Çok geçmiş olsun canım. Çabuk bozulan gıdalardan zaten birde mideniz hassassa hemen etkilemiştir . Çok çok geçmiş olsunEvet canım ya sorma neyden zehirlendik bilmiyorum, mayonezden şüpheleniyorum, mayonezli salata yemiştim. Ondan da 3-4 çatal yedim gerçi ama herhalde 5tane filan serum yedim. İğneler ve ilaçlar da ayrı
Neyse yine de daha iyiyiz elhandulillah
Anladım cnm sesiniz çıkmayınca merak ettimDün ve önceki gün evde yoktum öZgeyi uyutayım hemen yapacağım
Bende uzun bir aradan sonra burguryedim ama uyduruk olan yerlerden değil
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Çabuk bozulan gıdalardan zaten birde mideniz hassassa hemen etkilemiştir . Çok çok geçmiş olsun
Yok canım gününde geldi. Jillian’ın 5. günü idi.LezzetliCipetpet zezeozge kızlar bir de spora başladığınız ilk ay regl gecikmesi yaşamışmıydınız? Bir haftalık bir gecikme yaşıyorum
Kist filan olmuş olabilir mi? Sporla alakası olduğunu düşünmüyorum canımLezzetliCipetpet zezeozge kızlar bir de spora başladığınız ilk ay regl gecikmesi yaşamışmıydınız? Bir haftalık bir gecikme yaşıyorum
Bende bebek var canım ondan zaman kalırsa bakıyorum bütün gün ilgi bekliyor ve oynuyoruzAnladım cnm sesiniz çıkmayınca merak ettim
benim oluyor ben strese gireyim soguk alayım üzüleyim hemen etkileniyor yaa ama tabii herkeste aynı değilLezzetliCipetpet zezeozge kızlar bir de spora başladığınız ilk ay regl gecikmesi yaşamışmıydınız? Bir haftalık bir gecikme yaşıyorum
Kistim yoktu ama bilemiyorum belki oluşmuştur. On günü tamamlayım bir doktora giderim olmazsa.Kist filan olmuş olabilir mi? Sporla alakası olduğunu düşünmüyorum canım
Bence de öyle ya. Hem omzumu agrıttım hem bacagımı. Kas gevşetici sürüyorum iki gündür.Kızlar 2. level baya zormuş ya. 1’e alıştığım için mi öyle geliyor bilemedim ama dün öldüm resmen.
Benim ayak bilekleri pert. En korktuğumBence de öyle ya. Hem omzumu agrıttım hem bacagımı. Kas gevşetici sürüyorum iki gündür.
Yanlış mı yapıyoruz acaba bilemedimkiBenim ayak bilekleri pert. En korktuğum
Direkt başlıyorum çünkü ilk etaptaki hareketler zaten ısınma :/Yanlış mı yapıyoruz acaba bilemedimkiöncesinde ısınma hareketleri yapıyo musun direkt başlıyo musun?
Ben de direkt başlıyorum ama yeterli değil sanırım onlarDirekt başlıyorum çünkü ilk etaptaki hareketler zaten ısınma :/
Ayyy sana güveniyorum devam ediyorum.Kızlar level 2 gerçekten çok zor. Level 3 bile daha kolay yani öyle söyleyeyim ama sabredin, buna da alışacaksınız sonra level 3 nefes aldıracak