JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ay canim yanlislikla olmus heralde arkadaslarin olculerini girerken guncellerken silmis olmaliyim hemen olculerini ver ekliyim canim kusura bakma

Callanetics yapılmıştır arkadaşlar.

Bir itirafta bulunayım, sanirim Callanetics Jillian ' dan daha fazla etki etti bana.Daha cok yeni baslamama ragmen bacaklarda ciddi sıkılaşma hissediyorum. Belki de daha önce Jillian yaptığım için vücudum Jillian'i kanıksadı ve daha az etki gösterdi. Bakalım neler olacak:)

Callanetics iyidir iyi, forma girdikten sonra 15 dklık bi programı var onu sürekli yapabilsek güzel olur aslında. Callan teyze günümüzde kimsenin (hele evli çocuklu çalışan kadınsa) her gün spora ayıracak 1 saati olmaz diyor doğru da söylüyor bence. O yüzden bi de koruma programı var. Valla hep düzgün beslenmeyi hem sporu yaşam biçimi haline getirebilsek ne kilo olur ne hastalık, kendi adıma umarım o sebatı gösterebilirim :)

ay canim yanlislikla olmus heralde arkadaslarin olculerini girerken guncellerken silmis olmaliyim hemen olculerini ver ekliyim canim kusura bakma
Estağfurullah canım ne kusuru...

Göğüs 115-112
Bel 93-90,5
Göbek 109-107
Basen 112-110,5
Kol 32-32
Bacak 64- 64
Kilo 85,4-84,7

14/30 bitti

Bence spor değiştirmek çok önemli bi Zaman sonra vücut alışıyor aynı hareketlere.

cok sevindim :)) bende jillian bitince callanetics yapicam. Bu level 2 ayak bileklerimi ve belimi agritti, level 3de sirf o agrilar zorluyor. Hemen ripped'e baslarsam daha da yamulurum heralde Callan agrilarada iyi geliyormus.

Sen ne kadar ara verdin jilliandan sonra yoksa hemen mi basladin?

Callanetics videolarını nereden bulabiliriz?

canim bildirim yaparken kacincisini da yaptigini yaz olur mu :)

etki etmesine cok sevindim hangisini yapiyosun sen klasik olani mi

hanımlar merhaba, bölüyorum ama birkaç sorum olacaktı :)

fazla kilom pek yok diyebilirim, 2 kilo versem yetiyor bana. ama vücudum hiç sıkı değil. örneğin ayakta durduğumda bacaklarım gayet normal ama oturduğum zaman o etler öyle bir yayılıyor ki. özellikle kollarımda problem var. vücudumdaki tüm kilo kollarımda toplanmış gibi, sanki o kollar benim vücuduma ait değilmiş gibi. löp löp etler sarkıyor.

bu programı yapsam bana faydası olur değil mi?
ve bir de hayatında daha önce hiç spor yapmamış, esnekliği sıfır bir insanım. yapmak istesem becerebilir miyim?

ekledim canim ilk sayfaya :)
Teşeklür ederim eline emeğine sağlık.
Bu arada sen bütün mesajları tarayıp güncelleme yapıyorsun zor oluyordur.
Onun için senin dediğin gibi şu günlük bildirimleri gerçekten kişi adı ile bi liste yapıp her sporunu yapan kopyalayıp oraya yazsa daha kolay ve düzenli olur. Kızlar ne diyorsunuz?

Olur tabii sıkılaşma vücudu dirileştiriyor. yaparsın 83 kilo ben bile yapabiliyorsam yaparsın...

Ne diyelim, Allah Callan teyzeden razı olsun:)) Ben su saatten sonra sporu kolay kolay bırakacağım sanmıyorum. Inşallah sen de birakmazsin:)
Bence spor değiştirmek çok önemli bi Zaman sonra vücut alışıyor aynı hareketlere.
Kesinlikle spor değiştirmek çok önemli. Jillian 30 DS programını geçen yaz yapmıştım ve cok güzel zayıflamıştım. Daha sonra Jillian ablanın diğer programlarını da yaptım ama sadece kilomu korumamda yardimci oldu.Iki ay evvel sporumu değiştirip plates yaptım.Zayiflamadim ama acaip inceldim.Simdi tekrardan yeni bir program gecmem bedenime bayağı bir etki etti.

Ben hemen ertesi günü başladım Callanetics programına, ama iki gün ara verip sonra tekrar devam ettim.Yani sende nasıl olur bilmiyorum ama bende Jillian'in programlarını art arda yapmamın kilomu koruması dışında bir etkisi olmadı.

17 Haziran Spor Listesi

1. suslucivciv: 4/30 jillian + leslie 3mil
2. aquarius24: Shred Level 3 3/10
3. kedikedi84: Shred 17/30
4. gulhilal: Callanetics

Arkadaslar bu listeyi devam ettirin. Burdan alinti yapin üstteki ve alttaki QUOTE yazilarini silin. Kendi sporunuzu ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…