JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

11 Temmuz Salı Spor Listesi

1. Vanillav: Ripped in 30 Level 2- 2/6 + 90 dk bisiklet
2. Beyaz Hatun: Shred 13/30
4. Asimeleksi shred 8/30 6000 adım
5. Skyra shred 10/30
6. EmiraSalih shred 10/30
7. aquarius24: ripped 2/6 level 3

Teşekkür ederim kızlar insallah cok daha güzel sonuçlar alacağız hepimiz :KK68:

Bebek öncesi ölçülerim 88-65-95 idi ona bile ulaşsam kardir benim icin
Ölcülerin cok fazla degilmis canim senin zaten. Dogumdan önceki haline bisey kalmamis ki:)) Göbek 30 günün sonunda gider baya bi. Shredde benim bacaklar incelmedi pek ama daha sıkılasmıstı ölcülerimiz ayni orda. Birde toto diklesir ordanda az bisey gider.
Ama söyle söyliyim ölcüde az farkin olsa bile giydigin kiyafetlerin icinde daha güzel durursun. Insan baya sertlesiyo sıkılasıyo o 30 günün sonunda.

Ölcülerin cok fazla degilmis canim senin zaten. Dogumdan önceki haline bisey kalmamis ki:)) Göbek 30 günün sonunda gider baya bi. Shredde benim bacaklar incelmedi pek ama daha sıkılasmıstı ölcülerimiz ayni orda. Birde toto diklesir ordanda az bisey gider.
Ama söyle söyliyim ölcüde az farkin olsa bile giydigin kiyafetlerin icinde daha güzel durursun. Insan baya sertlesiyo sıkılasıyo o 30 günün sonunda.

Aynen canım onu simdiden fark ediyorum. Duruşum diklesti mesela omuzlarim daha bir güzel sanki :) bacagimda da selülit kalmadi nerdeyse. İnsallah 30. Günü de gormek nasip olur :)

Level 3 icin tekrar yorum yapayim :) dün hepsini pespese yaptigim icin bisey anlamamistim. Baya yorucuymus buda. Bacaklar özellikle. Kardiolar level 2 ye göre hareketli hoplamali ziplamali. Cok cabuk bitti yalniz. Gerci Level 2 35 dakikaydi bu 31 dakika:confused: ayy 4 dakika bile nasil farkediyor :KK53:

bu arada Velvette Velvette aklima deli deli seyler geliyor :KK70: shred'in ve ripped'in tüm levelleri ard ardami yapsam :deli:1 kerelik, sonlardaki esnemeleri saymazsam 3 saat sürüyor :oha: yada sirf shred 1 saat veya sirf ripped 2 :confused:

tamam sustum:rolleyes::bicak:

Level 3 icin tekrar yorum yapayim :) dün hepsini pespese yaptigim icin bisey anlamamistim. Baya yorucuymus buda. Bacaklar özellikle. Kardiolar level 2 ye göre hareketli hoplamali ziplamali. Cok cabuk bitti yalniz. Gerci Level 2 35 dakikaydi bu 31 dakika:confused: ayy 4 dakika bile nasil farkediyor :KK53:

bu arada Velvette Velvette aklima deli deli seyler geliyor :KK70: shred'in ve ripped'in tüm levelleri ard ardami yapsam :deli:sonlardaki esnemeleri saymazsam 3 saat sürüyor :oha: yada sirf shred 1 saat veya sirf ripped 2 :confused:

tamam sustum:rolleyes::bicak:

Sana noldu böyle :KK70:

Seni tanıyamıyorum nereden esiyor bu küçük çılgınlıklar :KK70:

5. Skyra shred 10/30

Level 1 bittiii:KK49:

Bunlar da ölçülerim ama pek fazla degisim olmamış. Sadece göğsüm muhteşem bir toparlanmayla tam 5cm küçülmüş:halay: zaten gözle de görünüyor resmen 10 günde küçüldü ve diklesti sanki operasyon geçirmiş gibiyim:KK76:
İlk - lvl 1
Göğüs 93 - 88
Bel 69 - 69
Göbek 87 - 86
Kalça 97 - 97
Üst bacak 58 -57
Alt bacak 34 - 34
Üst kol 26 - 25
Alt kol 21 - 21

Kilom 51.7
maşallah sana ölçülerin cok.değilmis :))
ben de göğüslerden cok muzdaribim keske dogumdn hemen sonra başlasaydım jillian ablayi taniyaydim :))

maşallah sana ölçülerin cok.değilmis :))
ben de göğüslerden cok muzdaribim keske dogumdn hemen sonra başlasaydım jillian ablayi taniyaydim :))

Aynen ben de çok sevdim jillianı boşver geç olsun güç olmasın :) ilk sayfadaki ölçülerin güncel mi? Öyleyse 90 cm göğüs fena değil bence tabi sarkık olmadığı sürece:KK22:

Eskiye gore sarktı ya benim kız gece gündüz kopmuyir :)) diklestirmek için de elimden geleni yapacam :)))

Benim oğlum da memeye çok düşkün ya ek gıdaya gecince azalır diye düşünüyordum tersine arttı sanki :KK70: neyse jillian abla sağolsun eskisinden bile daha taş gibi olacak inşallah memisler :p

5. Skyra shred 10/30

Level 1 bittiii:KK49:

Bunlar da ölçülerim ama pek fazla degisim olmamış. Sadece göğsüm muhteşem bir toparlanmayla tam 5cm küçülmüş:halay: zaten gözle de görünüyor resmen 10 günde küçüldü ve diklesti sanki operasyon geçirmiş gibiyim:KK76:
İlk - lvl 1
Göğüs 93 - 88
Bel 69 - 69
Göbek 87 - 86
Kalça 97 - 97
Üst bacak 58 -57
Alt bacak 34 - 34
Üst kol 26 - 25
Alt kol 21 - 21

Kilom 51.7
maşallah süpersin sen sıklaştı mı taş hatta mermer yani heykel olursun valla :)

X