JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Ben 4 gündür yapıyorum bakalım inşallah faydası olur

Ben 4 gündür yapıyorum bakalım inşallah faydası olur
Ben de bugün yeniden 1.gün olarak seker +un +tuza dikkat ederek basliyorum bugünü baz alarak ama dikkat ederek. Cünkü jillian gercekten bedene biraz eziyet o yüzden madem bu disipline giriyorum dedim temelli seker un tuz kısıtlaması yapayım.

Tamam ben de bugün başlıyorum.
Her tamamladığında buraya mesaj yazmalısın ki takip edebilelim

Ya benim kaslarım cok ama cok acıdı,bu sekilde jillianla baslayamam namazda eğilip dogrulamadım,onun yerine 3 mile leslie basladım.daha uzun sürecek ama olsun

Ya benim kaslarım cok ama cok acıdı,bu sekilde jillianla baslayamam namazda eğilip dogrulamadım,onun yerine 3 mile leslie basladım.daha uzun sürecek ama olsun
Ben 3 gündür jillian yapıyorum. Leslie'yi de ben yapamıyorum. Çok sıkılıyorum. 1-2 mil neyse ama 3 mil 45dk sürüyor. Sen leslie 3 mile devam et. Ben de hiit antremana. Fark eder mi?

Ben 16 gün Leslie 3 mil yaptım
10 gün jillian level 1 yaptım
Şimdi level 2 ye geçtim zayiflamadim tartıda aynıyım

Aslında bırakmadan 3. Günden sonra ağrıların kalmaz ve alışırsın
Merhaba hanımlar bende 2 gündür yapıyorum heryerim ağrıyor
Bende geçenlerde başladım ama eryerim ağrıdı bıraktım.birakmam şöyleki diyeti bozdgum için sanki boşa kürek çekiyordum gibi geldi.bugun tekrar basladim

Merhaba hadi kizlar inşallah birakmam başladım bakalım 1/30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…