harika gelismeler canimm cok sevindim :))Hissediyorum canim görüntü olarak giydiklerim daha cok yakisiyor, durusum bile farkli. Göbek cevrem haric heryerim sert neredeyse2. Levele ilk basladigimda tatli yemiyordum cok faydasini görmüstüm karnimda güzel toparlanmisti fakat 3 4 gündür fazla kacirdim cikolatayi hemen farkediyorum karin cevreme yerlestiler
En güzeli canim valla sporla birlikte düzenli ve saglikli beslenme gercekten önemli.harika gelismeler canimm cok sevindim :))
Demek bize göbek yapan tatlilar anlasildi.. Ben paketli gida yememekle basladim işe 3 gündür yemiyorum zamanla tatliyi da azalticam insallah
gerçekten öyle, bir sekilde ne olursa olsun toparliyor sertlestiriyor. canım jillianim ya seviyorum bu kadini :))En güzeli canim valla sporla birlikte düzenli ve saglikli beslenme gercekten önemli.
Suan iftar nedeniyle cok gec saatte yiyorum 21.30 iftar, 22de masadan kalksam tüm gün canim tatli cekmis oluyor o saatte bide onlari atistirim derken baya bi bozuyorum dengeyi.
Shred napsin bu kadar toparladigina sükür
Level 2 sonuclarim; hepsini bir yaziyorum bende baslangic/level 1/level 2 seklinde
Gögüs 93/91/88
Bel 76/73/71
Göbek 83/80/78
Kalca 96/93/91
Üst bacak 58/58/56
Alt bacak 36/37/36
Kilo 59.6/58.3/57.7
Kilom 56.9-57.0 arasiydi sürekli bugün nedense 57.7 ciktim
Fotolarida atiyorum özelden
Tesekkür ederim canimBen gördüm harika incelmişsin özellikle bel kısmı
Kilon zaten çok iyi ondan çok gitmemiştir
ya gercekten mucize sonuclar 20 gün icin bel kalca göbek en zor incelen yerlerdir sen hepsinden 5 cm incelmissin harikasin masallahh yaa ekliyorum ilk sayfaya; )Level 2 sonuclarim; hepsini bir yaziyorum bende baslangic/level 1/level 2 seklinde
Gögüs 93/91/88
Bel 76/73/71
Göbek 83/80/78
Kalca 96/93/91
Üst bacak 58/58/56
Alt bacak 36/37/36
Kilo 59.6/58.3/57.7
Kilom 56.9-57.0 arasiydi sürekli bugün nedense 57.7 ciktim
Fotolarida atiyorum özelden
Geçmiş olsun canimKızlar ben.dun bacağımi incittim. Ters bir.hareket yaptım sanırım.. Birkaç gün ara vereceğim
Merhaba canım :) sizi takip ediyordum oruç tutuyorum şu ramazan bitsin bayram biter bitmez ilk günü başlamayı düşünüyorum bırakmamak üzere :)) Imm şey yeni nişanlandım nolur nolmaz çocuk beni bikiniyle görünce kaçmaması için yapmak zorundayım çok kilo fazlam yok dipdiri ve fit olmam gerek sizin motivasyonunuz ve gidişatını harika maşallah maşallah :)) konferans grubunuza eklersen çook memnun olurum öncesi sonrası fotolara ihtiyacım var çünkü gaza gelmem gerekMerhaba Beyaz Hatun
Seni fark etmedim
Sen de shred e başladın mı? Kaçıncı gündesin?
Bariz fark ediyor canım
Eğer shred e başladıysan veya başlayacaksan seni konferans grubumuza alabilirim özel mesajda
Orada öncesi sonrası fotoları paylaştım 2 kez :))
Merhaba canım :) sizi takip ediyordum oruç tutuyorum şu ramazan bitsin bayram biter bitmez ilk günü başlamayı düşünüyorum bırakmamak üzere :)) Imm şey yeni nişanlandım nolur nolmaz çocuk beni bikiniyle görünce kaçmaması için yapmak zorundayım çok kilo fazlam yok dipdiri ve fit olmam gerek sizin motivasyonunuz ve gidişatını harika maşallah maşallah :)) konferans grubunuza eklersen çook memnun olurum öncesi sonrası fotolara ihtiyacım var çünkü gaza gelmem gerek)
Hoşbulduk canım çok tşekkür ediyorumEkledim canım seni de
Aramıza hoş geldin
bayildim bu gelismeye :)23/30 tamamdır
Bacak, kol ve toto etim sert oldu resmen
Göbek hala yumoş yumoş ama en çok kilo orada biriktiği için normal sayıyorum
bayildim bu gelismeye :)
normalde etin sıkı midir yumusak midir?
canim cok gecmis olsunKızlar ben.dun bacağımi incittim. Ters bir.hareket yaptım sanırım.. Birkaç gün ara vereceğim
canimm hosgeldin aramızaa :))Merhaba canım :) sizi takip ediyordum oruç tutuyorum şu ramazan bitsin bayram biter bitmez ilk günü başlamayı düşünüyorum bırakmamak üzere :)) Imm şey yeni nişanlandım nolur nolmaz çocuk beni bikiniyle görünce kaçmaması için yapmak zorundayım çok kilo fazlam yok dipdiri ve fit olmam gerek sizin motivasyonunuz ve gidişatını harika maşallah maşallah :)) konferans grubunuza eklersen çook memnun olurum öncesi sonrası fotolara ihtiyacım var çünkü gaza gelmem gerek)
aa gercekten mi cok sevindim :))Level 3 1/10 tamamdir.
Ben en cok bu leveli sevdim sanirim
Nasil bitti anlamadim. Tek zorlandigim son kardio oldu, onda da ulan daha ne kadar kaldi diye zamana baktim ve sasirdim ne cabuk gecti diye:)
sağol canımGeçmiş olsun canim
ne güzel ya. Ben de ara.verdim ama en.kısa zamanda baslayacagim sıkı popis darısı başıma :))23/30 tamamdır
Bacak, kol ve toto etim sert oldu resmen
Göbek hala yumoş yumoş ama en çok kilo orada biriktiği için normal sayıyorum
kizz.beni niye eklemedin. Beni de ekler misin :))Ekledim canım seni de
Aramıza hoş geldin