Valla maşallah size faydası olur tabiki olmaz mı :) ölcü aldınız mı?Ben 4 gündür yapıyorum bakalım inşallah faydası olur
Ben de bugün yeniden 1.gün olarak seker +un +tuza dikkat ederek basliyorum bugünü baz alarak ama dikkat ederek. Cünkü jillian gercekten bedene biraz eziyetBen 4 gündür yapıyorum bakalım inşallah faydası olur
Tamam ben de bugün başlıyorum.Bugünnnn büyük gün... başlıyorummmm
Tamam ben de bugün başlıyorum.
Her tamamladığında buraya mesaj yazmalısın ki takip edebilelim
Ben 3 gündür jillian yapıyorum. Leslie'yi de ben yapamıyorum. Çok sıkılıyorum. 1-2 mil neyse ama 3 mil 45dk sürüyor. Sen leslie 3 mile devam et. Ben de hiit antremana. Fark eder mi?Ya benim kaslarım cok ama cok acıdı,bu sekilde jillianla baslayamam namazda eğilip dogrulamadım,onun yerine 3 mile leslie basladım.daha uzun sürecek ama olsun
Aslında bırakmadan 3. Günden sonra ağrıların kalmaz ve alışırsınYa benim kaslarım cok ama cok acıdı,bu sekilde jillianla baslayamam namazda eğilip dogrulamadım,onun yerine 3 mile leslie basladım.daha uzun sürecek ama olsun
Bende geçenlerde başladım ama eryerim ağrıdı bıraktım.birakmam şöyleki diyeti bozdgum için sanki boşa kürek çekiyordum gibi geldi.bugun tekrar basladimMerhaba hanımlar bende 2 gündür yapıyorum heryerim ağrıyor
2/30 hadi bakalım insalalhMerhaba hadi kizlar inşallah birakmam başladım bakalım 1/30
3/302/30 hadi bakalım insalalh
4/30
5/30
6/30
7/30
8/30
9/30
10/30 1. Level bitti 70 / 67.7
11/3010/30 1. Level bitti 70 / 67.7