Velvette benim basenlerim biraz dışarı dönük nası tarif edilir bilemedim yani büyükler
Valla mamut falan diye gömüyosun kendini de sen böyle gidersen (ki inşallah gideceksin de) 1 aya baya bi toparlarsın. İlk kilolar çabuk gider zaten, callan teyzenin sporu da sağlam kalori harcatiyor esasen, ilk günlerde kaslarım resmen titriyor hahah :)) işin felsefesi derindeki kasları çalıştırmak. Zaten eski balerin bi teyzemizdi rahmetli. Şimdi yaptığın spora başlamışsın 3 günü gitmiş bile, bitirince sana kesinlikle callanetics öneriyorum eminim çok faydasını göreceksin.
Artık lezginka oynayan bi dansçı gibi süzülürsün
Olsun yine yavas yavas alistir kendini, ben biraz zorladim bide sayiyorum aha 5 kaldi 3 kaldi diye anca öyle dayaniyorum.Ben bacaklarım devam edemeyecek bayılacağım diye korkuyorum
Belki de korkmamak lazım işte
Bu arada bende göğüs ve kol kısımları ağrıyor
Olsun yine yavas yavas alistir kendini, ben biraz zorladim bide sayiyorum aha 5 kaldi 3 kaldi diye anca öyle dayaniyorum.
Ayy benim bu sabah agriyordu gögsüm özellikle sag taraf bide, dahami cok gerdim ne, ilk basta o isinma hareketlerini yaparkende hissediliyor agrisi biraz.
Sorma ya cok ilginc. Hele su bacak agrisindan dogru düzgün adim atamazken spor aninda ucup gidiyor sanki agrisiAma spor anında
Hareketleri yaparken hissedilmiyor değil mi
Sorma ya cok ilginc. Hele su bacak agrisindan dogru düzgün adim atamazken spor aninda ucup gidiyor sanki agrisiAma bitince topluca geri geliyolar Cözemedim ama olsun güzel bisey
Evet aynen ben cok sevdim bunu özellikle sıkmaması, leslie yaptigimda oldu onunda faydasi cok var ama onu yaparken sıkılıyordum 1 saat 10 dakka sürüyordu 5 mil olani mesela. Yürü Allah yürü. Ama etkisini gördüm onunda.Çünkü gecikmeli kas ağrısı yaşıyoğruz
Fizyolojide görmüştük bunları hep
Bakalım yarın nasıl olacak
Artık heyecanla bekliyorum spor saati gelse de yapsam diye
An itibariyle bitirdim :)Sen dedikten sonra araştırdım ben de onu baya sağlammış aslında
Jilly'e adapte olabilirsem ek bir çalışma arıyorum aslında
Ama önce adapte olmak
Çünkü yengeç gibi yürüyorum acıdanKabadayılar gibi bir beheeeyt demediğim eksik
Süzülürüm tabi de şu anda karaya vurmuş balina can çekişmesi olarak yorumlayabilirler
Yaptın mı bu arada
callanetics gecen yaz 40a yakin yapmıştım çok severim kendisini. ama yalan yok sıkıldım biraz. simdi jillianda biraz ilerliyim ona da başlarım belki. o benim ilk göz ağrım. ve bence sporlarin Şahı. ayyy cok ozledim sanirimAn itibariyle bitirdim :)
Bu sporla 13 yaşımda tanışmıştım hiç unutmuyorum vücudumu beğenmediğim ergen zamanlarımda bu sporun bi kitabını bulmuştum evde, gazete ekiydi hala saklarım onu :) iyimiş ya ben yapayım bunu demiştim o gün bu gündür arada başlarım arada bırakırım.
Spor yaparken kasların ısınması ve spor bitince gevşemesi ve esnemesi çok önemli diyor callan teyze yoksa incelmezmişiz aksine kas yığını olurmuşuz. Bir de sürekli kendi kulvarınızda ilerleyin yapabildiğiniz kadarını yapın bedeninize saygı gösterin diyor tam ecnebi ya bedeninize saygı diyor ne güzel
Boyun kol karın kalça bacak pelvis her uzvumuz için hareketler var ekseriyetle 100er defa her biri. Ben çoğunu 25-40 arası yaptım ama kalça egzersizlerini 120 kere yaptımhiç ter atmadım her zamanki gibi, ama bacaklarım kalçam ve karın kaslarımın yorgunluğunu hissediyorum şu an :)
bu arada canim seni de ilk sayfaya ekledim her gün bildirimini bekliyorum ona göre :)An itibariyle bitirdim :)
Bu sporla 13 yaşımda tanışmıştım hiç unutmuyorum vücudumu beğenmediğim ergen zamanlarımda bu sporun bi kitabını bulmuştum evde, gazete ekiydi hala saklarım onu :) iyimiş ya ben yapayım bunu demiştim o gün bu gündür arada başlarım arada bırakırım.
Spor yaparken kasların ısınması ve spor bitince gevşemesi ve esnemesi çok önemli diyor callan teyze yoksa incelmezmişiz aksine kas yığını olurmuşuz. Bir de sürekli kendi kulvarınızda ilerleyin yapabildiğiniz kadarını yapın bedeninize saygı gösterin diyor tam ecnebi ya bedeninize saygı diyor ne güzel
Boyun kol karın kalça bacak pelvis her uzvumuz için hareketler var ekseriyetle 100er defa her biri. Ben çoğunu 25-40 arası yaptım ama kalça egzersizlerini 120 kere yaptımhiç ter atmadım her zamanki gibi, ama bacaklarım kalçam ve karın kaslarımın yorgunluğunu hissediyorum şu an :)
Aa süper ben de bildirim yapayım inşallah bundan sonra, ramazanı fit bi şekilde bitirmek dileğiylebu arada canim seni de ilk sayfaya ekledim her gün bildirimini bekliyorum ona göre :)
sen klasik Callanetics mi yapiyosun?
ayy insallah fitlesiriz hep beraber :))Aa süper ben de bildirim yapayım inşallah bundan sonra, ramazanı fit bi şekilde bitirmek dileğiyle
Klasik yapıyorum canım, forma girersem 15 dklık egzersizleri vardı onlardan devam ederim inşallah görürüm o günleri
tabiki de katılabilirsin canim ölçülerini aliyim :)Ben de katılabilir miyim yarışmaya :)
İki gün gecikmeli olsa da katılma şansım var mı?
An itibariyle bitirdim :)
Ben de katılabilir miyim yarışmaya :)
İki gün gecikmeli olsa da katılma şansım var mı?
ayy insallah fitlesiriz hep beraber :))
tabiki de katılabilirsin canim ölçülerini aliyim :)
HoşbuldumHoşgeldin
o zaman bundan sonra vucudumuza hakettigi degeri veriyoruzzEvet zaten giyiminden belliydi eski bir teknik olduğu
Ben de 13ümde öğrendiğim pilates hareketlerini yapardım hep ama bu kadar toto üstü oturmayı kaldırmadı :)
Çok güzel saygı gösteririm ben vücuduma
Hep mcdonals, kfc falan yerim aferin bana
vaay harikasin yılmadan azimle devam ettigimiz sürece eminim ki harika incelmeler yasayacagiz ben cok umutluyumm :)Benim bugün bel 1 cm incelmiş görünüyor
Ama bir daha bakmayacağım bitene kadar söz :))