Evet 10/10/10 etaplarBende hadi kalkıyım başlıyım diye içimden geçiriyorum biraz yordum galiba kendimi
Sabah hem karın hem kalça çalıştım 50 dak eliptik yaptım
Bir türlü jilliana başlayamadım
10 gün sonra mı level 2 ye geçiliyodu
EvetSelam kızlar dün yapamadım yaa misafir geldi kaldı öyle
Ama bu sabah yaptım 2/30 mu diyoruz
Ben hiç ölçü almıyorum .resim çekiyorum 10 günde bir karsilastiriyorum fark oluyorBen jillian dışında da çalışmalar yapıyorum
4 hafta sonra bel 70 lerden 60 lara. Kalça 100 lerden 90 lara inmeli
Birde karnım 80 lerden 70 lere inerse şahane olur
Başka spor yapıyor musun ? Beslenmene de dikkat ediyosundur ?
Evet iki öğün protein sebze ağırlıklı yiyorumBaşka spor yapıyor musun ? Beslenmene de dikkat ediyosundur ?
Evet canım, eski mesajımı beğenmişsin bana da bildirim gelince gördümCanımmmeski gönderileri okuyordum nasılsın iyi misin çok özlemişim heemmen aramıza bekliyorum seniii
Yaa aman allahım maşallah canım benim Allahım bağışlasın rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindimEvet canım, eski mesajımı beğenmişsin bana da bildirim gelince gördüm
İyiyim elhamdulillah, profil resmimdeki kızımla geçiyor günlershred yapacak kadar fırsat vermiyor, spor yaparken hep kucağımda durmak istiyor
Tibete başladım dün, bir de bahsettiğim egzersizleri yapıyorum ufak ufak. Sen neler yapıyorsun karantinada, nasıl geçiyor?
Canım ben ilk defa başladım Tibete ama ablam çok tavsiye etti. Genel olarak dinç hissettiğini, güçlendiğini söylüyor o. Sen de etkisine alışmışsın belli ki, ne güzelYaa aman allahım maşallah canım benim Allahım bağışlasın rabbim gönlüne göre vermiş çok sevindimBen 2 aydır evde yürütüyorum sporları canım tibet de yapıyordum ben 21 tekrardayım ama boynumu incitince ara verdim biraz belki ben de başlarım ona yarın.. sen etkilerini görmüş müydün ben de çok alışkanlık oldu ya etki hissedemiyorum bariz olarak