Araştırmacı olmak istiyorum
İzmirliyim
Ya sen?

Bu arada haftaya level 1 bitiminde ölçüleri ve öncesi sonrası fotoları bekliyorum ona göre :KK19:
Ben ogrenciyim canim yillardir fit olmaya ugrasir dururum bu sefer cok hirs yaptim olacak insallah:)

10 gün sonra iyi incelmelerimiz olur insallah yapan herkes cok memnun

canımm davetimi kirmayip bize katıldığın için cok teşekkür ederim :)
soylediklerinle benim ve tüm takım arkadaşlarımizin motivasyonu daha da arttti cok tesekkur ederiz :)
Insallah birbirimizden de destek alarak yılmadan devam eder fit incecik vücutlara kavuşuruz :)
Bu arada canim jillian diger programlarından pek etki gormedim yazmissin ben shredden sonra rippede baslayim diyodum kararsiz kaldim suan

artik ölmek var dönmek yook :))
güncelledim canimm :)

canimm aramiza hosgeldinn :))

olculerini bekliyorum :))
Sizleri motive ettiysem ne mutlu:)
Jillian'in diğer programları etki etmedi derken kilo vermem durdu ama bu tamamen benim vücudumun duraklama dönemine geçmesiyle alakali.Cunku öncesinde çok kilo verdim.Ama incelme tabii ki oldu.Sen gönül rahatlığıyla diğer programlara devam edebilirsin:)

Ben geldiiim.

Ben Jillian'in 30 DS programıyla 62 kiloya kadar inmistim. 30 DS programından sonra Jillian ablanın pek çok egzersiz programını yaptım ama sadece kilomu korumada yardimci oldu.Belki bu durum, vücudumun duraklama dönemine geçmesiyle alakali olabilir.Cunku bayağı bir kilo verdim.Bir ay öncesine kadar da aynı kilodaydım.Bir aydır tekrar kilo vermeye başladım çok sukur:) Hiç kilo almayisimin tek bir formülü var o da spor.Bugune kadar arada ufak fireler versem de sporu hiç terketmedim ve hep değişik programlar denedim.

Level 2-3 konusuna gelince, benim en sevmediğim level 1' di dogrusu:) Level 1' den sonra vücudunuz epey alısacağı için level 2 ve 3' de daha rahat olacaksiniz.Ben de ilk başladığımda böyle söylentiler duyup korkmustum ama abartilacak bir durum yok, sadece hareketlerin kalitesi artiyor:)

Tam tahmin ettiğim gibi
Yani bundan sonra hiç sporu kesmeyeceğiz
Öyle yan gelip yatmak yok

Ben de son zamanlar onu düşünmeye başlamıştım
Belki diyorum ben de senin gibi alışırsam gulhilal bunu devam ettiririm
Sonuçta bir noktadan sonra kolay geliyormuş
Üstelik günde yarım saat sadece ve spor salonuna yol gitmen gerekmiyor

Kaç kilo gitti

Ben de kilo gitmiyor diye okudum ama inanmadım açıkçası
Onu yapanlar yediğine de dikkat etmeyenler olsa gerek
Kendimi de biliyorum kilo verme hızımı

Peki çatlaklara selülitlere de iyi geliyor mu?
Seni jillian uzmanı ilan ettik topicte :KK45:

Ben ogrenciyim canim yillardir fit olmaya ugrasir dururum bu sefer cok hirs yaptim olacak insallah:)

10 gün sonra iyi incelmelerimiz olur insallah yapan herkes cok memnun

Kilo boy kaç senin?
Yazmamışsın merak ettim :KK49:

Tam tahmin ettiğim gibi

Kaç kilo gitti

Kilo boy kaç senin?
Evet sporu hiç birakmamaliyiz:) Zaten bir süre sonra öyle alisiyorsun ki, spor yapmayınca kendini tuhaf hissediyorsun.Ben Karatay eşliğinde yaparak beş kilo verdim ama sanki on kilo vermiş gibi gözüktüm. Eğer doğru bir beslenmeyle desteklersen çok güzel kilo verirsin.

Benim kilo verme sürecinde hiç çatlak olmadı.Bacaklar siklastigi için tabii ki selülitlere de iyi geliyor.Ama hala fazla kilon varsa tamamen kaybolmayabilir.Yani yetmiş kilo üzerinde birinin Jillian yaparak tamamen selulitletinden kurtulması biraz zor gibi:)

C cranial cnm ölcülere benimde bacaklari eklermisin, kendim icin ölcmüstüm diger arkadaslarinda yaziyor benimde yazsin:)) hatta gögüs ölcümüde vereyim

üst bacak: 58
alt bacak: 36
gögüs: 93

Tam tahmin ettiğim gibi

Kaç kilo gitti

Kilo boy kaç senin?
canım boyum 1.68 kilom 65

C cranial cnm ölcülere benimde bacaklari eklermisin, kendim icin ölcmüstüm diger arkadaslarinda yaziyor benimde yazsin:)) hatta gögüs ölcümüde vereyim

üst bacak: 58
alt bacak: 36
gögüs: 93

Hemen ekliyorum canım :)

X