JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

harika gelismeler canimm cok sevindim :))

Demek bize göbek yapan tatlilar anlasildi.. Ben paketli gida yememekle basladim işe 3 gündür yemiyorum zamanla tatliyi da azalticam insallah

harika gelismeler canimm cok sevindim :))

Demek bize göbek yapan tatlilar anlasildi.. Ben paketli gida yememekle basladim işe 3 gündür yemiyorum zamanla tatliyi da azalticam insallah
En güzeli canim valla sporla birlikte düzenli ve saglikli beslenme gercekten önemli.

Suan iftar nedeniyle cok gec saatte yiyorum 21.30 iftar, 22de masadan kalksam tüm gün canim tatli cekmis oluyor o saatte bide onlari atistirim derken baya bi bozuyorum dengeyi.

Shred napsin bu kadar toparladigina sükür

gerçekten öyle, bir sekilde ne olursa olsun toparliyor sertlestiriyor. canım jillianim ya seviyorum bu kadini :))

Level 2 sonuclarim; hepsini bir yaziyorum bende baslangic/level 1/level 2 seklinde

Gögüs 93/91/88
Bel 76/73/71
Göbek 83/80/78
Kalca 96/93/91
Üst bacak 58/58/56
Alt bacak 36/37/36
Kilo 59.6/58.3/57.7

Kilom 56.9-57.0 arasiydi sürekli bugün nedense 57.7 ciktim

Fotolarida atiyorum özelden

Ben gördüm harika incelmişsin özellikle bel kısmı

Kilon zaten çok iyi ondan çok gitmemiştir

ya gercekten mucize sonuclar 20 gün icin bel kalca göbek en zor incelen yerlerdir sen hepsinden 5 cm incelmissin harikasin masallahh yaa ekliyorum ilk sayfaya; )

Merhaba canım :) sizi takip ediyordum oruç tutuyorum şu ramazan bitsin bayram biter bitmez ilk günü başlamayı düşünüyorum bırakmamak üzere :)) Imm şey yeni nişanlandım nolur nolmaz çocuk beni bikiniyle görünce kaçmaması için yapmak zorundayım çok kilo fazlam yok dipdiri ve fit olmam gerek sizin motivasyonunuz ve gidişatını harika maşallah maşallah :)) konferans grubunuza eklersen çook memnun olurum öncesi sonrası fotolara ihtiyacım var çünkü gaza gelmem gerek )

Ekledim canım seni de

Aramıza hoş geldin

Kızlar ben.dun bacağımi incittim. Ters bir.hareket yaptım sanırım.. Birkaç gün ara vereceğim
canim cok gecmis olsun

canimm hosgeldin aramızaa :))

hayirli ugurlu olsun büyük motivasyon sebebi valla ben olsam suan baslardim yani :))
Level 3 1/10 tamamdir.

Ben en cok bu leveli sevdim sanirim
Nasil bitti anlamadim. Tek zorlandigim son kardio oldu, onda da ulan daha ne kadar kaldi diye zamana baktim ve sasirdim ne cabuk gecti diye:)
aa gercekten mi cok sevindim :))
neresi calisiyor en cok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…