JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Sabah yataktan zor çıkabildim vücudum ağrıyordu ve boğazım da ağrıyordu hastaydım yani biraz im rahat etmezdi denemeseydim boşuna bu ağrıları çekmiş olurdum. Üzerine gitmeye karar verdim ama videoyu tamamlayamadım bi yarısını falan yapabildim inşallah yarın daha iyi olrum.

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3
2. kedikedi84 shred 19/30
3.umayy09 level1/2 + 4000 adım

Merhaba kızlar :KK76: bugün de enerjim gayet yerinde ama gelin görün ki kollarım ve bacaklarım dehşet ağrıyor :dondurma: arkadaşlar ama benim karnım neden ağrımıyor yaaa karın bölgemde işe yaramıyor mu acaba :110: gerçi bugün daha 3 ü yapıcam ama fazlamı acele ediyorum :bicak:
Canim ozellikle level2de karın cok iyi çalışıyor biraz sabır :)

Kızlar ya bu shredi bitirenlere sorum olacak.. bazı hareketleri yarım yamalak yapıyorum veya bazı ip atlamaları filan nefessiz kalıp tamamlayamıyrum yine de etkisi olur mu ki
canım tabiki etkisi olur hepimiz bu aşamalardan gectik sen elinden geleni yap zamanla cok iyi yapabilir hale geleceksin :)

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3

Kızlar selam 2 gündür sancım vardı yapamadım, ya benim sağ üst bacağımda sarkıklık vardı sanki o azaldı gibime geldi bugün çok sevindim.
oo harika haber bu :))

Sabah yataktan zor çıkabildim vücudum ağrıyordu ve boğazım da ağrıyordu hastaydım yani biraz im rahat etmezdi denemeseydim boşuna bu ağrıları çekmiş olurdum. Üzerine gitmeye karar verdim ama videoyu tamamlayamadım bi yarısını falan yapabildim inşallah yarın daha iyi olrum.
canimm cok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla yorma

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3
3.serapozcan3343 20/30shred +15 dk merdivem cikma ve 20 dk kosu +50 ip atlama + davullarla çeşitli hareketler

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3
4. C cranial : Shred 30/30 + 10 dk zumba + 100 ic bacak + tibet 5 tekrar
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 24/30

Basenlerim zor eriyor ama bacaklarım inceldi. Bugün mağazada kabinde arkadan kendimi inceledim değişik bi görüntü ince bacak ve basen :KK30:
canım yapanlarin yorumlarinda yaziyordu bacak asagidan yukariya inceliyormus sıra basenlere de gelecek hic merak etme :)

peki selulitlere etkisini gördün mü karinda belde etkili oldu mu?

29 Haziran Perşembe

1.Beyaz hatun Level 1/3
4. C cranial : Shred 30/30 + 10 dk zumba + 100 ic bacak + tibet 5 tekrar
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 24/30
6. aquarius24: leslie 3 mil + ripped level 1 4/6

canım yapanlarin yorumlarinda yaziyordu bacak asagidan yukariya inceliyormus sıra basenlere de gelecek hic merak etme :)

peki selulitlere etkisini gördün mü karinda belde etkili oldu mu?
Canım selülitlerde etkisini henüz görmedim çünkü bayramda ve öncesindeki son bir haftada sporu düzenli yapamadım ve yediklerime dikkat etmedim :KK43: basenlerim çok olmasa da biraz incelmişti pantolon bol geliyodu ama yine doldu pantolon :) dün aktara gittim kabak lifi yokmuş başka yerden alıcam bir tek akşamları spor yapmayla olmuyor. Fazla kilo olsa ilk başlarda hızlı verip inceliyosun ama yılların yerleşmiş fazlalıkları çok inatçı :KK43:

Göbek ve belde fazlalık yok benim ama egzersizler karın kaslarını resmen ağrıtıyor fazlalık olsa muhtemelen erirdi :)

Kızlar ya gerçekten göbek problemime çözüm olur umarım sanki biraz erken bekliyorum sonucu ama dayanamıyorum napiiim bide ben ölçü almadım foto çektim başlarken bugün 4.günü yapacam :anne:

X