Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldığın yerden devam et canim ben de 3 gün ara vermiştim devam ettim amaKizceler iki üç gün aradan sonra ben kaldığım yerden mi devam edeyim yoksa baştan mi baslayayim sizce
Tamam canım çok.sevindim :)) yarın iyi olursam başlıyacağım inşallah:))kaldığın yerden devam et canim ben de 3 gün ara vermiştim devam ettim ama
aa gercekten mi cok sevindim :))
neresi calisiyor en cok ?
ama agrin olursa baslama canim tam iyileşmesini bekle olur mu :)Tamam canım çok.sevindim :)) yarın iyi olursam başlıyacağım inşallah:))
Maşallah, Allah daim etsin:)Günaydın kızlar bugün tartı günümdü geçen hafta 77.8 di bugün 76.8 çok şükür doğumdan sonra 9 kilo gitti şükür
İlk mesajda linklerden online izleyebilirsin.Kızlar merhaba, 30 days shred'i nasıl ve nereden indirebilirim; olan biri bana mail ile gönderebilir mi?
Canim yanlislik olmustur, ara verenleri silmiyor. C cranial bi bak canim@crinal beni niye sildin ilk mesajdan 3 gün yapmadım diye mi
13/30 bitti
Misafir gelecek diye salı temizlik yaptım çarşamba misafire hazırlandım perşembe dolap içlerini temizledim ondan yapamadım ama bundan sonra ara vermeyi düşünmüyorum
Sağolasın ben bi de yanlış yazmışım adını...