JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Sen dedikten sonra araştırdım ben de onu baya sağlammış aslında

Jilly'e adapte olabilirsem ek bir çalışma arıyorum aslında

Ama önce adapte olmak

Çünkü yengeç gibi yürüyorum acıdan Kabadayılar gibi bir beheeeyt demediğim eksik

Süzülürüm tabi de şu anda karaya vurmuş balina can çekişmesi olarak yorumlayabilirler

Yaptın mı bu arada

Ben bacaklarım devam edemeyecek bayılacağım diye korkuyorum
Belki de korkmamak lazım işte

Bu arada bende göğüs ve kol kısımları ağrıyor
Olsun yine yavas yavas alistir kendini, ben biraz zorladim bide sayiyorum aha 5 kaldi 3 kaldi diye anca öyle dayaniyorum.
Ayy benim bu sabah agriyordu gögsüm özellikle sag taraf bide, dahami cok gerdim ne, ilk basta o isinma hareketlerini yaparkende hissediliyor agrisi biraz.

Ama spor anında
Hareketleri yaparken hissedilmiyor değil mi

Sorma ya cok ilginc. Hele su bacak agrisindan dogru düzgün adim atamazken spor aninda ucup gidiyor sanki agrisi Ama bitince topluca geri geliyolar Cözemedim ama olsun güzel bisey

Çünkü gecikmeli kas ağrısı yaşıyoğruz

Fizyolojide görmüştük bunları hep

Bakalım yarın nasıl olacak

Artık heyecanla bekliyorum spor saati gelse de yapsam diye

Çünkü gecikmeli kas ağrısı yaşıyoğruz

Fizyolojide görmüştük bunları hep

Bakalım yarın nasıl olacak

Artık heyecanla bekliyorum spor saati gelse de yapsam diye
Evet aynen ben cok sevdim bunu özellikle sıkmaması, leslie yaptigimda oldu onunda faydasi cok var ama onu yaparken sıkılıyordum 1 saat 10 dakka sürüyordu 5 mil olani mesela. Yürü Allah yürü. Ama etkisini gördüm onunda.

An itibariyle bitirdim :)
Bu sporla 13 yaşımda tanışmıştım hiç unutmuyorum vücudumu beğenmediğim ergen zamanlarımda bu sporun bi kitabını bulmuştum evde, gazete ekiydi hala saklarım onu :) iyimiş ya ben yapayım bunu demiştim o gün bu gündür arada başlarım arada bırakırım.
Spor yaparken kasların ısınması ve spor bitince gevşemesi ve esnemesi çok önemli diyor callan teyze yoksa incelmezmişiz aksine kas yığını olurmuşuz. Bir de sürekli kendi kulvarınızda ilerleyin yapabildiğiniz kadarını yapın bedeninize saygı gösterin diyor tam ecnebi ya bedeninize saygı diyor ne güzel
Boyun kol karın kalça bacak pelvis her uzvumuz için hareketler var ekseriyetle 100er defa her biri. Ben çoğunu 25-40 arası yaptım ama kalça egzersizlerini 120 kere yaptım hiç ter atmadım her zamanki gibi, ama bacaklarım kalçam ve karın kaslarımın yorgunluğunu hissediyorum şu an :)

callanetics gecen yaz 40a yakin yapmıştım çok severim kendisini. ama yalan yok sıkıldım biraz. simdi jillianda biraz ilerliyim ona da başlarım belki. o benim ilk göz ağrım. ve bence sporlarin Şahı. ayyy cok ozledim sanirim

bu arada 2. gün jillian tamamdir canlar.

karar verdim artik vucuduma eziyet etmeyecegim.insan gibi yiyecegim.kaslarimi besleyecegim.

o beni kaciranlar var yaaa bana burun kiviranlar var ya hepinizi pismann edeceğimm açılın cranial geliyorr

bu arada canim seni de ilk sayfaya ekledim her gün bildirimini bekliyorum ona göre :)
sen klasik Callanetics mi yapiyosun?

bu arada canim seni de ilk sayfaya ekledim her gün bildirimini bekliyorum ona göre :)
sen klasik Callanetics mi yapiyosun?
Aa süper ben de bildirim yapayım inşallah bundan sonra, ramazanı fit bi şekilde bitirmek dileğiyle

Klasik yapıyorum canım, forma girersem 15 dklık egzersizleri vardı onlardan devam ederim inşallah görürüm o günleri

ayy insallah fitlesiriz hep beraber :))

Ben de katılabilir miyim yarışmaya :)
İki gün gecikmeli olsa da katılma şansım var mı?
tabiki de katılabilirsin canim ölçülerini aliyim :)

Evet zaten giyiminden belliydi eski bir teknik olduğu

Ben de 13ümde öğrendiğim pilates hareketlerini yapardım hep ama bu kadar toto üstü oturmayı kaldırmadı :)

Çok güzel saygı gösteririm ben vücuduma

Hep mcdonals, kfc falan yerim aferin bana

o zaman bundan sonra vucudumuza hakettigi degeri veriyoruzz

Benim bugün bel 1 cm incelmiş görünüyor

Ama bir daha bakmayacağım bitene kadar söz :))
vaay harikasin yılmadan azimle devam ettigimiz sürece eminim ki harika incelmeler yasayacagiz ben cok umutluyumm :)

Ölçülerim
Göğüs :100
Bel : 90
Göbek: 100 ( haha hiç ölçmemiştim göğüsle aynı yahu ) çok güldüm halime :))
Kalça :102
Üst bacak: 58
Üst kol:31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…